Pris

Vad kostar det att hyra container i Sollentuna?

Vi på Recycla.se kan hjälpa dig att hitta den bästa containern till det bästa priset. Genom att använda vår enkla prisgenerator kan du jämföra generella priser för olika avfallstyper. Frånpriset på hyra container i Sollentuna ligger på 2 840 kronor. Vill du ha ett personligt prisförslag? Skicka in en kostnadsfri förfrågan så återkommer vi med det bästa priset för dig. Sluta leta och lita på oss för att hitta det mest prisvärda alternativet för att hyra container i Sollentuna!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Sollentuna till bästa pris

Behöver du hyra en container för att göra dig av med ditt skräp? Då har du hamnat rätt! Ett riktpris för att hyra container i Sollentuna med blandat avfall ligger på 5 210 kronor. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och snabb leverans, så att du kan få den bästa containerlösningen för dina behov. Varför vänta? Hyr en container i Sollentuna idag!

Få priser

Det går snabbt att hyra container i Sollentuna

Vi förstår att skräphanteringen kan vara en tråkig uppgift, och därför har vi förenklat processen för att få en container levererad till din dörr redan nästa dag. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, önskad storlek, leveransdatum och plats. Därefter får du personliga prisförslag att jämföra. När du har valt det bästa erbjudandet bokar du det! Det ska vara enkelt att hyra container i Sollentuna, och det är det med hjälp av Recycla!

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Vi erbjuder flera containerstorlekar i Sollentuna och här hittar du all information du behöver om maxlast, storlek och utrymmeskrav. Om du har några frågor om vilken storlek som passar ditt projekt bäst, är du välkommen att kontakta oss för råd.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Ska du hyra container i Sollentuna, men är osäker på vad som får och inte får slängas? Med vår snabbguide kan du enkelt filtrera på avfall och se en checklista på vad som är tillåtet och inte. Det är viktigt att du följer dessa riktlinjer eftersom en felaktig sortering kan leda till extra kostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Sollentuna via Recycla

Hos Recycla tror vi starkt på att alla kan göra miljövänliga val, men vi förstår att tid och ekonomi ibland kan vara begränsande faktorer. Det ska dock aldrig hindra någon från att göra det kloka miljövalet, och därför finns vi här.

Vi är experter på att erbjuda dig den bästa lösningen till det bästa priset. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika alternativ som är unikt anpassade för just dina behov. Du väljer den container som passar dig bäst och får den levererad inom 48 timmar.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en container med blandat avfall i Sollentuna?

Container för blandat avfall kostar 5 210 kronor. I priset ingår 1 utställning, 1 hämtning, 1 dag hyra och hantering av ett ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var du bor. Få personliga prisförslag inom några minuter med en förfrågan hos oss!

Får man ha containern på sin tomt ?

Får man ha containern på gatan ?

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Vad räknas som blandat avfall?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen