Pris

Vad kostar det att hyra container i Täby?

Priset för att hyra container i Täby kan variera beroende på var i Täby du befinner dig. Historiskt sett har det lägsta priset för en mindre sopcontainer i Täby varit 2 730 kr inklusive moms, vilket inkluderar transport och en dags hyra. Eventuella kostnader för avfall tillkommer beroende på mängd och typ av avfall. För företag börjar priserna från 2 180 kr exklusive moms.

Om du vill veta det genomsnittliga totalpriset för hyra container i Täby kan du använda vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika avfallstyper.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 320 kr
10 - 20 m39 120 kr
20 - 30 m310 820 kr

Hitta bäst pris

Så hyr du container i Täby till bästa pris

Oavsett om du är ett byggföretag med pågående projekt, en förening som behöver städa gården, eller en privatperson som vill undvika turer till återvinningsstationen, så finns det många goda skäl att hyra en container i Täby. De flesta väljer en medelstor container för brännbart avfall, och historiskt sett har priset för en 20 kbm container med 1 ton brännbart avfall legat på 4 600 kr inklusive moms.

Recycla är din kostnadsfria jämförelse- och bokningstjänst där vi har samlat de bästa återvinningsföretagen i Sverige. Det gör det enkelt att jämföra priser och leverantörer. Du kan välja det erbjudande som passar dig bäst och betala tryggt med Swish, kort eller faktura.

Få priser

Betalningsalternativ för sopcontainer i Täby

För att hyra en container i Täby har du två betalningsalternativ att välja mellan:

  1. Först betalar du för själva containern, och när leverantören har hämtat den och transporterat avfallet till återvinningsstationen, vägs avfallet och du debiteras baserat på dess vikt. Priset för avfallet kommer att stå i dina priserbjudanden efter att du har gjort din förfrågan på Recycla.
  2. Alternativt kan du välja att betala ett fast pris som täcker både containern, hyran och avfallshanteringen. Leverantören har inkluderat en uppskattning av den vanliga mängden avfall i priset. Nackdelen med detta alternativ är att du kan betala mer om du slänger mindre avfall än beräknat.

Om du är osäker på vilket alternativ som passar dig och ditt projekt, tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice för gratis rådgivning.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

För att hyra en container i Täby är det också viktigt att välja rätt storlek som passar ditt avfall och ditt projekt. Oavsett om det är ett större projekt eller om du har begränsat utrymme för containern. Använd vår snabbguide för att enkelt hitta den container som passar för ditt ändamål.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du beställer en container i Täby är det viktigt att veta vad du får och inte får slänga. Felaktigt avfall i containern kan leda till dyra extrakostnader. I vår snabbguide visar vi dig vad som är tillåtet att slänga så du gör rätt från början innan du hyr en sopcontainer i Täby.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Täby via Recycla

Med Recycla behöver du inte längre anstränga dig för att hitta en pålitlig och smidig lösning för att hyra container i Täby. Vi har etablerat partnerskap med flera noggrant utvalda företag i området som är specialister på hållbar avfallshantering. På vår sajt kan du enkelt välja bland ett brett utbud av erbjudanden från våra samarbetspartners, ta del av kostnadsfri rådgivning och säkerställa snabb leverans av din behövda container.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Täby?

Att hyra en 20 kbm container med 1 ton brännbart avfall i Täby kostar från 4 600 kr inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Täby, 1 ton avfall och 1 dags hyra. Priset kan variera beroende på din specifika plats i Täby, så vi rekommenderar att du gör en förfrågan för exakta priser.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Täby?

Vad räknas som blandat avfall?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Kan företag hyra container via Recycla?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen