Pris

Vad kostar det att hyra container i Västerås?

Här hittar du priser för att hyra container i Västerås och vi har gjort det möjligt för dig att jämföra olika priser för avfallscontainrar. Priset för att hyra container ligger från från 2 570 kronor och varierar beroende på uppdrag. Om du vill ha personliga erbjudanden kan du skicka in en gratis förfrågan till oss med dina uppgifter. Vi matchar dig med flera företag som kan utföra uppdraget och du väljer sedan vilket företag du vill boka.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Västerås till bästa pris

Recycla erbjuder dig en enkel lösning för att effektivisera din avfallshantering genom att hyra container i Västerås. Du behöver inte längre oroa dig över hur du ska bli av med allt skräp eller lägga flera timmar på att åka till tippen. Vi ser till att skräpet hanteras på ett miljövänligt sätt genom våra kvalitetssäkrade företag. Du gör inte bara ett bra val för miljön utan även för din plånbok, eftersom du får möjligheten att jämföra priser. Boka din container idag från 6 100 kronor får du en container för 1 dag, slängt 1 ton blandat avfall och transport till och från din plats.

Hyr sopcontainer i Västerås

Med tre enkla steg kan du hyra en container i Västerås och få den levererad på rekordtid! Det börjar med steg ett där du skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, datum och plats. Inom någon minut befinner du dig på steg två där du kan jämföra personliga erbjudanden som matchar din förfrågan och välja det företag som erbjuder det bästa priset, och sedan boka det. Slutligen, på steg tre, levereras containern till din plats och du kan börja slänga skräp. När du är klar hämtas containern och skräpet transporteras bort till närmsta återvinningsanläggning.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Här kan du se de tillgängliga containerstorlekarna i för att hyra container i Västerås. Du kan välja bland olika storlekar för att hitta den perfekta matchningen. Ibland kan det vara knepigt att välja rätt storlek, men oroa dig inte, vår kundservice ger dig gärna kostnadsfri rådgivning i valet av storlek. I guiden hittar du information om containerns storlek, vilken yta som krävs för att ställa ut den och maxlasten.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Västerås finns det flera avfallstyper att välja mellan. För att välja rätt avfallstyp till ditt projekt, kan du ta hjälp av vår guide där du kan se vilka avfallstyper som är tillgängliga och vilka material som är tillåtna eller otillåtna. Det är viktigt att veta vad som kan slängas i containern för att undvika extra kostnader på grund av felsortering.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Västerås via Recycla

Om du ska hyra container i Västerås är det viktigt att inte bara fokusera på storlek och pris – tjänster som leverans och upphämtning måste också vägas in i ekvationen. För att hitta den bästa lösningen för dig krävs en jämförelse mellan flera olika leverantörer och det kan vi på Recycla hjälpa dig med.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en container med blandat avfall i Västerås?

En 15 kbm container med blandat avfall har ett ungefärligt pris på 6 100 kr, är du nyfiken på att jämför bland flera olika avfall, då kan du jämföra i vår prisguide för Västerås. För exakta priser skickar du in en förfrågan och får prisförslag som du kan jämföra mellan.

Kan mitt företag hyra container av er?

Var får jag placera min container?

Vilken är den minsta container jag kan hyra?

Vad får jag slänga i min hyrda container?

Hur betalar man?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen