Tömma dödsbo

Få hjälp att tömma dödsbo

Vi förstår att hanteringen av ett tömma ett dödsbo kan vara känslomässigt och praktiskt utmanande. Recycla är här för att underlätta processen för dig genom att erbjuda gratis offerter från lokala företag som specialiserar sig på dödsbotömning och städning. Vi är övertygade om att med vår hjälp kan du hitta den bästa lösningen som passar dina behov.

Tömma ett dödsbo kan vara en komplex uppgift, och det är viktigt att ha en professionell och kunnig partner vid din sida. Genom att samla in offerter från flera lokala företag kan du enkelt jämföra deras priser, tjänster och omdömen för att hitta det företag som passar dig bäst. På Recycla kommer du få offerter från erfarna och kvalitetssäkrade företag som är specialiserade på dödsbotömning, vilket ger dig trygghet och förtroende under hela processen.

Få offerter på dödsbotömning

Så funkar det

Så fungerar det att boka dödsbotömning

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Recycla hjälper både dig som privatperson, förening eller företag. Jämför priser och boka dödsbotömning direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Var tydlig i din förfrågan med vad du behöver hjälp med.
  • Ge gärna fler detaljer kring uppdraget genom att bifoga en bild.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag
  • Jämför och boka direkt online
Få hjälp med dödsbotömning
usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp med dödsbotömning? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Så går det till vid dödsbotömning

Hur går dödsbotömning till?

Från att du har värderat hur stort boendet är och hur mycket som behöver utföras kommer du få offerter på exakt detta via Recycla. Det som händer härnäst är:

  1. Värdering av dödsboet

Om du har i din förfrågan nämnt att du önskar sälja delar av dödsboet kommer företagen göra en värdering av dödsboets lösöre. Lösöre är fysiska saker eller föremål som inte är fasta, det vill säga de är inte fast anslutna till bostaden. Detta omfattar möbler, fordon, konst, apparater, kläder och personliga tillhörigheter, bland annat. Antingen utvärderar företagen allt på plats eller så samarbetar de med etablerade uppköpare som hjälper till med värdering av värdesaker i ett dödsbo.

  1. Tömning av dödsboet

Tömning av dödsboet går till att man sorterar och transporterar bort allt som inte ska säljas. De ting som kan återanvändas doneras till secondhand och det som behöver slängas sorteras inför återvinning på återvinningscentral.

  1. Städning

Om du har önskat att få hjälp med städning vid dödsbotömningen kommer företagen att erbjuda detta själva eller ta in städfirma. Precis som flyttstädning ska dödsboet städas grundligt. Dödsboet städas ordentligt så att det kan presenteras i sitt bästa skick för försäljning eller uthyrning.

  1. Övriga tjänster

Har du önskat att få hjälp med andra tjänster som lukt-, social- eller liksanering så kommer företagen utföra detta före tömning av dödsboet.

Få offerter

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

Dödsbotömning

Tömma dödsbo är krävande

Dödsbotömning och hantering av ett dödsbo kan vara överväldigande, men det behöver inte vara det. Låt oss underlätta för dig genom att erbjuda dig en enkel och smidig lösning. Vi finns här för att guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta rätt lösning till bästa pris för att tömma dödsboet. Behöver du rådgivning? Kontakta våra experter på kundservice och låt oss hjälpa dig. Vi är dedikerade att ge dig en enkel, kunnig och vänlig upplevelse i en svår tid.

Tjänster för dödsbotömning

Oavsett om det handlar om bortforsling av möbler och tillhörigheter, städning, sanering, luktsanering, eller uppköp av dödsbo, finns det företag på Recycla som kan hjälpa till med allt detta och mer. Genom att jämföra offerter kan du vara säker på att du får bästa möjliga service till det mest förmånliga priset.

Skapa förfrågan & få offert

Varför Recycla

Varför jämföra offerter via Recycla

Recycla är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att jämföra priser på dödsbotömning. Här jämför du lokala företags priser, omdömen och lösningar som kan hjälpa med tömning, bortforsling, städning med mera. Snabbt, tryggt och enkelt.

På Recycla strävar vi efter att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Genom att använda vår tjänst kan du känna dig trygg med att du hittar bäst pris och lösning för era behov. Här jämför du offerter enbart från godkända och kvalitetssäkrade företag.

5 anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Snabb prisjämförelse
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning
Få offerter på dödsbotömning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att tömma ett dödsbo?

Kostnaden för att tömma ett dödsbo beror på flera faktorer som t.ex. hur stor boet är, hur mycket möbler och lösöre som ska tas hand om, avstånd till återvinningscentralen och eventuella extrakrav som sanering eller hantering av farligt avfall. Genom att skapa en förfrågan via vårt formulär där du beskriver så utförligt som det går om uppdragets storlek kommer du få offerter från flera lokala företag att jämföra mellan.

Vem får tömma ett dödsbo?

Hur tömmer man dödsbo?

Vem värderar ett dödsbo?

Gäller RUT-avdrag vid dödsbo tömning?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen