Pris

Letar du efter priser för att hyra container i Karlshamn? då har du hittat rätt!

Är du intresserad av att hyra container i Karlshamn för att göra dig av med skräp? Har du letat land och rike för att hitta pris för containerhyrning? Då kan vi informera dig om att ditt letande är över och det genomsnittliga priset för att hyra container i Karlshamn är 4 740 kr. Detta inkluderar behandlingsavgift för ett ton blandat avfall, utställning, hemtagning och en dagshyra. Genom vår prisgenerator kan du jämföra ungefärliga priser för containrar för olika typer av avfall och platser. Dessutom kan du få personliga prisförslag genom att skicka in en förfrågan. På bara några minuter kan du jämföra de olika anpassade prisförslagen.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34 860 kr
10 - 20 m39 180 kr
20 - 30 m311 020 kr

Så går det till

Hitta, boka och hyra container i Karlshamn

Hos oss kan du hitta, boka och hyra container i Karlshamn från 1 990 kronor. Vi är en smart jämförelsetjänst som erbjuder kostnadsfri rådgivning under hela processen. Dessutom kan du få en container levererad hem till dig inom 48 timmar till en förmånlig kostnad. Genom vår tjänst sparar du både tid och pengar samtidigt som du kan bli av med allt avfall på ett hållbart sätt. Så oavsett vilken typ av avfall du behöver göra dig av med, tveka inte att använda vår tjänst för att hyra container i Karlshamn idag!

Hyra container i Karlshamn på cirka tre steg!

På cirka tre steg kan du få en container levererad hem till dig! Det hela är mycket smidigt och börjar med att du skapar en förfrågan hos oss. Sedan får du erbjudanden från flera olika företag där du kan jämföra priser för att hitta det som passar ditt projekt och budget bäst. När du har bokat det mest förmånliga priset för dig, levereras containern till din plats. Därefter är det bara att slänga det du vill bli av med och till sist transporteras avfallscontainern bort och ditt avfall tas omhand på ett miljövänligt sätt!

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Så sorterar du när du ska hyra container i Karlshamn

Vi har gjort det enkelt för dig att välja avfallstyper genom vår guide. Du får tillgång till information om alla tillgängliga avfallstyper för hyra container i Karlshamn och kan välja den som bäst passar dina behov. Varje avfallstyp har sina egna materialkrav som är antingen tillåtna eller otillåtna. Det är viktigt att följa dessa krav för att undvika extra kostnader för felsortering. Om du funderar på vilken avfallstyp som är lämpligast för ditt projekt, kan du alltid kontakta vår fantastiska kundtjänst för expertrådgivning.

Vi finns här för att hjälpa dig att göra rätt val för att hantera ditt avfall på ett hållbart och effektivt sätt.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Containerstorlekar

Storlekar för hyra container i Karlshamn

Vi erbjuder omfattande information om containerstorlekar som du kanske inte visste att du behövde! Här hittar du vilka storlekar som finns tillgängliga för hyra container i Karlshamn och du kan enkelt växla mellan alternativen för att hitta den som passar dig bäst. Du får information om varje containers storlek, maximala vikt och det utrymme som krävs för att placera den på platsen du önskar. Genom att använda vår tjänst kan du välja den perfekta storleken för att hantera ditt avfall på ett enkelt och effektivt sätt.

Så om du behöver hyra en container i Karlshamn och vill veta mer om olika storlekar och deras specifikationer, tveka inte att använda vår tjänst idag!

Välj storlek för att se mått och max last.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Max last

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Kan jag som privatperson får hjälp av er?

Absolut, vi hjälper alla att får hjälp med containerhyrning i Karlshamn!

Hur länge kan jag hyra en container hos er?

Hur mycket kostar en container för blandat avfall i Karlshamn?

Vad händer när mitt skräp är upphämtat?

Vad påverka containerpriset?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Varför Recycla

Varför välja Recycla när du ska hyra container i Karlshamn

Vi att alla kan göra sitt för att bidra till en bättre miljö, men vi vet att det ibland kan vara svårt att hitta tid eller ha ekonomin för det. Därför finns vi här för att erbjuda rätt miljövänliga lösningar till rätt pris. Här är fem anledningar till att du ska välja Recycla:

  • Gratis jämförelsetjänst
  • Gratis rådgivning från vår kunniga kundtjänst
  • Säkerställer att du hittar den bästa lösningen för dina behov
  • Samlar Sveriges bästa återvinningsföretag på en och samma sida
  • Snabb leverans med container på plats inom 48 timmar

Hos Recycla kan du vara säker på att du får den bästa miljövänliga lösningen till rätt pris.

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 214

Erbjudanden senaste månaden

768

Uppdrag senaste månaden

6 881

Totalt antal omdömen