Hyra container Vallentuna - Bild på Angarn i Vallentuna kommun

Hyra container i Vallentuna

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Vallentuna?

Priset för att hyra container i Vallentuna är beroende på vilken typ av container du behöver. Frånpriset på en liten container kostar från 2 729 kr inkl. moms. Priset inkluderar endast transport, därefter tillkommer kostnaden för hur länge du vill hyra containern och vad för avfall du ska slänga. Är du ett företag som ska hyra en container kostar det från 2 184 kr exkl. moms.

Om du vill veta genomsnittliga totalpriset för ditt projekt, kan du använda vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hur fungerar betalning på att hyra en container i Vallentuna?

För att hyra container i Vallentuna erbjuds du två olika alternativ av leverantörerna:

  1. Du kan först betala för containern, och sedan, efter att leverantören har hämtat hem containern och vägt ditt avfall, kommer du betala för avfallet. Du betalar enbart för det du faktiskt har slängt, alltså kostnad baserat på kilo eller ton. Priset för avfallet står alltid i dina priserbjudanden. Det kan vara svårt att uppskatta hur mycket det kommer väga det man ska slänga, kontakta gärna vår kundservice för rådgivning så kan de försöka uppskatta det åt dig.
  2. Andra alternativet är att du betalar ett fastpris. Det fasta priset täcker både containern, avfallet och det ingår 5–7 dagars hyra. Leverantören har då alltså gjort en uppskattning på den vanliga mängden avfall som brukas slängas. Detta alternativ kan vara mer bekvämt, men om du skulle slänga mindre mängd avfall, än vad som ingår i priset, kan det hända att du betalar för mycket.

Om du är osäker på vilket alternativ du ska boka kan du kontakta vår kundservice för guidning.

Hyra container i Vallentuna

Oavsett om ni är en verksamhet eller en privatperson som behöver rensa ut hemma, kan du hyra container i Vallentuna via Recycla. Det är fördelaktigt att hyra en container då du både sparar tiden från tippen, får bort allt på en gång och kan beställa flera tömningar. På så sätt är en container mycket kostnadseffektivt.

Historiskt sett har en mellanstor sopcontainer i Vallentuna med 1 ton brännbart avfall kostat från 4 606 kr inkl. moms. Men för att underlätta för dig erbjuder Recycla dig en kostnadsfri jämförelsesajt som har samlat Sveriges bästa återvinningsföretag. Så att du kan enkelt och kostnadsfritt jämföra priser och leverantörer. Välj det bästa erbjudandet enligt dina behov och betala tryggt via swish, kort eller faktura.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

När du ska beställa container i Vallentuna är det viktigt att veta vad du får och inte får slänga i containern innan du påbörjar ditt projekt. Om du skulle slänga otillåtet material hade detta kunnat leda till onödiga och dyra extrakostnader. Vår snabbguide ger dig råd om hur du gör rätt från början innan du hyr container i Vallentuna.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide

Vid hyra av container i Vallentuna är det också viktigt att välja rätt storlek för sitt projekt och avfall. Behöver du råd om vilken containerstorlek som passar ditt projekt? Vår kundservice finns här för att hjälpa dig och kan ge dig information om de olika containerstorlekarna, mått, maxlastvikt och det utrymme som behövs för containern.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det hyra container i Vallentuna?

Priset för att hyra sopcontainer i Vallentuna kostar från 2 729 kr inkl. moms. Priset beror på hur stor container du önskar hyra, vad för avfall du ska slänga och var i Vallentuna du befinner dig. En mellanstor container på 15 kbm med 1 ton brännbart avfall och en dags hyra kan kosta från 4 606 kr inkl. moms.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Vallentuna?

Vad får jag slänga i containern?

I vilka situationer är en container lämplig att använda?

Får jag placera containern på min egen tomt?

Får man placera containern var som helst?

Vem kan hyra container av er?


Varför välja Recycla för att hyra container i Vallentuna?

I Sverige finns många företag inom återvinning och avfallshantering som erbjuder containeruthyrning, men inte alla är så tydliga med sina priser eller snabba på att återkoppla. På Recycla vill vi förenkla processen så att alla kan fatta informerade beslut och känna sig trygga med sitt val. Vi har samlat de bästa företagen på vår plattform, vilket gör det möjligt för dig att snabbt, kostnadsfritt och enkelt jämföra priser och företag.

5 skäl att välja Recycla:

  • Kostnadsfri jämförelsesajt
  • Få prisförslag inom 5 sekunder
  • Snabb leverans av containern inom 48 timmar
  • Gratis rådgivning
  • Över 10 000 nöjda kunder

Vi hoppas att du hittar den bästa lösningen för att hyra container i Vallentuna med hjälp av Recycla. Om du har ytterligare frågor eller behöver råd, tveka inte att kontakta vår kundservice.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet