Rotskärning

Slamsugning

Vad är rotskärning?

I äldre avloppsledningar som är gjorda av betong kan det växa in rötter, vilket innebär att det kan bli stopp. Dessa rötter kan växa in genom sprickor och rörskarvar, vilket kan avlägsnas genom fräsning. Dessa kan även upptäckas med rörinspektion.

För att förhindra att rötterna kommer tillbaka är det viktigt att ta bort de buskar och trädsom har orsakat problemet. Detta förebygger att samma problem uppstår i framtiden.

Behöver jag hjälp med rotskärning?

Det kan vara svårt att gissa sig till när man behöver rotskärning. Oftast behöver man ha haft upprepade stopp i avloppet för att märka av att något är fel. Då gör man oftast en rörinspektion med kamera för att se vad som kan orska stoppet.

Våra rådgivare hjälper dig att hitta en aktör som kan utgärda problemet men också hjälpa er att förebygga att samma problem uppstår igen, så att ni inte behöver rotskärningshjälp alltför ofta.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen