Begagnad balpress

balpress

Hitta rätt balpress för dina behov

En begagnad balpress kan vara ett prisvärt alternativ för att hantera ditt företags avfall, men det innebär också risker. Med vår smarta jämförelsetjänst kan du både jämföra ny och begagnad avfallsutrustning för att hitta den bästa lösningen.

Så kan Recycla hjälpa dig

Vi hjälper hundratals företag årligen hitta bättre återvinningslösningar för deras materialåtervinning. En av dessa lösningar är att få offerter på maskinella hjälpmedel som begagnade balpressar. Behöver du optimera er avfallshantering? Skapa en kostnadsfri förfrågan med era behov så får du kontakt med 1-4 företag som kan hjälpa er - inom 5 sekunder.

Vilka verksamheter har nytta av en balpress?

En balpress är bra för att komprimera större mängder avfall som wellpapp, papper, plast och kartong. Balpressar kan underlätta verksamheten för exempelvis dagligvaruhandeln, bensinstationer, butiker, hotell och restauranger samt industrin.

Fördelar med begagnad balpress

Att köpa en begagnad balpress kan vara ett kostnadseffektivt sätt att hantera ditt företags avfall. Men precis som när det handlar om att köpa en begagnad bil så kan det vara svårt att avgöra om objektet är bra eller dåligt. Att köpa en begagnad balpress innebär en risk för oplanerade driftstopp som både kan öka kostnaderna för företaget och leda till irritation hos personalen.

Vi rekommenderar därför att du även samlar in offerter på nya balpressar för att kunna bedöma om den eventuella besparingen överstiger eventuella kostnader för reparationer och driftstopp för en äldre maskin. Via vår tjänst kan du jämföra både ny och begagnad utrustning. Du kan även höra av dig våra kunniga rådgivare som kostnadsfritt hjälper dig att:

 • Få en översikt över alla modeller och märken
 • Kunna jämföra mellan ny och begagnad avfallsutrustning
 • Få priser på att hyra, leasa eller köpa balpressar.

Tips innan du skickar in en förfrågan om en begagnad balpress

Innan du skickar in en förfrågan om en begagnad balpress så är det viktigt att du tänker på en rad faktorer som utrymme, storlek och budget. Här nedan har vi samlat några viktiga frågor som är bra att fundera över:

 • Hur stort utrymme har du för både maskin och balar?
 • Hur många pallplatser kan du avvara för lagring av balar för att minska transporterna?
 • Hur mycket avfall skapar din verksamhet?
 • Vad har du för budget för avfallsutrustning?

Skicka in en förfrågan så hjälper vi dig att hitta en så bra lösning som möjligt.


Vanliga frågor och svar

Vad är fördelarna med att köpa en begagnad balpress jämfört med att köpa en ny? Att köpa en begagnad balpress kan ha sina fördelar, såsom lägre kostnader, men det kan vara svårt att avgöra om maskinen är i gott skick. Oplanerade driftstopp kan innebära extra kostnader och frustration för personalen, så det är viktigt att väga dessa risker mot den potentiella kostnadsbesparingen.

Vad är fördelarna med att samla in offerter på både nya och begagnade balpressar? Genom att samla in offerter på både nya och begagnade balpressar får du möjlighet att jämföra priser och bedöma vilket alternativ som bäst motsvarar dina behov och budget. Jämförelsen ger dig också en bättre uppfattning om potentiella kostnader och risker kopplade till varje alternativ.

Var kan jag hitta återförsäljare av begagnade balpressar? Recycla har samlat de bästa återförsäljarna av begagnade balpressar. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig att komma i kontakt med dem för att kunna jämföra deras erbjudanden.

Varför jämföra balpressar via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt avfallshanteringsutrustning för ditt företag – utan att du behöver kompromissa med tid, ekonomi eller hänsyn till miljön. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra olika alternativ för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov – oavsett om den lösningen innebär en ny eller begagnad balpress.

5 anledningar att jämföra via Recycla

 • jämförelser mellan nya och begagnade balpressar inom 5 sekunder
 • 1-4 offerter att välja mellan
 • över 10 000 nöjda kunder
 • gratis offerttjänst
 • gratis rådgivning.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen