Materialblåsning

Recycling service on the way

Vad är materialblåsning?

Vid materialblåsning suger man in material i en lastbil vilket är en väldigt effektiv metod vid svåra material. Vanliga material får materialblåsning är makadam, bäddaska aktivt kol mm. Man kan använda sig av materialblåsning på olika platser, men vanliga platser där man med fördel kan använda sig av materialblåsning är krypgrunder, innergårdar, hustak mm. Metoden materialblåsning är populärt där det är svårt att komma fram med lastbilar, grävmaskiner och liknande. Exempel på sådana platser är hustak, husgrunder och platser som bara har små passager. Där det finns plats för en slang finns möjligheten att fylla utrymmet eller ytan med material.

Materialblåsning är också ett smidigt sätt att flytta samma material från ett ställe till ett annat, då man först kan suga upp det från en plats, flytta sugbilen och sedan blåsa ut samma material. Det är också ett smidigt alternativ då material bara behöver flyttas för att tillfälligt komma åt något som finns under.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 723

Erbjudanden senaste månaden

1 090

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen