Återvinningslösningar för kontor

Kontorsa-tervinning

Oavsett storleken på kontoret så vill man oftast ha en snygg, smart och milövänlig återvinningslösning som man kan stolt visa upp. Och någonstans där i djungeln av jagandet på sopföretag ger man upp. Men att göra rätt ska vara lätt!

Låt oss på Recycla hjälpa er genom att skapa en förfrågan med ert behov och jämför 1-4 offerter ifrån godkända återvinningsföretag. Kostnadsfritt och superenkelt - Så kan ni lägga tiden ni sparade på det ni gör bäst.

Kontorsåtervinning, källsortering & säkerhetsdestruktion

Kontorsåtervinning är en tjänst där återvinningsföretag hämtar avfall från kontor för att sedan återvinna materialet. Från ett kontor uppstår det flera olika avfallsslag. Den i särklass största kategorin är papper. Ca 80-90% av det avfall som uppkommer vid ett kontor är papper.

Det är viktigt att komma ihåg att det ofta finns affärskänslig information på det papper och annan media som slängs från ett kontor. Kanske är det bäst att titta på en lösning gällande låst sekretesskärl där ni kan slänga allt känsligt material för säkerhetsdestruktion. Att ha ett sekretesskärl där ni kan slänga all känslig information kan kännas betydligt mer resursefektivt än att t.ex. själv stå och mala ner papper i en dokumentförstörare.

Vanliga material som lämpar sig för kontorsåtervinning:

  • Kontorspapper (returpapper i alla dess former)
  • Förpackningar (plast, metall & glas)
  • Elektronikskrot ( IT utrustning etc.)
  • Grovsopor (möbler etc.)
  • Tonerkassetter & bläckpatroner
  • Sekretesspapper & annan känslig information

Har ni en fungerande & miljöriktig kontorsåtervinning vid ert kontor?

Vi på Recycla hjälper er hitta rätt lösning till bäst pris. Skapa en förfrågan här på vår hemsida där ni beskriver ert behov och erhåll 1-4 offerter ifrån olika godkända återvinningsföretag i er kommun. Snabbt, enkelt och gratis!

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 214

Erbjudanden senaste månaden

768

Uppdrag senaste månaden

6 881

Totalt antal omdömen