Pris

Vad kostar det att hyra container i Norrtälje?

Vill du hyra container i Norrtälje och behöver få en uppfattning om priset? Då har du kommit till rätt ställe! Frånpriset på att hyra container i Norrtälje ligger på 2 630 kronor inklusive moms. Vi erbjuder också en prisgenerator där du kan jämföra ungefärliga priser för containerhyrning i området.

För att få exakta prisförslag behöver du bara skicka in en förfrågan till oss med information om dina behov.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Hyr container i Norrtälje till bästa pris

Vi hjälper alla i Norrtälje att bli av med sitt skräp och du slipper trippen till tippen! Privatperson, företag, förening, litet uppdrag och stort uppdrag inga problem, som experter på området tar vi alla projekt! Hos oss jämför du priser från flera företag som hanterar avfall på ett miljövänligt sätt, du behöver varken slösa tid eller pengar för att hyra container i Norrtälje!

Hyr sopcontainer i Norrtälje

Genomsnittspriset för en 15 kbm container i Norrtälje för blandat avfall ligger på 5 720 kronor, inkluderat hemtagning, utställning och en dagshyra. För att hyra behöver du bara skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, önskad storlek, leveransplats och datum samt önskad hyrestid. Kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller funderingar.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Planerar du att hyra container i Norrtälje men tycker det är svårt att veta vilken storlek du behöver. Oroa dig inte - med vår storleksguide blir det enklare för dig att välja rätt avfallscontainer. Här kan du få information om containers olika storlekar, ytor som krävs för utställning samt vilken maxlast de kan hantera.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Använd vår sorteringsguide när du ska hyra container i Norrtälje för att se till att det blir rätt sortering. Detta för att undvika felsorteringar, vilket kan leda till extra avgifter.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Norrtälje via Recycla

Vi samarbetar med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är specialister på hållbar avfallshantering. Genom att använda våra tjänster kan du inte bara spara pengar utan också göra en positiv miljöinsats. Få personliga prisförslag som matchar ditt behov och din plånbok bäst! Recycla hjälper dig snabbt, enkelt och hållbart när du ska hyra container i Norrtälje.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

För blandat avfall, vad kostar det att hyra en container i Norrtälje?

En container för blandat avfall i Norrtälje kostar 5 720 kronor. Eftersom priset baseras på en leverans, hämtning och en dags hyra kanske det inte matchar dina önskemål. För att få ett bättre prisförslag rekommenderar vi dig att skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss.

Kan jag placera container på gatan?

Vad får jag slänga i min hyrda container?

Vad händer med mitt skräp?

Hur mycket får man fylla en container?

Hur kort tid kan jag hyra en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen