Pris

Vad kostar det att hyra container i Karlskrona?

Hos oss kan du jämföra, boka och hyra container i Karlskrona. Recycla är en enkel och gratis jämförelse- och bokningstjänst som även erbjuder kostnadsfri rådgivning under hela processen. Du får dessutom containern levererad hem till dig redan dagen efter till ett frånpris från så lite som 2 500 kronor. (Hyra per dag och kostnad för innehållet tillkommer på alla containrar.)

Med vår tjänst sparar du tid och pengar samtidigt som du kan bli av med ditt skräp på ett hållbart sätt. Hyr din container i Karlskrona redan idag, oavsett vilken typ av skräp du behöver bli av med!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 320 kr
10 - 20 m39 120 kr
20 - 30 m310 820 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Karlskrona till bästa pris

Är du här för att hyra container i Karlskrona och behöver göra dig av med massor av skräp? Perfekt, då har du kommit helt rätt! I vårt verktyg ovan kan du filtrera på historiska genomsnittspriser bland våra partners på containrar i Karlskrona. Vi kan se att priset för en 15 kbm container med blandat avfall ligger på ca 5 590 kronor inkl moms (baserat på utkörning, hemtagning, 1 dags hyra och behandling av 1 ton blandat avfall).

Vill du ha personliga priser? Välkommen att skicka in en kostnadsfri förfrågan redan idag!

Det ska vara enkelt att hyra container i Karlskrona

Hur det fungerar att hyra container i Karlskrona med oss är väldigt enkelt och gör på endast några får steg. Du börjar med att skapa en förfrågan med information om önskemål på din container, exempelvis storlek, avfallstyp, plats och tid. Sedan får du flera prisförslag och bokar med det bästa! Slutligen får du container levererad till din plats och därefter transporteras den till närmsta anläggning där avfallet blir omhändertaget på ett miljövänligt sätt.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Det kan vara knepigt att välja rätt storlek när du ska hyra container i Karlskrona eftersom det kan vara svårt att förstå den verkliga storleken på containern. För att hjälpa dig med detta har vi tagit fram en storleksguide där du kan få information om varje tillgänglig storlek, ytan som behövs för utställning och vilken maxlast den kan bära. Du kan använda guiden för att jämföra och välja den storlek som passar dig bäst, eller så kan du kontakta vår kundservice för kostnadsfri rådgivning!

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För att hyra container i Karlskrona behöver du välja vilket avfall du ska slänga. Vi har tagit fram en guide där du kan växla mellan avfall och få information om vilka material du får och inte får slänga med valt avfall. Det är viktigt att följa riktlinjerna när du slänger avfallet i din container för att undvika extra kostnader på grund av felaktig sortering.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Karlskrona via Recycla

Med Recycla behöver du inte längre leta efter en pålitlig och bekväm lösning för att hyra container i Karlskrona. Vi samarbetar med flera kvalitetssäkrade återvinningsföretag i området som är experter på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt. På vår hemsida kan du välja mellan flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Kan mitt företag hyra container av er?

Givetvis kan vi hjälpa er, vi hjälper alla i Karlskrona att hyra container!

Jag vet inte vilket avfall jag ska välja?

Hur mycket kostar en container för blandat avfall i Karlskrona?

Får jag ha en hyrd container på min tomt?

Vad är skillnaden på en container och en byggsäck?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen