Återvinning av ädelmetaller

Vi hjälper er gratis! Jämför 1-4 prisförslag från godkända uppköpare av palladium i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt, Enkelt & Gratis!

Palladium

Palladium är en vitskimrande ädelmetall som upptäcktes 1803 av William Hyde Wollaston och uppkallades efter asteroiden Pallas som upptäcktes året innan. Men än 50% av den årliga förbrukningen står fordonstillverkare för och används flitigt vid tillverkning av katalysatorer och andra komponenter. Palladium har idag blivit allt mer populär som smyckesmetall, speciellt som vigselringar. Men du kan också hitta palladium i mobiltelefoner, laptops och i princip all elektronik som behöver mikroprocessorer. Platina och palladium är väldigt lika varandra men palladium är betydligt hårdare och lättare. En annan utmärkande egenskap är att palladium är vit rakt igenom, så om du skrapar på ytan så är det samma färg under repan.

Oavsett vilka mängder er verksamhet har så hjälper vi er att hitta seriösa aktörer som kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för ert palladium. Skapa antingen en förfrågan här på hemsidan där ni beskriver era volymer för att ta emot prisförslag eller kontakta oss för gratis rådgivning!