Pris

Vad kostar det att hyra container i Karlshamn?

Är du intresserad av att hyra container i Karlshamn för att göra dig av med skräp? Har du letat land och rike för att hitta pris för containerhyrning? Då kan vi informera dig om att ditt letande är över och frånpriset för att hyra en container i Karlshamn ligger från 1 990 kronor. Genom vår prisgenerator kan du jämföra ungefärliga priser för containrar för olika typer av avfall och platser. Dessutom kan du få personliga prisförslag genom att skicka in en förfrågan.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 320 kr
10 - 20 m39 120 kr
20 - 30 m310 820 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Karlshamn till bästa pris

Det genomsnittliga priset för att hyra en container i Karlshamn är 4 740 kr. Det inkluderar behandlingsavgift för ett ton blandat avfall, utställning, hemtagning och en dagshyra. Vi är en smart jämförelse- och bokningstjänst som erbjuder kostnadsfri rådgivning under hela processen. Dessutom kan du få en container levererad hem till dig redan dagen efter till en förmånlig kostnad. Genom vår tjänst sparar du både tid och pengar samtidigt som du kan bli av med allt avfall på ett hållbart sätt. Så oavsett vilken typ av avfall du behöver göra dig av med, tveka inte att använda vår tjänst för att hyra container i Karlshamn idag!

Hyr sopcontainer i Karlshamn

På cirka tre steg kan du få en container levererad hem till dig! Det hela är mycket smidigt och börjar med att du skapar en förfrågan hos oss. Sedan får du erbjudanden från flera olika företag där du kan jämföra priser för att hitta det som passar ditt projekt och budget bäst. När du har bokat det mest förmånliga priset för dig, levereras containern till din plats. Därefter är det bara att slänga det du vill bli av med och till sist transporteras avfallscontainern bort och ditt avfall tas omhand på ett miljövänligt sätt!

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Vi erbjuder omfattande information om containerstorlekar som du kanske inte visste att du behövde! Här hittar du vilka storlekar som finns tillgängliga för hyra container i Karlshamn och du kan enkelt växla mellan alternativen för att hitta den som passar dig bäst. Du får information om varje containers storlek, maximala vikt och det utrymme som krävs för att placera den på platsen du önskar. Genom att använda vår tjänst kan du välja den perfekta storleken för att hantera ditt avfall på ett enkelt och effektivt sätt.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Vi har gjort det enkelt för dig att välja avfallstyper genom vår guide. Du får tillgång till information om alla tillgängliga avfallstyper för hyra container i Karlshamn och kan välja den som bäst passar dina behov. Varje avfallstyp har sina egna materialkrav som är antingen tillåtna eller otillåtna. Det är viktigt att följa dessa krav för att undvika extra kostnader för felsortering. Om du funderar på vilken avfallstyp som är lämpligast för ditt projekt, kan du alltid kontakta vår fantastiska kundtjänst för expertrådgivning.

Vi finns här för att hjälpa dig att göra rätt val för att hantera ditt avfall på ett hållbart och effektivt sätt.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Karlshamn via Recycla

Vi att alla kan göra sitt för att bidra till en bättre miljö, men vi vet att det ibland kan vara svårt att hitta tiden eller ekonomin för det. Därför finns vi här för att erbjuda rätt miljövänliga lösningar till rätt pris. Vi på Recycla hjälper dig när du ska hyra container i Karlshamn!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en container för blandat avfall i Karlshamn?

Priset för att hyra en container i Karlshamn med blandat avfall är 4 740 kronor. Detta pris baseras på utställning, hemtagning, ett ton avfall och en dags hyra. Genom att skicka in en förfrågan kan du inom några minuter få anpassade priser efter dina önskemål!

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Kan jag som privatperson får hjälp av er?

Hur länge kan jag hyra en container hos er?

Vad händer när mitt skräp är upphämtat?

Vad påverka containerpriset?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen