Hyra container Mölndal / 2ans spårvagn påväg mot Mölndal

Hyra container i Mölndal

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Mölndal till det mest prisvärda priset

Letandet efter den mest prisvärda containern är över! Här kan du hitta och jämföra olika priser för containrar för alla typer av avfall. Det genomsnittliga priset för att hyra en 15 kbm container i Mölndal med blandat avfall är 5 900 kr.

Du kan också få exakta priser som matchar dina önskemål. För att kunna matcha dina önskemål och ge personliga prisförslag behöver du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss. Inom några minuter kommer du att få dina personliga prisförslag så att du kan jämföra och boka det bästa alternativet för dig!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Mölndal och bli av med skräpet!

Bli av med allt skräp samtidigt som du sparar pengar och bidrar till miljön. Hos oss kan du jämföra flera personliga prisförslag från så lite som 2 440 kr för att hitta det som passar dina behov och budget bäst.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning när du behöver det och kan leverera en container till dig inom 48 timmar från bokning. Det är snabbt, enkelt och miljösmart att hyra container i Mölndal genom vår tjänst.

Busenkelt att hyra container i Mölndal

Det är mycket enkelt att hyra container i Mölndal med oss. Först skapar du en förfrågan och anger dina önskemål, som storlek och typ av avfall du vill slänga. Sedan får du flera prisförslag att välja mellan och bokar det som passar dig bäst. Slutligen levereras containern till din plats och när du är klar så transporteras containern till en anläggning där avfallet sorteras och tas om hand på ett hållbart sätt. Med vår tjänst kan du vara säker på att få en pålitlig och miljövänlig lösning för ditt avfall.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Det finns olika typer av avfall du kan välja när du bokar en avfallscontainer. Med vår snabbguide kan du enkelt växla mellan de olika avfallstyperna för att hitta den som passar ditt projekt bäst. Du får information om vad som är tillåtet och otillåtet att slänga med avfallet och det är viktigt att följa dessa riktlinjer, eftersom felaktig sortering kan leda till extra kostnader.

Om du är osäker på vilken avfallstyp du ska välja för ditt projekt, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för expertråd!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide för containrar i Mölndal

Hitta rätt container för ditt projekt!

Välj storlek för att se mått och max last.

För att hyra en container behöver du veta vilken storlek du behöver för ditt uppdrag. Här kan du ta del av de olika storlekarna som finns tillgängliga i Mölndal, samt vilket utrymme som krävs för att ställa ut containern och vilken maxvikt som är tillåten. Du kan själv jämföra och växla mellan olika storlekar eller kontakta vår kundtjänst för kostnadsfri rådgivning i valet av storlek.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad får jag slänga i min container?

Beroende på vad för mater ial du har valt i din bokning av container så finns det lite olika villkor. T.ex. en container för blandat avfall får du slänga metallskrot, men det får du inte om du har bokat en container för brännbart avfall. Om du ska boka en container eller göra en förfrågan här på Recycla så är det viktigt att du väljer rätt material för ditt projekt. Du hittar de olika avfallsmaterialen som finns tillgängliga i Mölndal högre upp på sidan (se sorteringsguide). Där kan du se vad som är tillåtet respektive otillåtet att slänga.

Kan jag hyra container av er som företag?

Vad kostar en container med blandat avfall i Mölndal?

Var får jag placera containern?

Vad är skillnaden på en container och en byggsäck?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Mölndal

Hos Recycla.se får du fördelarna av:

  • En kostnadsfri jämförelsetjänst för enkel översikt av olika containeralternativ som funkar för dig.
  • Kunnig och kostnadsfri rådgivning från vår kundtjänst för att hitta den bästa lösningen för dina behov.
  • En samlad plats för Sveriges bästa återvinningsföretag för att säkerställa den bästa lösningen.
  • Snabb leverans med containern på plats inom 48 timmar.
  • Säkerhet om att du får den bästa, miljövänliga lösningen till rätt pris.
  • Betala tryggt via faktura, swish eller kort.

Vi tror på att alla kan göra bättre miljöval. Men ibland räcker inte tid eller ekonomi till. Alla förtjänar att hitta bäst lösning oavsett vad för container- eller återvinningsbehov man har, därav finns Recycla. Vi är specialister på att hitta bäst lösning till alla kunder och på vår hemsida kan du enklare än någonsin jämföra alla möjliga lösningar unika just för dig.

Släng inte bort mer pengar! Hitta, jämför och boka - Få ut containern inom 48h från bokning.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet