Pris

Recycla jämför åt dig

Du kan tjäna upp till 70 kr för 1 kilo koppar och upp till 20 kronor för 1 kilo rostfritt skrot om materialet är av prima kvalité. Vill du veta hur mycket ditt metallskrot i Stockholm kan vara värt? Prova vår smarta jämförelsetjänst. Vi har samlat kvalitetssäkrade skrot- och metalluppköpare i Stockholm. Jämför deras erbjudanden och välj det bästa alternativet för dig - snabbt, enkelt och gratis!

Skapa förfrågan och få priser

Varför sälja metallskrot?

Metallskrot är mer än bara avfall – det är värdefulla resurser som kan återanvändas inom exempelvis industrin för att skapa nya produkter. Skrothandlare specialiserar sig på att separera och behandla dessa material till säljbara råvaror. I teorin kan metall återvinnas ett oändligt antal gånger så länge materialet inte kontamineras. Genom att sälja ditt metallskrot bidrar du därför till minskat avfall och en bättre miljö samtidigt som du kan tjäna pengar på skrotet.

Jämför priser

Varför Recycla

Varför använda Recyclas tjänst för metallskrot i Norrköping

Recycla är din partner när det gäller att göra återvinning av metallskrot både enkel och lönsam. Vi gör hela processen smidigare för dig genom att jämföra priser från olika skrothandlare i Norrköping. Oavsett om du har stora volymer av metallskrot från industriella processer eller mindre mängder, kan vi hjälpa dig att hitta det bästa priset för ditt metallskrot i Norrköping. Med vår service kan du vara säker på att du får det mest fördelaktiga erbjudandet samtidigt som du bidrar till en mer hållbar och cirkulär ekonomi. Låt oss göra återvinningen av ditt metallskrot till en enkel och lönsam affär för både dig och miljön.

5 anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Snabb prisjämförelse
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning

Vad är metallskroten värd?

Skapa en förfrågan

Priserna för metallskrot kan variera stort. Priset beror på vilken metall det rör sig om, skrothandlarens kapacitet att hantera specifika material och det rådande priset på världsmarknaden. Vill du veta mer om vad du kan tjäna på att sälja metallskrot i Norrköping, läs vår guide där vi har sammanställt riktpriser som gör det möjligt att se ungefär hur mycket återvinning av metallskrot kan inbringa.

Att jämföra olika skrothandlares erbjudanden är nyckeln till en lönsam affär. Recycla samlar dagligen in data från olika skrothandlare som köper metallskrot i Norrköping. Vi jämför priser och tjänster för att ge dig flera offerter att välja mellan. Allt du behöver göra är att skapa en förfrågan.

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

Vad vi behöver veta:

Recycla checkmark
Vilken typ av metallskrot du har
Recycla checkmark
Hur stor volym du vill sälja
Recycla checkmark
Hur rent materialet är
Recycla checkmark
Hur långt materialet måste transporteras
Recycla checkmark
Om du behöver regelbunden hjälp med metallåtervinning i Norrköping eller om det är en engångsföreteelse.

Bifoga en bild av skrotets skick och skicka in din förfrågan så gör vi resten.

Skapa förfrågan och få priser

Vilken typ av skrot

Vilken typ av skrot kan du sälja till metallåtervinning i Norrköping?

Att sälja metallskrot från verksamheten kan bli en lönsam affär för företaget. Här nedan hittar du en lista över de typer av skrot som du kan sälja:

 • Järnskrot
 • Aluminium
 • Aluminiumkabel
 • Rent bly
 • Blybatterier
 • Blykabel
 • Elektrolyt
 • Elektronik
 • Koppar
 • Kopparkabel
 • Mässing
 • Rostfritt stål.

Behöver du hjälp att hitta den bästa skrothandlaren? Tveka inte att kontakta våra kunniga rådgivare som erbjuder kostnadsfri rådgivning.

Skapa förfrågan och få priser

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad räknas som skrot?

Skrot är material bestående av metall som kan återvinnas och säljas för användning i tillverkningsprocesser. Detta inkluderar järn, koppar, aluminium, bly, elektronik, mässing och rostfritt stål.

Varför skiljer sig skrotpriserna åt?

Hur kan jag få en uppskattning av vad mitt skrot är värt?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen