Pris

Vad kostar det att hyra container i Mölndal?

Letandet efter den mest prisvärda containern är över! Här kan du hitta och jämföra olika priser för containrar för alla typer av avfall. Hyr en container i Mölndal från så lite som 2 440 kronor!

Du kan också få exakta priser som matchar dina önskemål. För att kunna matcha dina önskemål och ge personliga prisförslag behöver du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss. Inom några minuter kommer du att få dina personliga prisförslag så att du kan jämföra och boka det bästa alternativet för dig!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 170 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Mölndal till bästa pris

Bli av med allt skräp samtidigt som du sparar pengar och bidrar till miljön. Hos oss kan du jämföra flera personliga prisförslag för att hitta det som passar dina behov och budget bäst. Det genomsnittliga priset för att hyra en 15 kbm container i Mölndal med blandat avfall är 5 900 kronor.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning när du behöver det och kan leverera en container till dig inom 48 timmar från bokning. Det är snabbt, enkelt och hållbart att hyra container i Mölndal genom vår tjänst.

Få priser

Det ska vara enkelt att hyra container i Mölndal

Att hyra container i Mölndal har aldrig varit enklare med oss. Du börjar med att skapa en förfrågan och specificera dina behov, såsom önskad storlek och typ av avfall du behöver hantera. Därefter får du flera prisförslag att välja mellan och kan boka den som passar dig bäst. När du är redo, levereras containern till din plats. När du är klar med användningen transporteras avfallet till en anläggning där det sorteras och tas om hand på ett hållbart sätt. Med vår tjänst kan du vara trygg med att få en pålitlig och miljövänlig lösning för ditt avfall.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

För att hyra en container behöver du veta vilken storlek du behöver för ditt uppdrag. Här kan du ta del av de olika storlekarna som finns tillgängliga i Mölndal.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Det finns olika typer av avfall du kan välja när du bokar en avfallscontainer i Mölndal. Med vår snabbguide kan du enkelt växla mellan de olika avfallstyperna för att hitta den som passar ditt projekt bäst. Du får information om vad som är tillåtet och otillåtet att slänga.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Mölndal via Recycla

Vi på Recycla tror på att alla har potentialen att göra miljövänliga val, men vi förstår att tid och ekonomi kan vara begränsande faktorer. Därför strävar vi efter att erbjuda den bästa lösningen för alla, oavsett deras behov av container eller återvinning. Vi är experter på att skräddarsy lösningar för varje kund, och på vår hemsida kan du enkelt jämföra och välja den optimala lösningen för dig.

Släng inte bort mer pengar! Hitta, jämför och boka hos oss!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en container med blandat avfall i Mölndal?

Priset för en 15 kbm container med blandat avfall - ca 5 900kr. Priset för en container varierar beroende på vart i Mölndal du bor, containerstorlek, avfallsmaterial, antal dagar och tömningar.

Ett frånpris på en container utan att ha räknat med avfallet kostar från 2 440 kr. Vill du ha personliga prisförslag? Då behöver vi lite mer information från dig. Skicka in en kostnadsfri förfrågan så får du personliga prisförslag inom några sekunder!

Kan jag hyra container av er som företag?

Var får jag placera containern?

Vad är skillnaden på en container och en byggsäck?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen