Säkerhetsdestruktion

På de allra flesta företag skrivs affärskänslig information ut på papper eller så finns informationen lagrade i datorer, eller så har man fysiska produkter som av olika anledningar absolut inte får nå marknaden. Det finns olika sätt att hantera detta potentiella problem:

  1. Förstöra materialet på egen hand. Använda sig av dokumentförstörare eller liknande tillvägagångssätt. Detta är det mest tidskrävande och ofta det mest kostsamma alternativet. Inte nödvändigtvis det säkraste eftersom återvinning av det pappret sedan inte sker under kontrollerade former, dvs, inte är säkerhetsdestruktion.
  2. Slänga informationsbärare & produkter med övrigt avfall. Det mest riskfyllda alternativet. Att någon senare i återvinningsprocessen har möjlighet att ta del av informationen är en stor risk när man hanterar material på det här sättet.
  3. Anlita ett godkänt och professionellt företag som har specialiserat sig på att destruera känsligt material. En lösning som fler och fler företag väljer att använda sig av, då det är säkert, kostnadseffektivt och dessutom miljömässigt försvarbart.

Har ni en en fungerande och säker hantering på ert företag eller verksamhet?

Det finns många viktiga aspekter att tänka på när man hanterar känslig material. Men Recycla.se kan hjälpa er med den biten så att ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst!

Recycla.se hjälper er få 1-4 offerter från godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag att jämföra mellan. Helt kostnadsfritt och superenkelt!

Hitta bästa pris & lösning nu!

Hitta bästa pris & lösning nu
1-4 Erbjudanden
Snabbt & Enkelt
Gratis
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna företag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.43
(3763)

Tillfällig säkerhetsdestruktion - Kontor - Göteborg

Återvinningsbilen tog kontakt men sedan när jag återkopplat så har jag inte hört n...

Makulera.se fick omdömet

Tillfällig säkerhetsdestruktion - Kontor - Sala

bra än så länge

Makulera.se fick omdömet

Dokument /Sekretesspapper - Kontor - Stockholm - Bromma

De skall hämta mitt material på måndag. Hittills bra kommunikation!

Office Recycling Sverige AB fick omdömet