Hyra container i Norrtälje | bild på Norrtälje stad

Hyra container i Norrtälje

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för att hyra container i Norrtälje

Vill du hyra container i Norrtälje och få en uppfattning om priset? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder en prisgenerator där du kan jämföra ungefärliga priser för containerhyrning i området. Genomsnittspriset för en 15 kbm container i Norrtälje för blandat avfall ligger på 5 720 kronor, inkluderat hemtagning, utställning och en dagshyra. För att få exakta prisförslag behöver du bara skicka in en förfrågan till oss med information om dina behov. Att få prisförslagen tar bara några minuter och är helt kostnadsfritt!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Vi hjälper alla att hyra container i Norrtälje!

Vi hjälper alla i Norrtälje att bli av med sitt skräp och du slipper trippen till tippen! Privatperson, företag, litet uppdrag och stort uppdrag inga problem, som experter på området tar vi alla projekt! Hos oss jämför du priser från flera företag som hanterar avfall på ett miljövänligt sätt, du behöver varken slösa tid eller pengar för att hyra container i Norrtälje!

Så gör du för att hyra container i Norrtälje

Hos oss är det enkelt och smidigt att hyra container i Norrtälje för att bli av med stora mängder avfall, från 2 630 kronor. För att hyra behöver du bara skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, önskad storlek, leveransplats och datum samt önskad hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera olika företag som du kan jämföra och välja mellan. Om du har några frågor eller funderingar under processen finns vår kundservice alltid tillgänglig. Slutligen levereras containern till din plats så att du enkelt kan bli av med avfallet.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Välj avfall för att hyra container i Norrtälje

Så väljer du avfallstyp beroende på vad du vill slänga när du ska hyra container i Norrtälje. Vi kan ge dig råd och tips eller så kan du själv gå igenom avfallstyperna för att se vilka som är tillgängliga i Norrtälje. Du kan enkelt växla mellan avfallstyperna för att se vilka material som är tillåtna och vilka som inte är det. Vi rekommenderar att du tittar på avfallets sorteringsguide för att undvika felsorteringar, vilket kan leda till extra avgifter.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hyra container i Norrtälje - storleksguide

Välj storlek för att se mått och max last.

Planerar du att hyra container i Norrtälje men tycker det är svårt att veta vilken storlek du behöver. Oroa dig inte - med vår storleksguide blir det enklare för dig att välja rätt avfallscontainer. Här kan du få information om containers olika storlekar, ytor som krävs för utställning samt vilken max last de kan hantera. Genom att använda vår guide och mäta upp kan du få en bättre uppfattning om vilken containerstorlek som passar dig bäst.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att välja rätt storlek så tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Kan jag placera container på gatan?

För att få placera en container på gatan behövs polistillstånd, det kostar cirka 300 kronor och ansöks hos polisen, på din tomt däremot behöver du inte tillstånd.

Vad får jag slänga i min hyrda container?

Vad är skillnaden på container och byggsäck?

Vad händer med mitt skräp?

För blandat avfall, vad kostar det att hyra en container i Norrtälje?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Norrtälje

Vi har ett samarbete med noga utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är experter på hållbar avfallshantering. Genom att använda våra tjänster kan du inte bara spara pengar utan också bidra till en mer hållbar miljö. På vår hemsida kan du dra nytta av flera fördelar, inklusive kostnadsfri rådgivning, flera erbjudanden, snabb leverans och en enkel process. Du gör också en god gärning för miljön genom att välja en miljömedveten lösning för hantering av ditt avfall.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet