Elavfall & övrigt elektronikavfall

Vi har samlat återvinningsföretag som kan hjälpa dig med allt kring återvinning och hämtning av elektronikavfall. Skapa en förfrågan & jämför 1-4 offerter.

Elavfall - vad är det?

Det finns oändligt många produkter som klassificeras som elektronikavfall.

Allt från leksaker till avancerad laboratorieutrustning. Det är viktigt att elavfall hanteras på ett riktigt sätt då en miljösmart återvinning eller återanvändning är att föredra framför att denna avfallskategori hamnar t.ex. i naturen.

Om du vill läsa mer om hur man återanvänder specifika typer av elektronikavfall så hittar du mer information i menyn till vänster.

Där hittar du information om hur återvinning av tex toners går till.

Övrigt elektronikavfall kan vara svårt att hantera som företag eller verksamhet eftersom det är viktigt att detta återvinns på ett korrekt sätt. De kemikalier som återfinns i elektronikavfall får under inga omständigheter komma ut i naturen där dom gör mycket skada.

Om ni behöver rådgivning för ert elektronikavfall eller vill se om ni kan optimera den lösning ni redan här så når ni oss på nedanstående telefonnummer. Våra rådgivare hjälper dig att hitta seriösa aktörer som har de tillstånd som krävs för att hantera övrigt elektronikavfall.