Pris

Vad kostar det att hyra container i Stockholm?

Frånpriset för att hyra en container i Stockholm ligger på 2 840 kr inkl. moms och då omfattas endast transport och hyra under en dag.

Använd vårt prisverktyg för att se historiska snittpriser för olika containerstorlekar. Växla mellan avfall för att se fler priser. Eller skapa en förfrågan för att få exakta priser efter dina önskemål.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 250 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 830 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Stockholm till bästa pris

På Recycla kan du jämföra ledande containeruthyrningsföretag för att hitta bästa leverantör för att hyra container i Stockholm till ett bra pris.

Vi samlar dagligen in data på hyreskostnader, transportavgifter och priser för avfallshantering. Via Recyclas tjänst får du jämförelsepriser inom fem sekunder helt kostnadsfritt efter att du har skickat din förfrågan.

Vill du ha hjälp att hitta den bästa lösningen gällande en sopcontainer i Stockholm? Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Hyr sopcontainer i Stockholm

Kostnaden för att hyra sopcontainer i Stockholm skiljer sig mellan olika återvinningsföretag. Det beror bland annat på var företaget är baserat och hur lång tid det tar att åka ut till dig.

Ett populärt val på container i Stockholm ser vi är en mellanstor container för blandat avfall. Priset på detta ligger på ca 5 210 kronor inkl. moms, där det ingår utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton blandat avfall. Vill du få exakta priser att jämföra mellan? Skapa en kostnadsfri förfrågan och få priser inom några sekunder!

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Innan du hyr en container i Stockholm är det viktigt att veta vilken typ av avfall som du får slänga i containern. På så sätt undviker du onödiga extrakostnader och gör miljön en tjänst. I vår snabbguide kan du filtrera på vilken typ av container du vill ha och se en checklista över avfall som du inte får slänga i den valda containern. Klicka på “Se tillåtna material” för att se vilka typer av avfall du får slänga i containern.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Stockholm via Recycla

När du ska hyra en container i Stockholm är pris och storlek två faktorer du bör tänka på, men också övriga servicedelar som leverans och hämtning. Med Recycla slipper du lägga timmar på research – vi gör jobbet åt dig och du får flera priser på containrar att jämföra inom 5 sekunder.

Recycla gör det enkelt att göra rätt. Vi vet att det ibland varken finns tid eller ekonomi för att göra kloka miljöval – därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att kunna hyra container i Stockholm till ett så bra pris som möjligt och samtidigt minska din miljöpåverkan.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Stockholm?

Ett riktpris på att hyra en container i Stockholm på 15 kubik för blandat avfall ligger på ca 5 210 kr (inkl. moms). I priset ingår utställning, hemtag, hyra för 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall.

Vilka faktorer påverkar kostnaden för att hyra container i Stockholm?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Får man ställa containern på gatan?

Får man ha containern på sin tomt?

Vad ska man tänka på när man hyr container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 388

Erbjudanden senaste månaden

849

Uppdrag senaste månaden

7 205

Totalt antal omdömen