Avvattningspress - Utrustning för att dränera vätska

Skuvkomprimator

Är ni en verksamhet som slänger extrema volymer av förpackade varor eller är ni kanske en verksamhet som sysslar med biomaterial eller ett pappersbruk som vill effektivisera er verksamhet? Kolla då över alternativet att investera i en avvattningspress!

En avvattningspress är ett suveränt komplement till nuvarande återvinningsprocess där mycket vätska uppstår. Dem verksamheter som kan behöva införskaffa sig av en avvattningspress är t.ex. verksamheter som har stora mängder av förpackat material, t.ex. utgångna förpackningar som dem inte vet hur man ska sortera och separera och som måste förstöras.

Syftet med en avvattningspress är att dränera avfall från vätska och komprimera volymerna. Materialet slängs ned i pressen som sedan leder avfallet till presskanalen där avfallet blir komprimerat och vätskan rinner ned som samlas under maskinen. Ut från pressen kommer avfallet komprimerat längs rullande kana som för avfallet till nästa behållare.

Behöver ni rådgivning om hur ni ska gå tillväga? Tveka inte på att kontakta oss på Recycla för hjälp!

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 723

Erbjudanden senaste månaden

1 090

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen