Hyra container i Sundbyberg - Bild på Mälarbanan i Sundbyberg

Hyra container i Sundbyberg

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Sundbyberg?

Priset för att hyra container i Sundbyberg börjar från 2 729 kr inkl. moms. I det priset inkluderas transport. Därefter tillkommer det kostnad på hur länge du vill hyra containern och eventuellt beroende på vad för avfall du ska slänga. Om du vill ha en uppfattning om det genomsnittliga totalpriset för ditt projekt, använd vårt verktyg för historiska priser baserat på olika typer av avfall.

Få exakta priser på container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Sundbyberg

Oavsett om du är en privatperson med ett hemmaprojekt eller en företagare med avfallshantering i tankarna, erbjuder vi en enkel och kostnadseffektiv lösning. Att hyra container i Sundbyberg via Recycla är ett smart val. Du sparar inte bara trippen till tippen, utan kan även få bort allt avfall på en gång till en rimlig kostnad. Historiskt har en medelstor sopcontainer i Sundbyberg med 1 ton brännbart avfall kostat från 4 606 kr inkl. moms. Är ni ett företag kostar det från 3 685 kr exkl. moms.

Boka container

Betalningsalternativ - sopcontainer i Sundbyberg

På Recycla har vi gjort det enkelt för dig med att erbjuda en kostnadsfri jämförelsesajt för allt inom återvinning och avfallshantering. Här kan du snabbt, lätt och kostnadsfritt jämföra leverantörer och priser för att hyra container i Sundbyberg. I Sundbyberg erbjuder leverantörerna två olika betalningsalternativ för sopcontainern:

  1. Antingen kan du först betala för containern och sedan betala för avfallet efter att leverantören har vägt avfallet. Då betalar du enbart för det avfall du har slängt antingen i kg eller ton. Även kallat rörligt pris. Priset för avfallet anges alltid i dina priserbjudanden och om du har svårt att uppskatta hur tungt avfall du ska slänga kan du få rådgivning av vår kundservice kostnadsfritt.
  2. Alternativt kan du betala ett fastpris. Det priset täcker transport, avfall och 5 – 7 dagars hyra. Detta alternativ kan vara bekvämt, men om du skulle slänga mindre avfall än det som ingår i priset kan du betala för mycket.

Om du är osäker på vilket alternativ du ska välja, kontakta vår kundservice för vägledning.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

För att undvika onödiga extrakostnader är det viktigt att känna till vilket avfall som är tillåtet att slänga i containern. Följ vår snabbguide för göra rätt från början innan du hyr sopcontainer i Sundbyberg.

Skapa förfrågan & jämför priser
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide

När du ska beställa container i Sundbyberg är det också viktigt att välja rätt storlek för ditt projekt och avfallsmängd. Här ger vi råd om de tre vanligaste containerstorlekarna med deras mått, maxlastvikt och utrymme som behövs. Men den finns såklart fler storlekar än dessa att välja mellan. Behöver du råd om vilken storlek som passar dig? Vår kundservice finns här för att hjälpa dig.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Sundbyberg?

Priset för en sopcontainer i Sundbyberg börjar från 2 729 kr inkl. moms. Kostnaden varierar beroende på storlek och typ av avfall, samt din plats i Sunbyberg. En medelstor container (15 kbm) med 1 ton brännbart avfall och en dags hyra kan kosta från 4 606 kr inkl. moms.

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra container i Sundbyberg

Får jag ha en container på gatan?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Hur betalar man?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?


Varför välja Recycla för att hyra container i Sundbyberg?

På Recycla vill vi förenkla processen för allt inom avfall och återvinning. Så att alla kan fatta välgrundade beslut och känna sig trygga med sina val. Vi har samlat Sveriges bästa återvinningsföretag på vår plattform, vilket gör det möjligt för dig att snabbt, kostnadsfritt och enkelt jämföra priser och leverantörer.

Här är 5 skäl att välja Recycla:

  • Kostnadsfri jämförelsetjänst
  • Få priser inom 5 sekunder
  • Snabb leverans av containern inom 48 timmar
  • Gratis rådgivning
  • Över 10 000 nöjda kunder

Vi hoppas att du hittar den bästa lösningen för att hyra container i Sundbyberg med hjälp av oss på Recycla.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet