Hyra container i Kungsbacka | bild på Kungsbacka kyrka

Hyra container i Kungsbacka

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Kungsbacka - till bästa pris

När du påbörjar ett projekt hemma kan det lätt uppstå mycket skräp och avfall. Med hjälp av vår tjänst kan du enkelt bli av med allt utan att behöva göra flera resor till soptippen - Hyr en container i Kungsbacka. Oavsett vilket projekt du har, har vi en lösning för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av olika containrar som passar alla behov från 2 870 kronor inkl moms. Kostnad för hyra per dag och avfall tillkommer på alla containrar.

Med oss slipper du allt krångel när du ska hyra container i Kungsbacka. Den levereras till din dörr inom 48h från bokning och står kvar under önskad tid innan den töms och hämtas hem.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Kungsbacka - Bli av med allt skräp!

Att hyra container i Kungsbacka behöver inte vara dyrt, med vår tjänst kan du hitta en prisvärd lösning som passar både dina behov och din plånbok. Ett populärt val på container i Kungsbacka är en mellanstor container för blandat avfall. Vi ser att historiskt har priset för en 15 kbm container hamnat på 7 000 kronor inkl. moms. Där det ingick utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton avfall.

Med vår generella prisguide ovan kan du enkelt se historiska genomsnittpriser på containrar i Kungsbacka bland våra partners. Växla mellan avfall för att se fler priser. Vill du få exakta priser? Skapa en kostnadsfri förfrågan!

Spara tid och pengar när du ska hyra container i Kungsbacka

Spara tid och pengar genom att hyra container i Kungsbacka med vår hjälp. För att hyra en avfallscontainer behöver du skicka in en förfrågan med information om vilket material du vill kasta, önskad storlek på containern och plats samt datum för leverans. Du kan sedan jämföra priser från flera containerföretag, för att hitta den bästa containern lösningen för dig och boka. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice för hjälp. Boka dincontainer redan idag och bli en av våra nöjda kunder i Kungsbacka!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Inga extra kostnader med sorteringsguide för hyra container i Kungsbacka

Visste du att felsortering i en container kan innebära extra kostnader och försämrad återvinning? Det är en tråkig situation som enkelt kan undvikas. Därför är det viktigt att sortera rätt när du ska hyra container i Kungsbacka. Genom att använda vår guide kan du enkelt se vad som är tillåtet och inte tillåtet att kasta, vilket hjälper dig att undvika onödiga kostnader och bidra till en mer hållbar avfallshantering.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Vilken storlek behöver du när du ska hyra container i Kungsbacka?

Välj storlek för att se mått och max last.

Det finns olika storlekar på containrar att välja mellan och i vår guide kan du hitta information om de olika storlekarna vi erbjuder och vilken yta som krävs för att placera ut containern. Om du behöver hjälp att välja rätt storlek till ditt projekt kan du alltid kontakta våra experter på kundservice för kostnadsfri rådgivning.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad får jag slänga i min container?

Du får slänga det som inkluderas i ditt valda avfall, om du känner dig osäker kan du kontakta vår kundservice för rådgivning!

Kan jag som företagare hyra en container ?

Vad ligger priset för att hyra en container i Kungsbacka med blandat avfall?

Får jag placera min container på gatan ?

Vilken är den vanligaste storlek på container i Kungsbacka?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Kungsbacka

När det kommer till att hyra container i Kungsbacka är Recycla din smidigt och bekväma lösning. Vi har samarbeten med flera noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är experter på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt. Genom vår hemsida kan du enkelt välja mellan flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet