Destruktion av hårddiskar

Jämför priser för destruktion av hårddiskar och annan datamedia från er verksamhet. Få 1-4 prisförslag för era behov. Snabbt, Enkelt & gratis!

Destruktion

Nyligen utförda uppdrag:

Destruering av Hårddiskar & Servrar - Kontor - Solna Stockholm
Hämtning och destruering av serverdiskar - Industri/Lager - Östhammar Uppsala
Helhetslösning för säkerhetsdestruktion - Global koncern i USA, UK, Sverige och Kanada - Flera Län/Rikstäckande/Internationellt
Säkerhetsdestruktion av 200 hårddiskar - Kontor - Solna Stockholm
Tillfällig säkerhetsdestruktion av CD/DVD, databand m.m. - Kontor - Stockholm Stockholm

Destruktion av hårddisk

 

Vid kassering av hårddiskar är säkerhetsdestruktion en viktig faktor att ha i åtanke. Information som finns på hårddiskarna kan vara en risk om hårddiskar inte destrueras och hanteras korrekt. 

Via oss på Recycla.se får du rådgivning kring just destruktion av hårddiskar men även 1-4 prisförslag från företag som är experter på just destruktion av hårddiskar. 

Olika verksamheter har olika behov för just destruktion av hårddiskar. Om ni är osäkra och känner att ni behöver hjälp så når ni våra rådgivare via nedanstående telefonnummer. Vi hjälper er att identifera och analysera de behov ni har av destruktion av hårddiskar. 

Alla företag som offererar via oss är godkända aktörer för att ni skall känna er trygga med dessa kan ni även läsa kundbetyg från tidigare kunder. Dessa kunder har endast kunnat skriva en recension efter att företaget utfört uppdraget. 

Detta för att garantera att recensionen baseras på upplevelsen av ett faktiskt utfört uppdrag.

Våra aktörer erbjuder alla intyg på att destruktion av materialet, i detta fallet hårrdiskar, sker enligt de regler och lagar som finns i Sverige och EU. 

 

 

Gratis rådgivning kring destruktion av hårddiskar

Tel: 010-500 60 20

E-post: