Återvinning av ädelmetaller

skrotsilver

Palladium

Palladium är en vitskimrande ädelmetall som upptäcktes 1803 av William Hyde Wollaston och uppkallades efter asteroiden Pallas som upptäcktes året innan. Men än 50% av den årliga förbrukningen står fordonstillverkare för och används flitigt vid tillverkning av katalysatorer och andra komponenter. Palladium har idag blivit allt mer populär som smyckesmetall, speciellt som vigselringar. Men du kan också hitta palladium i mobiltelefoner, laptops och i princip all elektronik som behöver mikroprocessorer. Platina och palladium är väldigt lika varandra men palladium är betydligt hårdare och lättare. En annan utmärkande egenskap är att palladium är vit rakt igenom, så om du skrapar på ytan så är det samma färg under repan.

Oavsett vilka mängder er verksamhet har så hjälper vi er att hitta seriösa aktörer som kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för ert palladium. Skapa antingen en förfrågan här på hemsidan där ni beskriver era volymer för att ta emot prisförslag eller kontakta oss för gratis rådgivning!

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 919

Erbjudanden senaste månaden

1 231

Uppdrag senaste månaden

7 005

Totalt antal omdömen