Pris

Vad kostar det att hyra container i Lund?

Hyra container i Lund kostar från 2 570 kronor inkl. moms. Detta pris avser en 10 kbm container och tar inte hänsyn till vilken typ av avfall du planerar att slänga. På alla containrar kommer kostnad på hyra per dag och för avfallet tillkomma.

Här på vår sida kan du kan få en uppskattning av olika generiska priser på sopcontainrar i Lund genom att använda vår prisgenerator. För att få ett exakt pris behöver du skicka in en förfrågan med din adress och önskat val av container.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 320 kr
10 - 20 m39 120 kr
20 - 30 m310 820 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Lund till bästa pris

När du väljer att hyra en container i Lund med oss, möter du två enkla betalningsalternativ:

  • Viktbaserad betalning: Betala först för containerns hyra och sedan, baserat på avfallets vikt, betalar du för avfallshanteringen. Det exakta priset för avfallet presenteras i dina offerter från återvinningsföretag på Recycla.
  • Fast pris: Ett fast pris som täcker allt från hyra till avfallshantering är också ett alternativ. Detta är perfekt för dig som vill ha en enkel och klar kostnadsbild från start. Risken finns däremot att du kan betala mer än vad det hade kostat om du hade valt första alternativet om du slänger mindre mängd avfall.

Vi är här för att göra processen snabb, enkel och hållbar.

Hyr sopcontainer i Lund

Oavsett om det gäller en städning efter en renovering, poolbygge eller bara en stor rensning, är att hyra en container i Lund ett effektivt sätt att hantera avfall.

En vanlig typ av bokning på sopcontainer i Lund är en mellanstor 20 kbm container för brännbart avfall, dess pris hamnar på 4 650 kr inkl. moms.

Med Recycla kan du enkelt jämföra priser och tjänster från ledande återvinningsföretag. Vår plattform är designad för att göra din upplevelse så smidig som möjligt, med prisförslag inom 5 sekunder och möjlighet till leverans av container dagen efter bokning.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra en container är det viktigt att välja rätt storlek för ditt behov. I vår snabbguide förklarar vi de olika containerstorlekarna som finns med mått och maxlast. Samt vad deras vanligaste användningsområden är, så att du kan välja rätt storlek.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

10 000

Nöjda kunder

53

Antal containeruthyrare

14 588

Timmar sparade från tippen

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Beroende på vilket typ av avfall du behöver kasta finns det olika regler att följa. I vår snabbguide kan du filtrera efter typen av avfallsmaterial du ska kasta och du får då upp en checklista över vad du får och inte får slänga i containern.

Om du har några andra frågor eller funderingar är våra experter på kundservice redo att ge dig rådgivning!

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Lund via Recycla

På Recycla strävar vi efter att erbjuda en miljövänlig, ekonomiskt fördelaktig och tidsbesparande lösning för hantering av avfall. Med Recycla kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämföra priser och boka en container. Oavsett var i landet du befinner dig hjälper Recycla dig att hitta den bästa återvinningslösningen. Boka din container i Lund direkt online!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Lund?

Hyra container Lund pris börjar från 3 562 kr för en 10 kbm container utan avfall . En vanlig typ av bokning på sopcontainer i Lund är en mellanstor öppen 20 kbm container för brännbart avfall, dess pris hamnar på 4 650 kr inkl. moms. Dessa priser ger dig en tydlig översikt över kostnaderna för ditt projekt. För att få exakta priser behöver du kontakta vår kundservice eller skapa en gratis förfrågan.

Får man ha container på gatan?

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra container i Lund?

Kan företag hyra container via Recycla?

Hur betalar man?

Vad ska man tänka på när man hyr container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen