Hyra container i Upplands Väsby | Upplands Väsbys landskapsdjur havsörn

Hyra container i Upplands Väsby

JÄMFÖR OCH BOKA

Hitta det bästa priset för hyra container i Upplands Väsby

Slipp leta efter det bästa priset på containern! Hos oss behöver du inte leta utan jämför istället mellan olika personanpassade priser. Vi kan hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dina behov. I Upplands Väsby kostar en container med blandat avfall 5 210 kronor. Med vår enkla prisgenerator kan du jämföra generella priser för olika avfallstyper. Skicka in en kostnadsfri förfrågan för att få personliga prisförslag inom några minuter. Låt oss hjälpa dig att hitta det mest prisvärda alternativet för att hyra container i Upplands Väsby!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Upplands Väsby på cirka tre steg

Vår tjänst är mycket enkel och kräver bara cirka tre steg för att hyra container i Upplands Väsby: skapa en förfrågan, jämför priser och boka.

Börja med att ange storleken, platsen, datumet och avfallstypen i din förfrågan. Därefter får du flera anpassade prisförslag att välja mellan och bokar enkelt den som passar dina behov. Efter bokningen levereras containern till din plats. När du är klar med den hämtas den upp och transporteras bort för återvinning av avfallet. Med vår tjänst kan du alltid lita på att du får en miljövänlig skräphantering till det bästa priset!

Enkelt att hyra container i Upplands Väsby

Från så lite som 2 840 kronor kan du bli av med allt skräp! Med vår tjänst kan du enkelt och effektivt bli av med allt ditt avfall utan krångel. Du kan jämföra personliga prisförslag, få kostnadsfri rådgivning när du behöver det och få en container levererad till din plats inom 48 timmar. Att hyra container i Upplands Väsby har aldrig varit så enkelt och prisvärt som hos oss!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Välj avfall för att hyra container i Upplands Väsby

Vi har gjort det enkelt för dig att välja avfall med vår sorteringsguide. Den ger dig information om vad du får och inte får kasta i de olika avfallstyperna. Det är viktigt att du håller koll på din avfallstyp för att undvika felsortering, vilket kan leda till extra tilläggskostnader. Om du har några frågor kring vilket avfall som passar bäst för dina behov, tveka inte att kontakta oss för hjälp.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Container storlekar för att hyra container i Upplands Väsby

Välj storlek för att se mått och max last.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt storlek till när du ska hyra container i Upplands Väsby. Vi har olika storlekar tillgängliga i Upplands Väsby. Guiden ger dig information om storlek, maxlast och utrymmeskrav för varje storlek för att hjälpa dig att välja den som passar bäst för ditt projekt.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad gör jag om jag har sorterat fel?

Om du har råkat sortera fel kan du räkna med en tilläggskostnad för felsortering. Vi uppmuntrar dig att kontakta vår kundtjänst så ska vi se om vi kanske kan hjälpa dig på något sätt.

Kan jag som privatperson få hjälp med hyra container av er?

Kan jag placera en hyrd container på min tomt?

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Upplands Väsby?

Vad kan påverka priset för en container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Upplands Väsby

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att hitta tid och ekonomiska resurser för att göra miljövänliga val, men att viljan ändå finns där. Därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att hyra en container i Upplands Väsby till ett så bra pris som möjligt samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Här är fem anledningar till att du bör välja Recycla:

  • Vi levererar containern inom 48 timmar
  • Vi har över 14 000 nöjda kunder
  • Vi erbjuder gratis offerttjänst
  • Vi ger gratis rådgivning

Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

1931

Erbjudanden senaste månaden

704

Uppdrag senaste månaden

6715

Totalt antal omdömen

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet