Hyra container i Stockholm | Stockholms stad

Hyra container i Stockholm

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Stockholm?

Frånpriset för att hyra en container i Stockholm ligger på 2 840 kr inkl. moms och då omfattas endast transport och hyra under en dag. Använd vårt verktyg för att se historiska snittpriser för olika containerstorlekar. Växla mellan avfall för att se fler priser.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Så hyr du container i Stockholm till bästa pris

På Recycla kan du jämföra ledande containeruthyrningsföretag för att hitta bästa leverantör för att hyra container i Stockholm till ett bra pris. Vi samlar dagligen in data på hyreskostnader, transportavgifter och priser för avfallshantering. Det gör att du kan se historiska priser och sedan göra en förfrågan med din adress för att få veta vad det skulle kosta dig att hyra container i Stockholm utifrån dina unika förutsättningar. Du får jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan.

Vill du ha hjälp att hitta den bästa lösningen gällande en sopcontainer i Stockholm? Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Hyr sopcontainer i Stockholm

Kostnaden för att hyra sopcontainer i Stockholm skiljer sig mellan olika återvinningsföretag. Det beror bland annat på var företaget är baserat och hur lång tid det tar att åka ut till dig.

Ett populärt val på container i Stockholm ser vi är en mellanstor container för blandat avfall. Priset på detta ligger på ca 5 210 kronor inkl. moms, där det ingår utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton blandat avfall. Vill du få exakta priser att jämföra mellan? Skapa en kostnadsfri förfrågan och få priser inom några sekunder!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Innan du hyr en container i Stockholm är det viktigt att veta vilken typ av avfall som du får slänga i containern. På så sätt undviker du onödiga extrakostnader och gör miljön en tjänst. I vår snabbguide kan du filtrera på vilken typ av container du vill ha och se en checklista över avfall som du inte får slänga i den valda containern. Klicka på “Se tillåtna material” för att se vilka typer av avfall du får slänga i containern.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlekar

Hitta rätt container för ditt projekt Välj storlek för att se mått och maxlast.

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Stockholm?

Ett riktpris på att hyra en container i Stockholm på 15 kubik för blandat avfall ligger på ca 5 210 kr (inkl. moms). I priset ingår utställning, hemtag, hyra för 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall.

Vilka faktorer påverkar kostnaden för att hyra container i Stockholm?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Får man ställa containern på gatan?

Får man ha containern på sin tomt?

Vad ska man tänka på när man hyr container?


Varför hyra container via Recycla?

När du ska hyra en container i Stockholm är pris och storlek två faktorer du bör tänka på, men också övriga servicedelar som leverans och hämtning. Med Recycla slipper du lägga timmar på research – vi gör jobbet åt dig och du får flera priser på containrar att jämföra inom 5 sekunder.

5 anledningar att välja Recycla

  • gratis offerttjänst
  • gratis rådgivning
  • samarbete med Sveriges bästa containeruthyrningsföretag
  • container på plats inom 48 timmar
  • 14 000 nöjda kunder.

Recycla gör det enkelt att göra rätt. Vi vet att det ibland varken finns tid eller ekonomi för att göra kloka miljöval – därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att kunna hyra container i Stockholm till ett så bra pris som möjligt och samtidigt minska din miljöpåverkan.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2240

Erbjudanden senaste månaden

775

Uppdrag senaste månaden

6682

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 1 m³ - Farsta, Stockholm

Mycket trevliga och duktiga och passade tiden bra. Kommer att anlita dom igen.

Lora AB fick omdömet

Bortforsling av 3 m³ - Skärholmen, Stockholm

Samira Flytt AB fick omdömet

Löpande uppdrag: Kretskort - Företag - Malmö

Urban Miners AB fick omdömet