Säkerhetsdestruktion

Saker destruktion

På de allra flesta företag skrivs affärskänslig information ut på papper eller så finns informationen lagrade i datorer, eller så har man fysiska produkter som av olika anledningar absolut inte får nå marknaden. Det finns olika sätt att hantera detta potentiella problem:

  1. Förstöra materialet på egen hand. Använda sig av dokumentförstörare eller liknande tillvägagångssätt. Detta är det mest tidskrävande och ofta det mest kostsamma alternativet. Inte nödvändigtvis det säkraste eftersom återvinning av det pappret sedan inte sker under kontrollerade former, dvs, inte är säkerhetsdestruktion.
  2. Slänga informationsbärare & produkter med övrigt avfall. Det mest riskfyllda alternativet. Att någon senare i återvinningsprocessen har möjlighet att ta del av informationen är en stor risk när man hanterar material på det här sättet.
  3. Anlita ett godkänt och professionellt företag som har specialiserat sig på att destruera känsligt material. En lösning som fler och fler företag väljer att använda sig av, då det är säkert, kostnadseffektivt och dessutom miljömässigt försvarbart.

Har ni en en fungerande och säker hantering på ert företag eller verksamhet?

Det finns många viktiga aspekter att tänka på när man hanterar känslig material. Men Recycla.se kan hjälpa er med den biten så att ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst!

Recycla.se hjälper er få 1-4 offerter från godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag att jämföra mellan. Helt kostnadsfritt och superenkelt!

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 350 anslutna återvinningsföretag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.49/5
(6682)

Kundrecensioner

Löpande uppdrag: Sekretessbehållare för Dokument /Sekretesspapper - Företag - Sollentuna

Office Recycling Sverige AB fick omdömet

Dokument /Sekretesspapper - Företag - Stockholm

Smart Recycling AB fick omdömet

Säkerhetsdestruktion av Datamedia /Hårddisk - Företag - Stockholm

Snabbt och effektivt

Smart Recycling AB fick omdömet