Pris

Vad kostar det att hyra container i Upplands Väsby?

Slipp leta efter det bästa priset på containern! Hos oss behöver du inte leta utan jämför istället mellan olika personanpassade priser. Vi kan hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dina behov. Från så lite som 2 840 kronor kan du bli av med allt skräp! Med vår enkla prisgenerator kan du jämföra generella priser för olika avfallstyper. Skicka in en kostnadsfri förfrågan för att få personliga prisförslag inom några minuter. Låt oss hjälpa dig att hitta det mest prisvärda alternativet för att hyra container i Upplands Väsby!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 170 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Hyr container i Upplands Väsby till bästa pris

Vår tjänst är mycket enkel och kräver bara cirka tre steg för att hyra container i Upplands Väsby: skapa en förfrågan, jämför priser och boka.

Börja med att ange storleken, platsen, datumet och avfallstypen i din förfrågan. Därefter får du flera anpassade prisförslag att välja mellan och bokar enkelt den som passar dina behov. Efter bokningen levereras containern till din plats. När du är klar med den hämtas den upp och transporteras bort för återvinning av avfallet. Med vår tjänst kan du alltid lita på att du får en miljövänlig skräphantering till det bästa priset!

Det ska vara enkelt att hyra container i Upplands Väsby

I Upplands Väsby kostar en container med blandat avfall 5 210 kronor. Med vår tjänst kan du enkelt och effektivt bli av med allt ditt avfall utan krångel. Du kan jämföra personliga prisförslag, få kostnadsfri rådgivning när du behöver det och få en container levererad till din plats redan dagen efter om du behöver! Att hyra container i Upplands Väsby har aldrig varit så enkelt och prisvärt som hos oss!

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Om du är osäker på vilken storlek du behöver när du ska hyra container i Upplands Väsby, så kan du kontakta oss eller använda vår storleksguide. I storleksguiden till höger får du information om storlek, maxlast och utrymmeskrav för varje storlek för att hjälpa dig att välja den som passar bäst för ditt projekt.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Vi har gjort det enkelt för dig att välja avfall med vår sorteringsguide. Den ger dig information om vad du får och inte får kasta i de olika avfallstyperna. Det är viktigt att du håller koll på din avfallstyp för att undvika felsortering, vilket kan leda till extra tilläggskostnader. Vi hjälper dig innan du hyr din container i Upplands Väsby.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Upplands Väsby via Recycla

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att hitta tid och ekonomiska resurser för att göra miljövänliga val, men att viljan ändå finns där. Därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att hyra en container i Upplands Väsby till ett så bra pris som möjligt samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Upplands Väsby?

För en container på 15 kubikmeter med blandat avfall kostar cirka 5 210 kronor. I priset ingår utställning, hämtning, en dags hyra och behandling av upp till ett ton avfall. Priset kan variera beroende på uppdraget och för att få exakta prisförslag behöver du skicka in en kostnadsfri förfrågan!

Vad gör jag om jag har sorterat fel?

Kan jag som privatperson få hjälp med hyra container av er?

Kan jag placera en hyrd container på min tomt?

Vad kan påverka priset för en container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen