Destruktion av dokument

Sekretesskärl pappersbitar

Var slänger man dokument?

Destruktion av papper är en viktig process för att säkerställa att känslig information inte hamnar i fel händer. När det är dags att göra sig av med dokument som inte längre behövs, är det avgörande att destruktionen av dokumenten sker på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Det finns flera alternativ för att utföra detta på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Ett vanligt sätt att utföra destruktion av dokument är att använda dokumentförstörare eller shredders, som mekaniskt maler ner pappren till små bitar. Detta är en snabb och praktisk metod som säkerställer att informationen inte kan läsas av obehöriga. Många företag specialiserar sig på denna typ av dokumentförstöring och kan erbjuda säkra och pålitliga tjänster för att hantera förstörelsen av känsliga dokument. För företag och organisationer som hanterar stora mängder dokument kan det vara mer praktiskt att anlita ett externt företag som erbjuder destruktionstjänster. Dessa företag har specialutrustning och expertis för att hantera förstörelsen på ett effektivt sätt. För att veta mer om säkerhetsdestruktion kan du läsa mer här.

En del företag har expertis inom kontrollbränning och kan erbjuda tjänster där dokumenten förstörs genom förbränning och energi återvinns som ett resultat.

Recycla, tidigare känt som Recycling United Scandinavia, heter nu officiellt Recycla AB

Vad kostar det att destruera papper?

Priset för destruktion av en sekretesskartong (som rymmer ca 15-20 pärmar) börjar från 600 kr exklusive moms. Eller om ni hellre önskar hyra ett sekretesskärl för ett engångsuppdrag, där ni hyr sekretesskärlet för en hämtning och destruering, brukar priset hamna från 400 kr exklusive moms.

Behöver ni hjälp löpande? Då hyr ni ett sekretesskärl för dokument och har antingen hämtning på schema eller avrop - där ni ringer in och bokar hämtning. Oavsett vad för lösning du letar efter kan vi hjälpa dig få skräddarsydda offerter efter era unika behov.

Var slänger man sekretesspapper?

Sekretesspapper är dokument som innehåller information som enligt lag eller policys inte får bevittnas av allmänhet. För att säkerställa att sekretesspapperna förstörs på ett säkert sätt kan det vara fördelaktigt att använda låsta sekretesskärl. Dessa säkerställer att endast behöriga personer har tillgång till dokumenten och att de förstörs på ett sätt som är förenligt med lagar och föreskrifter kring dataskydd och sekretess.

Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen utifrån era behov och hitta därefter prisförslag från godkända återvinningsföretag i hela Sverige som matchar er önskan.

Vi hjälper er med:

  • Destruktion av dokument
  • Destruktion av papper
  • Destruktion av sekretesspapper
  • Sekretesspapper återvinning

Med hjälp av godkända leverantörer kan vi bistå er på ett sätt som är:

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Hållbart

Behöver ni hjälp med att destruktion av dokument? Recycla assisterar dig med att hitta det perfekta företaget för ändamålet. Fyll i formuläret nedan för att hitta det återvinningsföretag som bäst matchar ert behov.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis jämförelsetjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen