Hyra container i Linköping

Hyra container i Linköping

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Linköping?

I Linköping kan man hyra en avfallscontainer för så lite som 2 310 kr. inkl. moms. Priset omfattar transport och hyra under 1 dag. Genom att använda vårt verktyg kan du se historiska snittpriser baserat på containerstorlek där behandling av avfallet också är medräknat. Växla mellan avfall för att se fler priser.

Boka container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Jämför priser och leverantörer – det tjänar du på

Priserna för att hyra container i Linköping kan skilja sig åt mellan olika aktörer. Därför är det smart att jämföra priser från olika företag som tillhandahåller containeruthyrning. Priset kan påverkas av faktorer som storleken på containern, företagets avfallshanteringssystem och hur lång tid det tar att transportera avfallscontainern till dig.

Med Recycla kan du jämföra ledande företag som erbjuder containeruthyrning i Linköping för att hitta den bästa lösningen för dina behov. Vi samlar dagligen in data om hyreskostnader, transportavgifter och avfallshanteringspriser för att du ska kunna se historiska priser. Genom att göra en förfrågan med din adress får du en uppfattning om vad det skulle kosta att hyra en sopcontainer baserat på dina unika förutsättningar.

Att tänka på innan du bokar container

När du valt leverantör kan du enkelt boka via oss och få containern uppställd inom 48 timmar. Innan du bokar är det dock viktigt att tänka igenom vilken typ av avfall du vill slänga i containern och säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för att en lastbil ska kunna lämna och hämta/tömma containern.

Har du frågor kring att hyra en container i Linköping? Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Få priser och jämför

Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Få full koll på vad du får och inte får slänga i din avfallscontainer! I vår snabbguide kan du se vilken typ av avfall du inte får slänga i den valda containern och genom att klicka på "se tillåtna material" kan du enkelt se vad du får slänga i containern. Med våra smarta checklistor undviker du onödiga kostnader samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlekar

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt. Dessa är de tre vanligaste storlekarna och det finns såklart fler storlekar, samt täckta låsbara containrar. Få rådgivning av våra experter på kundservice om vilken container som passar ditt projekt bäst.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i priset när man hyr container i Linköping?

Att hyra en container på 15 kubik för blandat avfall kostar från 6 040 kr inkl. moms. Kostnaden inkluderar leverans, upphämtning, hyra under 1 dag och hantering av 1 ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var i Linköping du befinner dig – vi rekommenderar att du gör en prisförfrågan med din adress för att få en mer exakt uppskattning.

Vilka faktorer påverkar priset för containerhyra i Linköping?

Får man placera containern var som helst?

Får jag placera containern på min egen tomt?

Vilken är den vanligaste containerstorleken?

Hur betalar man?


Varför välja Recycla

Om du ska hyra container i Linköping är det viktigt att inte bara fokusera på storlek och pris – tjänster som leverans och upphämtning måste också vägas in i ekvationen. För att hitta den bästa lösningen för dig krävs en jämförelse mellan flera olika leverantörer och det kan vi på Recycla hjälpa dig med. Hos oss kan du dessutom boka containern.

5 skäl att välja Recycla

  • jämförelsepriser inom 5 sekunder
  • container på plats inom 48 timmar
  • över 10 000 nöjda kunder
  • gratis rådgivning
  • gratis offerttjänst

Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet