Hyra container i Täby - Bild på kyrka i Täby

Hyra container i Täby

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Täby?

Priset för att hyra container i Täby kan variera beroende på var i Täby dy befinner dig. Historiskt sett har det lägsta priset för en mindre sopcontainer i Täby varit 2 730 kr inklusive moms, vilket inkluderar transport och en dags hyra. Eventuella kostnader för avfall tillkommer beroende på mängd och typ av avfall. För företag börjar priserna från 2 180 kr exklusive moms.

Om du vill veta det genomsnittliga totalpriset för hyra container i Täby kan du använda vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika avfallstyper.

Boka container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Täby?

Oavsett om du är ett byggföretag med pågående projekt, en förening som behöver städa gården, eller en privatperson som vill undvika turer till återvinningsstationen, så finns det många goda skäl att hyra en container i Täby. De flesta väljer en medelstor container för brännbart avfall, och historiskt sett har priset för en 20 kbm container med 1 ton brännbart avfall legat på 4 600 kr inklusive moms.

Recycla är din kostnadsfria jämförelsesajt där vi har samlat de bästa återvinningsföretagen i Sverige. Det gör det enkelt att jämföra priser och leverantörer. Du kan välja det erbjudande som passar dig bäst och betala tryggt med Swish, kort eller faktura.

Skapa förfrågan och få priser

Hur fungerar prissättningen på containrar?

För att hyra en container i Täby har du två betalningsalternativ att välja mellan:

  1. Först betalar du för själva containern, och när leverantören har hämtat den och transporterat avfallet till återvinningsstationen, vägs avfallet och du debiteras baserat på dess vikt. Priset för avfallet kommer att stå i dina priserbjudanden efter att du har gjort din förfrågan på Recycla.
  2. Alternativt kan du välja att betala ett fast pris som täcker både containern, hyran och avfallshanteringen. Leverantören har inkluderat en uppskattning av den vanliga mängden avfall i priset. Nackdelen med detta alternativ är att du kan betala mer om du slänger mindre avfall än beräknat.

Om du är osäker på vilket alternativ som passar dig och ditt projekt, tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice för gratis rådgivning.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

När du beställer en container i Täby är det viktigt att veta vad du får och inte får slänga. Felaktigt avfall i containern kan leda till dyra extrakostnader. I vår snabbguide visar vi dig vad som är tillåtet och hur du gör rätt från början innan du hyr en sopcontainer i Täby. Om du har ytterligare frågor, finns vår kundservice här för att hjälpa dig.

Skapa förfrågan
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide

För att hyra en container i Täby är det också viktigt att välja rätt storlek som passar ditt avfall och ditt projekt. Oavsett om det är ett större projekt eller om du har begränsat utrymme för containern, ger vi dig råd om 3 olika containerstorlekar med mått, max lastvikt och det nödvändiga utrymmet som krävs. Det finns även andra storlekar och möjligheten till låsbara luckor på containern. Om du behöver rådgivning, tveka inte att kontakta vår kundservice.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Täby?

Att hyra en 20 kbm container med 1 ton brännbart avfall i Täby kostar från 4 600 kr inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Täby, 1 ton avfall och 1 dags hyra. Priset kan variera beroende på din specifika plats i Täby, så vi rekommenderar att du gör en förfrågan för exakta priser.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Täby?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Hur betalar man?

Kan ni hjälpa vem som helst som vill hyra en container?


Varför Recycla

Med Recycla behöver du inte längre anstränga dig för att hitta en pålitlig och smidig lösning för att hyra container i Täby. Vi har etablerat partnerskap med flera noggrant utvalda företag i området som är specialister på hållbar avfallshantering. På vår sajt kan du enkelt välja bland ett brett utbud av erbjudanden från våra samarbetspartners, ta del av kostnadsfri rådgivning och säkerställa snabb leverans av dina behövda containrar.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet