Ragn-Sells ökar digital närvaro med Recycla.se

Madicken | 2021-02-19

Ragn-Sells ökar sin digitala närvaro genom att teckna ett rikstäckande avtal med Recycla.se.

Bild: Ragn-Sells

Recycla.se kan nu stolt bekräfta att vi har ingått i ett nationellt samarbete med Ragn-Sells. Sedan tidigare finns såväl stora internationella återvinningsföretag som lokala aktörer representerade på Recycla.se. Recycla har samlat drygt 1000 olika godkända företag som säljer avfallsrelaterade tjänster och produkter. Samtidigt så ökar antalet uppdragsförfrågningar från såväl företag som privatpersoner i snabb takt.

Vi har i många år haft ett samarbete med Ragn-Sells och är verkligen glada över att de nu valt att ta ett helhetsgrepp kring sitt medlemskap hos oss. De har visat sig ligga i framkant vad gäller att utveckla den digitala affären inom återvinningsbranschen och jag uppskattar deras vilja att hitta nya lösningar, säger Sebastian Tamm, grundare och vd för Recycla.se.

Vi ser en ökad digital närvaro inom flera av våra kundsegment, vilket har förstärkts ytterligare av den rådande pandemin. Därför ser vi Recycla som ett bra komplement till våra egna digitala ansträngningar, säger Jonatan Andersson, Manager Business Solutions på Ragn-Sells.

För oss känns det naturligt att vi nu intensifierar vår närvaro på Recycla.se. Vårt uppdrag är att erbjuda hållbara och kostnadseffektiva lösningar för allt inom återvinning, samtidigt som det ju gäller att nå ut till så många kunder som möjligt. Vi ser att plattformen växer sig allt starkare och antalet förfrågningar ökar väldigt snabbt. För oss blir Recycla.se ett allt viktigare verktyg för att nå nya kunder och vinna uppdrag på ett effektivt sätt, säger Per Strauss, chef för försäljning och support på Ragn-Sells.

Om Recycla.se: Tjänsteplattformen Recycla.se har sedan starten 2011 hjälpt avfallsproducenter, såväl storföretag och mindre näringsverksamheter som privathushåll, att hitta den mest kostnads- och miljöeffektiva lösningen på deras avfallshanterings- och återvinningsbehov. Tjänsten är gratis för användarna, intäkterna kommer från de fler än 1000 anslutna, miljögodkända, återvinningsföretag som är anslutna till plattformen.

Hitta bästa pris & lösning nu!

Företag Privatperson