Pris

Vad kostar det att hyra container i Sigtuna?

Priset för att hyra container i Sigtuna varierar beroende på var du befinner dig. Historiskt sett har frånpriset för en liten sopcontainer i Sigtuna legat på 3 390 kr, inkl. moms. Priset inkluderar endast transport och hyra för en dag, och därefter tillkommer en avgift för avfallet du har slängt. Är ni ett företag kostar det från 2 700 kr, exkl. moms.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 250 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 830 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Sigtuna till bästa pris

För många av oss är resan till tippen en uppgift vi helst drar oss från att göra. Men ibland samlar vi på oss mycket skräp över åren eller står inför ett byggprojekt. Då kan det vara läge att hyra en container i Sigtuna för att enkelt och kostnadseffektivt bli av med allt skräp. De flesta brukar boka en mellanstor container för brännbart avfall, och historiskt sett har en 20 kbm container för 1 ton brännbart avfall hamnat på 4 180 kr, inklusive moms.

Recycla erbjuder jämförelsepriser från Sveriges bästa företag för allt inom återvinning, så att du enkelt och kostnadsfritt kan hitta det bästa alternativet utifrån dina behov.

Att tänka på innan du bokar container

Innan du bokar är det dock viktigt att tänka igenom vilken typ av avfall du vill slänga i containern och säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för att en lastbil ska kunna lämna och hämta/tömma containern.

Har du frågor kring att hyra en container i Sigtuna? Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Sigtuna behöver du också veta vilken storlek du behöver för avfallet. Är det ett större projekt eller har du dåligt med plats för containern att stå på? Här ger vi dig råd om containerstorlekar med mått, max lastvikt och det nödvändiga utrymmet containern kräver. Behöver du rådgivning? Vår kundservice hjälper dig.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska slänga skräp behöver du ha koll på vad du får och inte får slänga. Skulle du boka en container och slänger otillåtet material kan du få tråkiga extrakostnader. Här i vår snabbguide guidar vi dig på hur du gör rätt från början innan du hyr sopcontainer i Sigtuna.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Sigtuna via Recycla

När du väljer att hyra en container i Sigtuna via Recycla, garanterar vi en prisvärd, miljövänlig och bekväm avfallshantering. Våra tjänster är kostnadseffektiva då vi erbjuder skräddarsydda priser som passar dina specifika behov. Dessutom får du möjligheten att jämföra priser och kostnadsfri rådgivning under hela processen för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet. Vi är stolta över att samarbeta med noggrant utvalda företag som är experter inom avfallshantering, vilket garanterar att ditt avfall behandlas på ett miljövänligt sätt.

Genom att välja Recycla kan du vara säker på att du inte bara får en effektiv avfallshantering, utan också bidrar till att bevara miljön för framtida generationer.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Sigtuna

Att hyra container i Sigtuna kostar från 3 390 kr, inkl. moms, om man hyr en liten container. Då har vi inte räknat med priset för hyran eller avfallet eftersom allt avfall kostar olika. Men den vanligaste containern folk i Sigtuna bokar är en mellanstor container på 20 kbm för brännbart avfall. Den hamnar på från 4 180 kr, inkl. moms. Då har man räknat med 1 dags hyra och 1 ton brännbart avfall samt transport inom centrala Sigtuna.

Får man placera containern var som helst?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Kan företag hyra container via Recycla?

Hur betalar man?

Vad räknas som blandat avfall?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 388

Erbjudanden senaste månaden

849

Uppdrag senaste månaden

7 205

Totalt antal omdömen