Pris

Hyra container på Värmdö till bästa pris

Behöver du en enkel och miljövänlig lösning för att bli av med allt ditt avfall? Hos oss kan du jämföra personliga prisförslag för att kunna hitta den bästa containern för dina behov, från så lite som 2 840 kronor. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning när du behöver det och leverans av din container inom 48 timmar. Så varför vänta? Hyr en container på Värmdö idag och bli av med ditt avfall enkelt och prisvärt!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container på Värmdö till bästa pris

Kom igång med att hyra container på Värmdö genom att skapa en förfrågan med information om önskad storlek, plats, datum och typ av avfall du ska slänga. Därefter får du personliga prisförslag som matchar dina behov, så att du enkelt kan jämföra och välja den bästa lösningen för dig. Containern levereras till din plats, och när du är klar med användningen, transporteras containern till en anläggning där avfallet hanteras på ett hållbart sätt. Enklare än så blir det inte!

Hyr sopcontainer på Värmdö

Är du på jakt efter den mest prisvärda containern? Då har du kommit helt rätt, vi hjälper dig att hitta den perfekta containern för ditt projekt. Priset för att hyra en mellanstor container på Värmdö ligger på ca 5 210 kronor inkl. moms för blandat avfall. Priset varierar beroende på dina önskemål. Med vår prisgenerator ovan kan du växla mellan olika avfallstyper för att få en generell prisuppskattning för att hyra en container på Värmdö. Vi erbjuder personliga prisförslag inom några minuter och du behöver bara fylla i en kostnadsfri förfrågan för att få tillgång till priserna.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt.

Kontakta vår kundservice om du är osäker, så hjälper vi dig att välja rätt container för ditt projekt på Värmdö.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För att göra det enklare för dig att välja rätt avfall när du ska hyra container på Värmdö har vi tagit fram en praktisk sorteringsguide. Där kan du se allt tillgängligt avfall och vad som är tillåtet att kasta. Att sortera rätt är viktigt eftersom en felaktig sortering kan leda till extra kostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra contianer på Värmdö via Recycla

Vi på Recycla tror starkt på att alla har möjlighet att göra miljövänliga val. Men vi förstår också att det ibland kan vara svårt att hitta tid eller resurser för att göra detta. Detta ska dock inte hindra någon från att göra det rätta, och därför finns vi här för att hjälpa till.

Vi är experter på att hitta den bästa lösningen för våra kunder till det mest fördelaktiga priset. Genom vår hemsida kan du enkelt jämföra olika lösningar och hyra container på Värmdö redan till nästa dag!

Vi har en dedikerad och kunnig kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig med dina frågor och önskemål.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall på Värmdö?

En container med blandat avfall på Värmdö ligger på cirka 5 210 kronor, i priset inkluderas utställning, hemtagning, en dags hyra och en behandling av ett ton blandat avfall. Vill du jämföra prisförslag som matchar dina önskemål kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan och inom några minuter börja jämföra priser.

Får jag ha en container på gatan?

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Vilka faktorer påverkar priset för en container?

Vem kan få hjälp att hyra container av er?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen