Miljöskåp för farligt avfall

Det kan kännas förvirrande med hur man ska hantera sitt farliga avfall. Vem får hämta och hur ska man förvara det? Det är där tjänsten med miljöskåp kommer bra in! Ett miljöskåp är ett brandsäkert skåp gjord i kraftig stålplåt som oftast är låsbara för att förvara farligt avfall. Skåpen kan inredas efter era specifika krav och kan fyllas med mängder av farligt avfall som t.ex. spillolja, oljefilter, IBC-behållare, kemikalier, syror, lysrör m.m.

Det finns flera olika storlekar och versioner av miljöskåp! Har man större mängder kan man införskaffa en miljöcontainer som funkar som miljöskåp. Önskar man förvara sitt farliga avfall utomhus finns det anpassade miljöskåp för utomhusbruk som tål väder och vind. Det ni gör är att källsortera och fylla skåpen sen beställa hämtning av det när det är fyllt.

Det är allt fler återvinningsföretag idag som erbjuder tjänsten med miljöskåp. Viktigaste är att det ska kännas säkert och ekonomiskt hållbart för er. Särskilt med tanke på att alla verksamheter som hanterar eller handlar/mäklar med farligt avfall är skyldiga att rapportera in sina anteckningar till Naturvårdsverket från och med 1e november 2020. Mer om anteckningsskyldighet kan du läsa här.

Vi på Recycla.se hjälper er kostnadsfritt få 1-4 st pris- och hanteringsförslag på miljöskåp från godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag. Skapa antingen en förfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för gratis rådgivning!

Hitta bästa pris & lösning nu!

Hitta bästa pris och lösning nu!
1-4 Erbjudanden
Snabbt & Enkelt
Gratis
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna företag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.39
(3035)

Löpande omhändertagande av ca 30årston blästersand - Industri/Lager - Ulricehamn

Tumme upp

Avfallspartner Sverige AB fick omdömet

Hämtning av 5 m2 gammalt farligt avfall - Verksamhet i Stockholm

Kompetent och trevlig

Seka Miljöteknik AB fick omdömet

Hämtning & destruktion av 94st brandsläckare - Fastighet/BRF - Tyresö

Bra

Office Recycling Sverige AB fick omdömet