Hur vi hjälpte fastighetsbolaget Mainstay sänka sina avfallskostnader

Madicken | 2023-02-10

- Allt föll på plats väldigt enkelt när vi snabbt och smidigt, via Recycla.se, blev satta i kontakt med rätt leverantör för våra behov. Då detta uppdrag också handlade om ett utdraget saneringsarbete så har vi haft Recycla som stöd under hela processen vilket har varit ovärderligt, säger Jascha Buckholt delägare och grundare på Mainstay Fastigheter AB

I Sverige finns det tusentals företag som jobbar med återvinning och avfallshantering. Visst är det bra med stort utbud, men det kan också vara svårt att hitta rätt lösning. Vilket företag skall man välja? Hur kan jag vara säker på att jag får rätt pris och att avfallet verkligen hanteras på ett miljömässigt korrekt sätt?

I snart tio år har Recycla.se bidragit till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner vad gäller allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Detta genom att matcha de kunder som har gjort en gratis förfrågan på hemsidan med olika företag som är medlemmar på Recycla.se.

Idag har Recycla lyckats samla över 800 kvalitetsgodkända återvinningsföretag i sin databas, dessa matchas sedan mot varje relevant uppdragsförfrågan. Målet är att inte bara kunderna och återvinnaren ska vinna på affären utan i slutändan också miljön.

Historien om hur Mainstay Fastigheter AB fick hjälp med ett omfattande uppdrag

Mainstay Fastigheter AB är ett företag som bygger nyckelfärdiga företagsparker för små och mellanstora företag runt om i landet. De flesta byggprojekt börjar från råmark och ska bli nyckelfärdiga lokaler på 200 kvadratmeter med hög kvalitet.

Behovet av rätt kompetens för sanering, rivning och uppresning är avgörande men tidigare vi har alltid klarat detta med de kontakter som företaget redan hade. När vi plötsligt fick ett mycket större saneringsprojekt så kände vi att vi behövde ta in mer hjälp utifrån, berättar Jascha Buckholt som är delägare och grundare.

Jascha Buckholt sitter tillsammans med fyra kollegor och ett antal konsulter på huvudkontoret i Stockholms city. Han hade hört talas om Recycla.se sedan tidigare så när situationen uppkom blev det naturligt att gå via dem för att söka efter rätt hjälp.

Allt föll på plats väldigt enkelt när vi snabbt och smidigt, via Recycla.se, blev satta i kontakt med rätt leverantör för våra behov. Då detta uppdrag också handlade om ett utdraget saneringsarbete så har vi haft Recycla som stöd under hela processen vilket har varit ovärderligt, säger Jascha Buckholt.

Både Jascha och hans kollegor är väldigt nöjda över hur samarbetet med Recycla och saneringsleverantören löpt på.

Rivning


(Text ovan är tagen från artikel i Fastighetsnytt. Läs hela artikeln här.)

Om Recycla.se:

Recycla är en digital plattform för avfallshantering och återvinning. Vi har samlat alla godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag i Sverige och skapat en ledande jämförelseplattform för återvinning och avfallshantering. Varje vecka hjälper vi hundratals företag, organisationer och privatpersoner att hitta en säker återvinningslösning, till rätt pris. Snabbt, enkelt och gratis!

Spara pengar och miljön du också - gå in på Recycla.se och låt oss hjälpa dig

Hitta bästa pris & lösning nu!

Företag Privatperson