Hyra container i Västerås | bild på Västerås stad

Hyra container i Västerås

JÄMFÖR OCH BOKA

Få reda på vad det kostar att hyra container i Västerås

Här hittar du priser för att hyra container i Västerås och vi har gjort det möjligt för dig att jämföra olika priser för avfallscontainrar. Priset för att hyra container ligger på cirka 6 100 kronor och varierar beroende på uppdrag. Priset är baserat på behandling av 1 ton blandat avfall, 1 utställning, 1 hemtagning och 1 dagshyra. Om du vill ha personliga erbjudanden kan du skicka in en förfrågan till oss med dina uppgifter. Vi matchar dig med flera företag som kan utföra ditt uppdrag och du väljer sedan vilket företag du vill boka med.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Bli av med skräp utan resor till trippen- Hyra container i Västerås

Recycla erbjuder dig en enkel lösning för att effektivisera din avfallshantering genom att hyra container i Västerås. Du behöver inte längre oroa dig över hur du ska bli av med allt skräp eller lägga timmar på att åka till tippen. Vi ser till att skräpet hanteras på ett miljövänligt sätt, eftersom våra företag är kvalitetssäkrade. Du gör inte bara ett bra val för miljön utan även för din plånbok, eftersom du får möjligheten att jämföra priser. Boka din container idag från 2 570 kronor och gör dig av med skräpet på ett smidigt sätt!

Hyra container i Västerås i tre steg!

Med tre enkla steg kan du få en container levererad till dig på rekordtid! Det börjar med steg ett där du skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, datum och plats. Inom några minuter befinner du dig på steg två där du kan jämföra personliga erbjudanden som matchar din förfrågan och välja det företag som erbjuder det bästa priset, och sedan boka det. Slutligen, på steg tre, levereras containern till din plats och du kan börja slänga skräp. När du är klar hämtas containern och skräpet transporteras bort till närmsta återvinningsanläggning.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container i Västerås - välja avfallstyp

När du ska hyra container i Västerås finns det flera avfallstyper att välja mellan. För att välja rätt avfallstyp till ditt projekt, kan du ta hjälp av vår guide där du kan se vilka avfallstyper som är tillgängliga och vilka material som är tillåtna eller otillåtna. Det är viktigt att veta vad som kan slängas i containern för att undvika extra kostnader på grund av felsortering.

Om du är osäker på vilket avfall som passar bäst, kan du få rådgivning av vår kundservice!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlek för att hyra container i Västerås

Välj storlek för att se mått och max last.

Här kan du se de tillgängliga containerstorlekarna i för att hyra container i Västerås. Du kan välja bland olika storlekar för att hitta den perfekta matchningen. Ibland kan det vara knepigt att välja rätt storlek, men oroa dig inte, våra kundservicemedarbetare ger dig gärna kostnadsfri rådgivning i valet av storlek. I guiden hittar du information om containerns storlek, vilken yta som krävs för att ställa ut den och maxlasten. Du kan alltid mäta hemma för att få en bättre uppfattning om avfallscontainerns verkliga storlek.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Kan mitt företag hyra container av er?

Absolut, vi hjälper alla med containerhyrning i Västerås!

Vad kostar en container med blandat avfall i Västerås?

Var får jag placera min container?

Vilken är den minsta container jag kan hyra?

Vad får jag slänga i min hyrda container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Västerås

När du hyr en container via Recycla väljer du en prisvärd, miljövänlig och smidig avfallshantering. Våra anpassade erbjudanden matchar din förfrågan och ger dig möjlighet att jämföra priser för att hitta det mest förmånliga alternativet. Under hela processen får du dessutom kostnadsfri rådgivning för att göra ditt val så enkelt som möjligt. Våra noggrant utvalda och erfarna företag är experter på avfallshantering och hanterar allt på ett miljövänligt sätt. Med allt samlat på samma hemsida är det enkelt och smidigt att hantera avfallet.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet