Begagnade balpressar?

balpress

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna? Storlek? Tänk på att inte underdimensionera för då är det sannolikt att du kommer få en ökad mängd med material som skall pressas, det kan det vara smart att titta på något större & starkare maskin än det du har behov av just nu. Vi hjälper dig att komma i kontakt med ett proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla modeller & märken samlade
  • Nytt & begagnat
  • Få priser på hyra, köpa eller leasing

Ny eller begagnad balpress?

Att skaffa sig en begagnad balpress kan ha sina fördelar. Man skall dock tänka på att det är lite som att skaffa sig en begagnad bil. Det är svårt att avgöra ifall objektet är bra eller dåligt. Generellt sett skall man tänka på att oplanerade driftstopp vad gäller avfallshantering naturligtvis innebär en kostnad men utöver det är det en klassisk irritationskälla för personal. Avfallshantering i alla dess former är som bäst när ingen kan klaga på den.

Vi rekommenderar därför att även samla in offerter på ny balpress samtidigt så att ni själva får göra bedömningen om den eventuella besparing för en begagnad överstiger ovan nämnda risker. Men oavsett vilken typ av balpress du söker så har vi samlat de bästa återförsäljarna av balpress som gärna vill förse er med sin utrustning.

Genererar man lite störe mängder material av wellpapp, kartong, trä, plast eller brännbart/blandat material kan det vara mer lämpligt med en komprimator. Tänk på att inköpspriset för en begagnad komprimator ofta är betydligt lägre än för en ny, men att driftskostnaden pga. reparationer etc. då ofta överstiger

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna återvinningsföretag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.48/5
(6111)

Kundrecensioner

Balpress(ar) - Verkstad/ Installation - Rättvik

Mil-tek Sverige AB fick omdömet

Balpress för well/kartong - Industri/Lager - Gislaved

Jättebra service

Mil-tek Sverige AB fick omdömet

Press för Well/Kartong - Industri/Lager - Göteborg (Löpande)

Jätte glad för snabba samman koppling med företag från recycla.se, vi valde tillsl...

Europress AB fick omdömet