Återvinning av Iridium

skrotsilver

Iridium är en vit ädelmetall som är något gulaktig i tonen och tillhör platinafamiljen. Namnet iridium kommer ifrån ordet Iris som på latin betyder regnbåge och syftar på iridiums salter som har starka färger. Iridium är en ganska ovanlig ädelmetall som vi inte har i stora mängder av på jorden, men det är desto vanligare i rymden. Iridium är en svårarbetad metall som är mycket hård och är den korrosionsbeständigaste av alla metaller.

Oavsett vilka mängder er verksamhet har så hjälper vi er att hitta seriösa aktörer som kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för ert iridium. Skapa antingen en förfrågan här på hemsidan där ni beskriver era volymer för att ta emot prisförslag eller kontakta oss för gratis rådgivning!

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 752

Erbjudanden senaste månaden

1 097

Uppdrag senaste månaden

7 134

Totalt antal omdömen