Hyra container Nacka - Bild på skog i Nacka

Hyra container i Nacka

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Nacka?

Priset för att hyra container i Nacka varierar beroende på var du befinner dig. Historiskt sett har frånpriset för en liten sopcontainer i Nacka legat på 2 840 kr, inklusive moms. Priset inkluderar endast transport och hyra för en dag, och därefter tillkommer en avgift på avfallet du har slängt.

Är du nyfiken på vad det genomsnittliga totalpriset brukar vara? Använd vårt verktyg här för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall som kan slängas.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Hur fungerar prissättningen på containrar?

För att hyra container i Nacka kan man hantera betalningen på två olika sätt:

  1. Antingen betalar du först för containern och sedan, när leverantören har hämtat containern och transporterat avfallet till tippen, vägs det avfall du har slängt. Därefter betalar du för avfallet baserat på dess vikt i kilo eller ton. Du kommer att se priset på avfallet i dina priserbjudanden efter att du har gjort en förfrågan på Recycla.
  2. Alternativt kan du välja att betala ett fast pris. Då betalar du en sammanlagd kostnad som täcker både container, hyra och avfallet. Leverantören i Nacka har då inkluderat en uppskattning av den mängd avfall som vanligtvis slängs, så att du slipper dela upp betalningen. Nackdelen med detta alternativ är att du kan komma att betala mer än om du hade valt det första alternativen om du skulle ha slängt en mindre mängd avfall.

Osäker på vilket som passar dig och ditt projekt? Vår kunniga kundservice hjälper dig med rådgivning kostnadsfritt.

Få priser på container

Hyra container i Nacka

Många av oss slipper gärna trippen till tippen. Men ibland samlar man på sig mycket skräp över åren eller vill kanske bygga om där hemma. Då kan man passa på och hyra container i Nacka för att få bort rubb och stubb enkelt och kostnadseffektivt. De flesta brukar boka en mellanstor container för blandat avfall och vi har sett att historiskt sett har en 15 kbm container för 1 ton blandat avfall har hamnat på 5 210 kr, inklusive moms.

Vad kan det kosta för ditt specifika projekt? Där har vi det bra med Recycla. Recycla är en kostnadsfri jämförelsesajt som har samlat Sveriges bästa företag inom återvinning. Så att du kan jämföra priser och leverantörer snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Du väljer själv det bästa erbjudandet enligt dig och betalar tryggt via swish, kort eller faktura.

Boka container

Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Vad behöver man tänka på när man ska beställa container i Nacka? När du ska slänga skräp behöver du ha koll på vad du får och inte får slänga. Skulle du boka en container och slänger otillåtet material kan du få tråkiga och dyra extrakostnader. Här i vår snabbguide guidar vi dig på hur du gör rätt från början innan du bokar en sopcontainer i Nacka.

Hittar du inte svaren du söker? Vår kunniga kundservice finns här för rådgivning.

Få priser på container
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide

När du ska hyra container i Nacka behöver du också veta vilken storlek du behöver för avfallet. Är det ett större projekt eller har du dåligt med plats för containern att stå på? Här ger vi dig råd om 3st containerstorlekar med mått, max lastvikt och det nödvändiga utrymmet containern kräver.

Det finns såklart fler storlekar än dessa tre och containern kan även komma med låsbara luckor om så önskas. Behöver du rådgivning? Vår kundservice hjälper dig.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Nacka?

Att hyra en container i Nacka på 15 kbm med 1 ton blandat avfall kostar från 5 210 kr, inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Nacka, 1 ton avfall och 1 dags hyra. Priset kan variera beroende på var i Nacka du befinner dig – vi rekommenderar att du gör en förfrågan för att få exakta priser för ditt behov.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Nacka?

Får man ställa containern på gatan hur som helst?

I vilka situationer är en container lämplig att använda?

Vilken är den vanligaste containerstorleken?

Får jag placera containern på min egen tomt?

Varför ska man jämföra priser vid hyra av containrar?


Varför Recycla för att hyra container i Nacka

I Sverige finns det hundratals med företag inom återvinning och avfallshantering. En stor del av dessa hyr ut containrar, men inte alla är så öppna med vad det kostar. Vi på Recycla vill förenkla processen så att alla kan göra rätt beslut och känna sig nöjda och trygga med sitt beslut. Så vi har samlat de absolut bästa på vår plattform så att du kan snabbt, kostnadsfritt och enkelt jämföra priser och företag.

5 skäl att välja Recycla

  • Kostnadsfri jämförelsesajt
  • Prisförslag inom 5 sekunder
  • Container på plats inom 48 timmar
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Över 10 000 nöjda kunder

Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2240

Erbjudanden senaste månaden

775

Uppdrag senaste månaden

6682

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 1 m³ - Farsta, Stockholm

Mycket trevliga och duktiga och passade tiden bra. Kommer att anlita dom igen.

Lora AB fick omdömet

Bortforsling av 3 m³ - Skärholmen, Stockholm

Samira Flytt AB fick omdömet

Löpande uppdrag: Kretskort - Företag - Malmö

Urban Miners AB fick omdömet