Vanliga saneringstjänster

Vanliga saneringstjänster för verksamheter

Söker du professionella saneringstjänster för er verksamhet? Vi har samlat saneringsföretag som erbjuder ett brett utbud av miljövänliga och effektiva saneringslösningar som hjälper dig att skapa en trygg och hälsosam arbetsmiljö. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är stolta över att kunna erbjuda vanliga saneringstjänster som passar just ditt företags behov.

 1. Asbestsanering: Vi tar bort farligt asbestmaterial enligt högsta standarder för att skydda din personal och miljön.
 2. Sanering av förorenade områden: Industrier kan ibland lämna förorenade områden efter sig. Saneringstjänster rengör och återställer dessa områden till säkra och användbara tillstånd.
 3. Oljeavskiljare och tankrengöring: Håll din verksamhet i enlighet med miljölagstiftningen genom att rengöra och underhålla oljeavskiljare och tankar.
 4. Sanering av farligt avfall: Industrier producerar ofta farligt avfall som måste hanteras och saneras på ett säkert sätt för att förhindra förorening.
 5. Industrisanering: Industrier hanterar ofta oljor och farliga vätskor. Sanering av olje- och spillutsläpp är nödvändig för att förhindra miljöskador och upprätthålla efterlevnad av lagar och regler.

Oavsett vilken typ av saneringstjänst du behöver, kan du lita på vår erfarenhet och engagemang för att leverera resultat som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Skapa en förfrågan för att hitta en skräddarsydd lösning för din verksamhets behov.

Skapa förfrågan som verksamhet

Vanliga saneringstjänster för privatpersoner

Sanering är en viktig process för privatpersoner som står inför olika utmaningar relaterade till rengöring och avfallshantering. Oavsett om det handlar om att rengöra efter en vattenskada, hantera farligt avfall eller sanera en förorenad plats, vi har samlat leverantörer som kan lösa det åt dig. Exempel på vanliga behov saneringsbehov:

 1. Vattenskaderengöring: Vid översvämningar eller läckage är vattenskaderengöring oumbärlig för att förhindra mögel- och rötskador samt främja en säker inomhusmiljö.
 2. Mögelborttagning: Mögel kan vara skadligt för hälsan och kräver professionell sanering för att säkerställa en ren och säker boendemiljö.
 3. Asbestsanering: För äldre fastigheter kan asbestsanering vara nödvändigt för att eliminera riskerna för lungproblem och cancer.
 4. Oljeavfallsborttagning: Sanering av oljeavfall är avgörande för att skydda miljön och följa lagstiftningen.
 5. Brandskadesanering: Efter en brand kan brandskadesanering hjälpa till att återställa bostaden till sitt tidigare skick. Sammanfattningsvis, för att hitta och välja en leverantör för att avhjälpa dina behov av sanering så står vi redo att hjälpa dig, första steget är att skapa en förfrågan.
Skapa förfrågan som privatperson

Så funkar det

Så fungerar det att boka sanering

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningtjänst där du kan hitta Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Jämför priser och boka direkt online. Recycla hjälper dig att jämföra återvinningsföretag och priser för sanering.

Det är enkelt, så här funkar det:

 • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
 • Beskriv gärna detaljerat vad du behöver hjälp med.
 • Få prisförslag direkt från lokala företag.
 • Jämför prisförslagen och boka online.
usp-lightning

Jämförelsepriser inom fem sekunder

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Du får sen priser från godkända företag att jämföra mellan.

usp-smile

Gratis rådgivning

Har du fler frågor om sanering? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Tjänster

Vad finns det för olika saneringstjänster?

Sanering är en viktig del av att upprätthålla en sund och säker miljö. Det finns olika typer av saneringstjänster som är avsedda att ta hand om olika slags föroreningar och problem. Här är några av de vanligaste typerna av saneringstjänster:

 1. Fukt-, vatten- och mögelsanering: Vattenföroreningar kan vara farliga för människor och miljön. Vattenreningssanering fokuserar på att rena vatten från föroreningar och kemikalier.
 2. Marksanering: Förorenad mark kan vara ett allvarligt hot mot människors hälsa. Marksanering syftar till att rena marken från gifter och föroreningar.
 3. Asbestsanering & PCB-sanering: Asbest är en farlig substans som kan förekomma i byggnader. Asbestsanering är nödvändig för att ta bort och hantera denna farliga substans.
 4. Oljesanering: Vid oljeutsläpp på land eller i vatten krävs en snabb och effektiv sanering för att minimera skadorna på miljön.
 5. Brottssanering: Efter brott eller olyckor kan det vara nödvändigt att sanera platser som är kontaminerade av farliga ämnen eller biologiskt material.
 6. Skadedjurssanering: Sanering av skador som skadedjur har orsaka.

Oavsett vilken typ av sanering du behöver, är det viktigt att anlita professionella saneringsföretag som har erfarenhet och expertis för att säkerställa en effektiv och säker saneringsprocess. Sanering är avgörande för att bevara vår hälsa och vår miljö, och det finns specialiserade tjänster för varje unikt saneringsbehov.

Skapa förfrågan & få priser

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

Varför anlita saneringsföretag

Varför skall man anlita ett företag för få hjälp med sanering?

Sanering är en komplex process som kräver expertis och resurser för att utföras effektivt och säkert. Att försöka hantera sanering på egen hand kan vara riskabelt och tidskrävande. Därför är det klokt att överväga att anlita ett professionellt företag med erfarenhet inom sanering.

För det första innebär sanering att man hanterar farliga ämnen och föroreningar som kräver specialkunskaper och utrustning. Ett saneringsföretag har utbildad personal som vet hur man säkert avlägsnar och behandlar dessa ämnen.För det andra sparar du tid och energi genom att anlita ett företag. De har de nödvändiga resurserna och kan slutföra saneringsarbetet snabbare än om du skulle försöka göra det själv.

Slutligen kan ett professionellt saneringsföretag också hjälpa dig att följa alla lagar och regler som gäller för sanering. Detta kan undvika potentiella juridiska problem och böter i framtiden.

Jämför priser

Varför Recycla

Varför använda Recycla vid behov av sanering

Att använda Recycla för att hitta företag som utför sanering är en klok strategi av flera skäl. För det första sparar det tid och energi. Genom att lämna en förfrågan på Recycla kan du nå flera saneringsföretag samtidigt, vilket eliminerar behovet av att ringa runt eller söka på egen hand. Detta innebär en mer effektiv och bekväm sökprocess.

För det andra ger Recycla dig möjlighet att jämföra priser och tjänster från olika företag. Du får en tydlig översikt över kostnader och tjänsteomfattning, vilket hjälper dig att fatta ett informerat beslut och välja det bästa alternativet för dina behov och budget.

Att använda Recycla sparar både tid, ger dig prisjämförelser och garanterar kvalitetsservice. Det är ett smart val för att säkerställa att saneringen utförs på ett säkert och professionellt sätt.

5 anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Snabb prisjämförelse
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning
Skapa förfrågan & få priser

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad menas med sanering?

Sanering är en viktig process som syftar till att rena och återställa miljön efter föroreningar eller skadliga ämnen. Denna metod används i olika sammanhang, såsom sanering av mark, vatten eller luft. Sanering innefattar också borttagning och behandling av farligt avfall för att skydda både människors hälsa och naturen. Saneringstjänster erbjuds av specialiserade företag som har expertis inom hantering av föroreningar. De använder avancerad teknik och miljövänliga metoder för att säkerställa att förorenade områden återställs till sitt naturliga tillstånd. Det är viktigt att förstå vikten av sanering för att bevara vår omgivning och främja en hälsosam livsmiljö. För mer information om saneringstjänster och dess betydelse kan du kontakta vår kunniga kundservice för guidning och rådgivning.

Varför sanerar man?

När behövs sanering?

Vad innebär sanering av en lägenhet?

Hur lång tid tar en sanering?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Kostar Recycla något?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen