Destruktion av hårddiskar

Vid kassering av hårddiskar är säkerhetsdestruktion en viktig faktor att ha i åtanke. Information som finns på hårddiskarna kan vara en risk om hårddiskar inte destrueras och hanteras korrekt.

Via oss på Recycla.se får du rådgivning kring just destruktion av hårddiskar men även 1-4 prisförslag från företag som är experter på just destruktion av hårddiskar.

Olika verksamheter har olika behov för just destruktion av hårddiskar. Om ni är osäkra och känner att ni behöver hjälp så når ni våra rådgivare via nedanstående telefonnummer. Vi hjälper er att identifera och analysera de behov ni har av destruktion av hårddiskar.

Alla företag som offererar via oss är godkända aktörer för att ni skall känna er trygga med dessa kan ni även läsa kundbetyg från tidigare kunder. Dessa kunder har endast kunnat skriva en recension efter att företaget utfört uppdraget.

Detta för att garantera att recensionen baseras på upplevelsen av ett faktiskt utfört uppdrag.

Våra aktörer erbjuder alla intyg på att destruktion av materialet, i detta fallet hårrdiskar, sker enligt de regler och lagar som finns i Sverige och EU.

Hitta bästa pris & lösning nu!

Företag Privatperson
1-4 Erbjudanden
Snabbt & Enkelt
Gratis
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna företag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.41
(3387)

Tillfälligt sekretesskärl för utrensning - Kontor - Knivsta

Bra!

Smart Recycling AB fick omdömet

Tillfällig säkerhetsdestruktion - Dödsbo/Privatperson - Lidingö

Snabbt och smidigt!

Makulera.se fick omdömet

Tillfällig säkerhetsdestruktion - Villa - Norrköping

Utmärkt så här långt

Makulera.se fick omdömet