Hyra container i Värmdö | Värmdö hemmesta sjöäng fågeltorn

Hyra container på Värmdö

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container på Värmdö till bästa pris

Behöver du en enkel och miljövänlig lösning för att bli av med allt ditt avfall? Hos oss kan du jämföra personliga prisförslag för att kunna hitta den bästa containern för dina behov, från så lite som 2 840 kronor. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning när du behöver det och leverans av din container inom 48 timmar. Så varför vänta? Hyr en container på Värmdö idag och bli av med ditt avfall enkelt och prisvärt!

Boka container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hur mycket kostar det att hyra en container för blandat avfall på Värmdö?

Är du på jakt efter den mest prisvärda containern? Då har du kommit helt rätt, vi hjälper dig att hitta den perfekta containern för ditt projekt. Priset för att hyra en mellanstor container på Värmdö ligger på ca 5 210 kronor inkl. moms för blandat avfall. Priset varierar beroende på dina önskemål. Med vår prisgenerator ovan kan du växla mellan olika avfallstyper för att få en generell prisuppskattning för att hyra en container på Värmdö. Vi erbjuder personliga prisförslag inom några minuter och du behöver bara fylla i en kostnadsfri förfrågan för att få tillgång till priserna.

Att hyra container på Värmdö - så fungerar det

Kom igång med att hyra container på Värmdö genom att skapa en förfrågan med information om önskad storlek, plats, datum och typ av avfall du ska slänga. Därefter får du personliga prisförslag som matchar dina behov, så att du enkelt kan jämföra och välja den bästa lösningen för dig. Containern levereras till din plats, och när du är klar med användningen, transporteras containern till en anläggning där avfallet hanteras på ett hållbart sätt. Enklare än så blir det inte!

Skapa förfrågan & få priser

Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Välj avfall för att hyra container på Värmdö

För att göra det enklare för dig att välja rätt avfall när du ska hyra container på Värmdö har vi tagit fram en praktisk sorteringsguide. Där kan du se allt tillgängligt avfall och vad som är tillåtet att kasta. Att sortera rätt är viktigt eftersom en felaktig sortering kan leda till extra kostnader. Om du känner dig osäker på vilket avfall som passar dina behov bäst, tveka inte att kontakta oss för hjälp och vägledning.

Skapa förfrågan & få exakta priser
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Välj storlek för att hyra container på Värmdö

Välj storlek för att se mått och max last.

I vår storleksguide kan du se information om mått och maxvikt för de populäraste containerstorlekarna. Dessa containrar kan du också beställa som täckta och låsbara. Dessutom finns det fler storlekar än dessa. Behöver du en specifik storlek, modell eller har ett krångligt projekt där du behöver rådgivning? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig att välja rätt container för ditt projekt på Värmdö.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall på Värmdö?

En container med blandat avfall på Värmdö ligger på cirka 5 210 kronor, i priset inkluderas utställning, hemtagning, en dags hyra och en behandling av ett ton blandat avfall. Vill du jämföra prisförslag som matchar dina önskemål kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan och inom några minuter börja jämföra priser.

Får jag ha en container på gatan?

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Vilka faktorer påverkar priset för en container?

Vem kan få hjälp att hyra container av er?


Varför välja Recycla när du ska hyra container på Värmdö

"Vi på Recycla tror starkt på att alla har möjlighet att göra miljövänliga val. Men vi förstår också att det ibland kan vara svårt att hitta tid eller resurser för att göra detta. Detta ska dock inte hindra någon från att göra det rätta, och därför finns vi här för att hjälpa till.

Vi är experter på att hitta den bästa lösningen för våra kunder till det mest fördelaktiga priset. Genom vår hemsida kan du enkelt jämföra olika lösningar och välja den container som passar dig bäst, med snabb leverans inom 48 timmar.

Vi har en dedikerad och kunnig kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig med dina frågor och önskemål. Vi erbjuder gratis rådgivning och ser till att du får den bästa lösningen för dina behov, även om det innebär att hyra en container inte är det bästa alternativet för dig."


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet