Hyra container i Sollentuna |Sollentuna stad

Hyra container i Sollentuna

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Sollentuna

Ett riktpris för att hyra container i Sollentuna med blandat avfall ligger på 5 210 kronor. Vi på Recycla.se kan hjälpa dig att hitta den bästa containern till det bästa priset. Genom att använda vår enkla prisgenerator kan du jämföra generella priser för olika avfallstyper. Vill du ha ett personligt prisförslag? Skicka in en kostnadsfri förfrågan så återkommer vi med det bästa priset för dig. Sluta leta och lita på oss för att hitta det mest prisvärda alternativet för att hyra container i Sollentuna!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Sollentuna - Skippa tjafset och få bort krafset!

Behöver du hyra container i Sollentuna för att göra dig av med ditt skräp? Då har du hamnat rätt! Hos oss på Recycla.se kan du enkelt jämföra personliga prisförslag från så lite som 2 840 kronor. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och snabb leverans, så att du kan få den bästa containerlösningen för dina behov. Varför vänta? Bli en av de många nöjda kunderna i Sollentuna idag!

Så fungerar det att hyra container i Sollentuna

För att hyra container i Sollentuna, börjar du med att skapa en förfrågan där du specificerar önskad storlek, plats, datum och typ av avfall som du vill kasta. Sedan skickar vi flera prisförslag som matchar dina behov så att du kan välja den mest passande lösningen för dig. Slutligen levereras containern till din plats. När du är klar med användningen, hämtas containern och avfallet hanteras på en hållbar anläggning. Med vår tjänst får du en pålitlig och miljövänlig lösning för att hantera ditt avfall utan krångel.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide till hyra container i Sollentuna

Ska du hyra container i Sollentuna, men är osäker på vad som får och inte får slängas? Med vår snabbguide kan du enkelt filtrera på avfall och se en checklista på vad som är tillåtet och inte. Det är viktigt att du följer dessa riktlinjer eftersom en felaktig sortering kan leda till extra kostnader. Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt avfall när du ska hyra en container och därför finns vi där för dig.

Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig till oss för hjälp och rådgivning.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlekar för hyra container i Sollentuna

Välj storlek för att se mått och max last.

Vi erbjuder flera containerstorlekar i Sollentuna och här hittar du all information du behöver om maxlast, storlek och utrymmeskrav. Om du har några frågor om vilken storlek som passar ditt projekt bäst, är du välkommen att kontakta oss för råd.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en container med blandat avfall i Sollentuna?

Container för blandat avfall kostar 5 210 kronor. I priset ingår 1 utställning, 1 hämtning, 1 dag hyra och hantering av ett ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var du bor. Få personliga prisförslag inom några minuter med en förfrågan hos oss!

Får man ha containern på sin tomt ?

Får man ha containern på gatan ?

Hur stora är containrarna ?

Vad får jag slänga i en hyrd container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Sollentuna

"Vi tror starkt på att alla kan göra rätt. Men vi vet att ibland räcker inte tid eller ekonomi till. Detta ska aldrig hindra någon för att göra ett klokt miljöval, därav finns Recycla.

Vi är specialister på att du som kund får rätt lösning till bäst pris. På vår hemsida kan du enklare än någonsin jämföra alla möjliga lösningar unika just för dig. Du väljer den container som passar dig bäst och får ut containern inom 48h.

Vi har en engagerad och kunnig kundtjänst som alltid är redo för att hjälpa dig med dina frågor och önskemål. Där vi erbjuder alltid gratis rådgivning och ser till att du får en sån bra lösning som möjligt, även om hyra container tjänst inte skulle passa dig. "


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet