Pris

Vad kostar det att hyra container i Sundbyberg?

Priset för att hyra container i Sundbyberg börjar från 2 729 kr inkl. moms. I det priset inkluderas transport. Därefter tillkommer det kostnad på hur länge du vill hyra containern och eventuellt beroende på vad för avfall du ska slänga. Vill du få en uppfattning om det genomsnittliga totalpriset för ditt projekt, använd vårt verktyg för historiska priser baserat på olika typer av avfall.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Sundbyberg till bästa pris

Oavsett om du är en privatperson med ett hemmaprojekt eller en företagare med avfallshantering i tankarna, erbjuder vi en enkel och kostnadseffektiv lösning. Att hyra container i Sundbyberg via Recycla är ett smart val. Du sparar inte bara trippen till tippen, utan kan även få bort allt avfall på en gång till en rimlig kostnad.

Få priser

Betalningsalternativ för sopcontainer i Sundbyberg

  1. Antingen kan du först betala för containern och sedan betala för avfallet efter att leverantören har vägt avfallet. Då betalar du enbart för det avfall du har slängt antingen i kg eller ton. Även kallat rörligt pris. Priset för avfallet anges alltid i dina priserbjudanden och om du har svårt att uppskatta hur tungt avfall du ska slänga kan du få rådgivning av vår kundservice kostnadsfritt.
  2. Alternativt kan du betala ett fastpris. Det priset täcker transport, avfall och 5 – 7 dagars hyra. Detta alternativ kan vara bekvämt, men nackdelen med detta alternativ är att du kan betala mer om du slänger mindre avfall än beräknat.

Om du är osäker på vilket alternativ du ska välja, kontakta vår kundservice för vägledning.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska beställa container i Sundbyberg är det också viktigt att välja rätt storlek för ditt projekt och avfallsmängd. Ta del av vår snabbguide för att hitta den container som passar dig bäst.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För att undvika onödiga extrakostnader är det viktigt att känna till vilket avfall som är tillåtet att slänga i containern. Följ vår snabbguide för göra rätt från början innan du hyr sopcontainer i Sundbyberg.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla?

Varför hyra container i Sundbyberg via Recycla

På Recycla vill vi förenkla processen för allt inom avfall och återvinning. Så att alla kan fatta välgrundade beslut och känna sig trygga med sina val. Vi har samlat Sveriges bästa återvinningsföretag på vår plattform, vilket gör det möjligt för dig att snabbt, kostnadsfritt och enkelt jämföra priser och boka din container direkt.

Vi hoppas att du hittar den bästa lösningen för att hyra container i Sundbyberg med hjälp av oss på Recycla.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Sundbyberg?

Priset för en sopcontainer i Sundbyberg börjar från 2 729 kr inkl. moms. Kostnaden varierar beroende på storlek och typ av avfall, samt din plats i Sunbyberg. En medelstor container (15 kbm) med 1 ton brännbart avfall och en dags hyra kan kosta från 4 606 kr inkl. moms.

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra container i Sundbyberg

Får jag ha en container på gatan?

Hur betalar man?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen