Pris

Vad kostar det att hyra en container på Lidingö?

Frånpriset för att hyra container på Lidingö ligger på 3 060 kr, inklusive moms. Detta pris inkluderar transport och en dags hyra. Är du nyfiken på vad containern för ditt projekt kan kosta? Använd vårt praktiska verktyg för att se fler priser! Du kan enkelt växla mellan olika avfallstyper för att se historiska genomsnittspriser.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container på Lidingö till bästa pris

På Recycla kan du enkelt jämföra ledande företag inom containeruthyrning för att hitta den bästa leverantören för att hyra en container på Lidingö till ett förmånligt pris.

Vi samlar kontinuerligt in data om hyresavgifter, transportkostnader och priser för avfallshantering. Genom Recyclas tjänst kan du få jämförelsepriser inom bara fem sekunder, helt kostnadsfritt efter att du har skickat din förfrågan.

Behöver du hjälp med att hitta den optimala lösningen för en sopcontainer på Lidingö? Vi står alltid redo att erbjuda gratis rådgivning för att säkerställa att du får den mest passande lösningen för dina behov.

Betalningsalternativ för sopcontainer på Lidingö

Först betalar du för själva containern, och när leverantören har hämtat den och transporterat avfallet till återvinningsstationen, vägs avfallet och du debiteras baserat på dess vikt. Priset för avfallet kommer att stå i dina priserbjudanden efter att du har gjort din förfrågan på Recycla.

Alternativt kan du välja att betala ett fast pris som täcker både containern, hyran och avfallshanteringen. Leverantören har inkluderat en uppskattning av den vanliga mängden avfall i priset. Nackdelen med detta alternativ är att du kan betala mer om du slänger mindre avfall än beräknat.

Har du andra frågor eller funderingar kring att hyra container på Lidingö, kontakta vår kundtjänst.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container på Lidingö är det viktigt att veta vilken storlek du behöver. Här ger vi dig råd om mått, max lastvikt och det nödvändiga utrymmet för olika containrar.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Vad bör man tänka på när man ska beställa container på Lidingö? Innan du hyr en container är det viktigt att veta vilken typ av avfall du ska slänga och att kontrollera vad som inte får slängas. På detta sätt undviker du onödiga extrakostnader och bidrar till att skydda miljön. I vår snabbguide kan du filtrera efter det avfall du planerar att slänga och se vilka material som inte är tillåtna. Klicka på 'Se tillåtna material' för att se lista över godkända material att kasta.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container på Lidingö via Recycla

När du står inför behovet av att hyra container på Lidingö finns det flera faktorer att överväga för att fatta det bästa beslutet. Recycla är det smarta valet som förenklar processen för dig. Vi hjälper dig med en smidig bokning, erbjuder rådgivning längs hela vägen och har flertal priser att erbjuda. Slipp lägg ner onödig energi och tid för att hitta det bästa återvinningsföretaget och låt oss göra det åt dig!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en container med blandat avfall på Lidingö?

Priset för en 15 kbm stor container med 1 ton blandat avfall hamnar på ca 5 790 kr inkl. moms. Men med Recycla får du flera priser som bestäms utefter vart på Lidingö du befinner dig, hur många dagar du vill hyra containern, mängden avfall du kommer slänga samt storleken på containern.

Ett frånpris på en liten container (10 kbm) utan att ha räknat med avfallet kostar från 3 060 kr. Vill du få flera priser på hyra container på Lidingö? Skapa antingen en förfrågan eller kontakta vår kundservice för rådgivning.

Varför ska jag jämföra priser innan jag hyr en container?

Kan företag på Lidingö hyra container av Recycla?

Vad får jag slänga i containern?

Hur betalar man?

Får man placera containern på gatan?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen