Pris

Vad kostar det att hyra container i Kungsbacka?

När du påbörjar ett projekt hemma kan det lätt uppstå mycket skräp och avfall. Med hjälp av vår tjänst kan du enkelt bli av med allt utan att behöva göra flera resor till soptippen - Hyr en container i Kungsbacka. Oavsett vilket projekt du har, har vi en lösning för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av olika containrar som passar alla behov från 2 870 kronor inkl moms. Kostnad för hyra per dag och avfall tillkommer på alla containrar.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Kungsbacka till bästa pris

Att hyra container i Kungsbacka behöver inte vara dyrt, med vår tjänst kan du hitta en prisvärd lösning som passar både dina behov och din plånbok. Ett populärt val på container i Kungsbacka är en mellanstor container för blandat avfall. Vi ser att historiskt har priset för en 15 kbm container hamnat på 7 000 kronor inkl. moms. Där det ingick utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton avfall.

Med vår generella prisguide ovan kan du enkelt se historiska genomsnittpriser på containrar i Kungsbacka bland våra partners. Växla mellan avfall för att se fler priser. Vill du få exakta priser? Skapa en kostnadsfri förfrågan.

Hur fungerar prissättningen på containrar i Kungsbacka?

Priset för att hyra en container i Kungsbacka varierar mellan olika återvinningsföretag. Det beror delvis på företagets placering och hur lång tid det tar att transportera containern till dig. Andra faktorer som kan påverka priset är företagets kapacitet att hantera avfallet.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra en container i Kungsbacka, kan det vara svårt att veta vilken storlek man behöver. Det finns olika storlekar på containrar att välja mellan och men i vår guide kan du hitta information om de olika storlekarna vi erbjuder och vilken yta som krävs för att placera ut containern. Om du behöver hjälp att välja rätt storlek till ditt projekt kan du alltid kontakta våra experter på kundservice för kostnadsfri rådgivning.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Visste du att felsortering i en container kan innebära extra kostnader och försämrad återvinning? Det är en tråkig situation som enkelt kan undvikas. Därför är det viktigt att sortera rätt när du ska hyra container i Kungsbacka. Genom att använda vår guide kan du enkelt se vad som är tillåtet och inte tillåtet att kasta, vilket hjälper dig att undvika onödiga kostnader och bidra till en mer hållbar avfallshantering.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Kungsbacka via Recycla

När det gäller att hyra container i Kungsbacka är Recycla din smidiga och bekväma lösning. Vi har etablerade samarbeten med flera noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området, som är specialiserade på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt. Använd Recycla för att jämföra priser och boka direkt online!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad räknas som blandat avfall?

Det som räknas som blandat avfall och är tillåtet att slänga i containern är saker som, möbler, cyklar och metallskrot, trädgårdsavfall, träavfall och träspill, plastavfall (ej PVC), tegel, porslin och isolering.

Kan jag som företagare hyra en container ?

Vilken är den vanligaste storlek på container i Kungsbacka?

Vad ligger priset för att hyra en container i Kungsbacka med blandat avfall?

Får jag placera min container på gatan ?

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen