Pris

Vad kostar det att hyra container i Lund?

Hyra container i Lund kostar från 2 570 kronor inkl. moms. Detta pris avser en 10 kbm container och tar inte hänsyn till vilken typ av avfall du planerar att slänga. På alla containrar kommer kostnad på hyra per dag och för avfallet tillkomma.

Här på vår sida kan du kan få en uppskattning av olika generiska priser på sopcontainrar i Lund genom att använda vår prisgenerator. För att få ett exakt pris behöver du skicka in en förfrågan med din adress och önskat val av container.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34 860 kr
10 - 20 m39 180 kr
20 - 30 m311 020 kr

Så går det till

Så hyr du container i Lund till bästa pris

När du väljer att hyra en container i Lund med oss, möter du två enkla betalningsalternativ:

  • Viktbaserad betalning: Betala först för containerns hyra och sedan, baserat på avfallets vikt, betalar du för avfallshanteringen. Det exakta priset för avfallet presenteras i dina offerter från återvinningsföretag på Recycla.
  • Fast pris: Ett fast pris som täcker allt från hyra till avfallshantering är också ett alternativ. Detta är perfekt för dig som vill ha en enkel och klar kostnadsbild från start. Risken finns däremot att du kan betala mer än vad det hade kostat om du hade valt första alternativet om du slänger mindre mängd avfall.

För personlig rådgivning och hjälp att välja det bästa alternativet för ditt projekt, kontakta vår kundservice. Vi är här för att göra processen snabb, enkel och hållbar.

Hyra sopcontainer i Lund

Oavsett om det gäller en städning efter en renovering, poolbygge eller bara en stor rensning, är att hyra en container i Lund ett effektivt sätt att hantera avfall.

En vanlig typ av bokning på sopcontainer i Lund är en mellanstor 20 kbm container för brännbart avfall, dess pris hamnar på 4 650 kr inkl. moms.

Med Recycla kan du enkelt jämföra priser och tjänster från ledande återvinningsföretag. Vår plattform är designad för att göra din upplevelse så smidig som möjligt, med prisförslag inom 5 sekunder och möjlighet till leverans av container inom 48 timmar från bokning.

10 000

Nöjda kunder

53

Antal containeruthyrare

14 588

Timmar sparade från tippen

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide för container

Beroende på vilket typ av avfall du behöver kasta finns det olika regler att följa.

I vår snabbguide kan du filtrera efter typen av avfallsmaterial du ska kasta och du får då upp en checklista över vad du får och inte får slänga i containern.

Om du behöver hjälp med att välja rätt avfallscontainer står våra experter på kundservice redo att ge dig rådgivning!

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra en container är det viktigt att välja rätt storlek för ditt behov. I vår snabbguide förklarar vi de olika containerstorlekarna som finns med mått och maxlast. Samt nämner vi deras vanligaste användningsområden, så att du kan välja rätt storlek.

Det kan dock vara svårt att få en verklig uppfattning om storleken om det är första gången du hyr en container, så vi rekommenderar att du antingen mäter hemma eller kontaktar vår kundservice för hjälp.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och max last.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Max last

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Lund?

Hyra container Lund pris börjar från 3 562 kr för en 10 kbm container utan avfall . En vanlig typ av bokning på sopcontainer i Lund är en mellanstor öppen 20 kbm container för brännbart avfall, dess pris hamnar på 4 650 kr inkl. moms. Dessa priser ger dig en tydlig översikt över kostnaderna för ditt projekt. För att få exakta priser behöver du kontakta vår kundservice eller skapa en gratis förfrågan.

Får man ha container på gatan?

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra container i Lund?

Kan företag hyra container via Recycla?

Hur betalar man?

Vad ska man tänka på när man hyr container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Varför Recycla

Varför Recycla

På Recycla ska ingen behöva tumma på miljön, plånboken eller tiden för att lösa något så sopigt som sopor. Med noggrant testade partners säkerställer vi högsta kvalitet och industristandard.

Via Recycla kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämföra priser, omdömen och lösningar som passar dina önskemål. Oavsett var i landet du befinner dig kan du lita på Recycla för att hitta bästa återvinningslösningen.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 214

Erbjudanden senaste månaden

768

Uppdrag senaste månaden

6 881

Totalt antal omdömen