Pris

Vad kostar det att hyra container i Vallentuna?

Priset för att hyra container i Vallentuna är beroende på vilken typ av container du behöver. Frånpriset på en liten container kostar från 2 729 kr inkl. moms. Priset inkluderar endast transport, därefter tillkommer kostnaden för hur länge du vill hyra containern och vad för avfall du ska slänga. Är du ett företag som ska hyra en container kostar det från 2 184 kr exkl. moms.

Om du vill veta genomsnittliga totalpriset för ditt projekt, kan du använda vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 260 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 830 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Vallentuna till bästa pris

Oavsett om ni är en verksamhet eller en privatperson som behöver rensa ut hemma, kan du hyra container i Vallentuna via Recycla. Det är fördelaktigt att hyra en container då du både sparar tiden från tippen, får bort allt på en gång och kan beställa flera tömningar. På så sätt är en container mycket kostnadseffektivt.

För att underlätta för dig erbjuder Recycla dig en kostnadsfri jämförelses- och bokningstjänst som har samlat Sveriges bästa återvinningsföretag.

Få priser

Det går snabbt att hyra container i Vallentuna

Skräp är tråkigt som det är, därför vi har förenklat processen för att få en container levererad hem till dig redan nästa dag. Först skickar du in en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, datum och plats. Därefter får du dina personliga prisförslag för jämförelse. När du valt det bästa prisförslaget bokar du det! Självklart kan du alltid vid behov kontakta vår kundservice för frågor och funderingar. Slutligen levereras containern till dig för att du ska kunna slänga ditt skräp, och sedan hämtas den upp och transporteras bort för miljövänlig hantering.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Vid hyra av container i Vallentuna är det också viktigt att välja rätt storlek för sitt projekt och avfall. Behöver du råd om vilken containerstorlek som passar ditt projekt? Använd vår guide för att få information om de olika containerstorlekarna, mått, maxlastvikt och det utrymme som behövs för containern.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska beställa container i Vallentuna är det viktigt att veta vad du får och inte får slänga i containern innan du påbörjar ditt projekt. Om du skulle slänga otillåtet material hade detta kunnat leda till onödiga och dyra extrakostnader. Vår snabbguide ger dig råd om hur du gör rätt från början innan du hyr container i Vallentuna.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla?

Varför hyra container i Vallentuna via Recycla

På Recycla vill vi förenkla processen för dig att hitta det bästa återvinningsföretaget för ditt behov och din plånbok. Vi har samlat de bästa företagen på vår plattform, vilket gör det möjligt för dig att snabbt, kostnadsfritt och enkelt jämföra priser och företag.

Recycla hjälper dig snabbt, enkelt och hållbart att boka en container i Vallentuna.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det hyra container i Vallentuna?

Priset för att hyra sopcontainer i Vallentuna kostar från 2 729 kr inkl. moms. Priset beror på hur stor container du önskar hyra, vad för avfall du ska slänga och var i Vallentuna du befinner dig. En mellanstor container på 15 kbm med 1 ton brännbart avfall och en dags hyra kan kosta från 4 606 kr inkl. moms.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Vallentuna?

Vad får jag slänga i containern?

I vilka situationer är en container lämplig att använda?

Hur mycket får man fylla en container?

Får jag placera containern på min egen tomt?

Får man placera containern var som helst?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 433

Erbjudanden senaste månaden

864

Uppdrag senaste månaden

7 241

Totalt antal omdömen