Pris

Vad kostar hämtning av byggsäck?

Priset på hämtning av byggsäck kan kosta så lite som 150 kr/st. Priset varierar beroende på vad för avfall säcken innehåller, hur stor säcken är och hur många säckar som ska hämtas.

En del leverantörer erbjuder ett fastpris där transport och behandling av avfallet är inkluderat i priset. Andra leverantörer erbjuder rörligt pris där kostnaden delas upp på transport och behandlingsavgift eller ersättning för ditt avfall (t.ex. för skrot och metall).

Då kostnaderna varierar mellan olika leverantörer rekommenderar vi dig att alltid jämföra innan bokning, för att säkerställa att du har hittat rätt lösning till bästa pris.

Så går det till

Få bort byggsäckarna

En byggsäck, även kallad big bags och storsäckar, tar mycket mindre plats än vad en container gör men fyller samma funktion och till ett mycket lägre pris. Att slänga sitt avfall i byggsäckar är en flexibel lösning då du kan fylla din byggsäck med allt från trädgårdsavfall, blandat avfall, brännbart, träavfall och deponi.

Vi hjälper dig få priser på hämtning av dina byggsäckar oavsett om det är big bags, junkbags eller storsäckar. Få hämtat en eller flera byggsäckar via Recycla. Så om du letar efter en smidig lösning och vill boka hämtning till bästa pris för dina byggsäckar - gör en förfrågan och boka upphämtning redan idag!

Så fungerar det att boka hämtning av byggsäckar

Att boka hämtning av byggsäckar har aldrig varit så enkelt! Via Recycla kan du jämföra lokala företags priser för hämtning av dina byggsäckar.

Det börjar med att du skickar in en förfrågan med uppgifter om hur många byggsäckar som ska hämtas, storlek på säckarna och avfallet som är i. Sen efter några sekunder får du tillgång till din kundportal med priser från företag som vill hämta säckarna.

Du bokar det erbjudande du är mest nöjd med och efter upphämtningen kommer avfallet att sorteras ut och tas hand om på miljövänligt sätt. Så du slipper trippen till tippen, bokar hämtning till bästa pris, stöttar lokala företag och gör miljön en tjänst, smidigt va!

Guide

Sorteringsguide för byggsäck

När du bokar hämtning av byggsäckar betalar du för hämtningen + avfallet som ska tas hand om. Därför är det viktigt att du är tydlig i din förfrågan med vad för avfall säckarna innehåller.

I vår sorteringsguide kan du filtrera på benämningarna på de olika avfallstyperna för att se vad säcken får och inte får innehålla.

Det är viktigt att hålla sig till sorteringsguiden eftersom felsortering kan leda till extra kostnader. Är du osäker på vilket avfall du bör välja kan du kontakta vår fantastiska kundservice som kan ge dig råd i ditt val.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Olika lösningar

Container eller byggsäckar?

Att välja rätt lösning, container eller byggsäck, kan vara avgörande för ditt projekts kostnad. Mängden avfall du behöver slänga är oftast den viktigaste faktorn. Om du har mycket avfall och plats för en container, då är container det bästa alternativet! Du kan läsa mer om containrar här.

Byggsäckar är väldigt praktiska för den mindre renoveringen, om man inte har plats för en container t.ex. om man bor i en lägenhet eller när man vill sortera sitt avfall bättre. Byggsäckar är även utmärkt alternativ för mindre mängder tungt avfall som jord, sten och fyllnadsmassor.

Priset på de två olika alternativen kan variera och skilja sig mycket mellan företag. Därför är Recycla det smidigaste alternativet för dig att hitta rätt lösning för ditt projekt. Här kan du skapa en förfrågan för båda alternativ och jämföra priser från lokala företag innan du behöver ta ett beslut. Dessutom kan bokar du ditt favoriterbjudande i samma kundportal och betalar tryggt via faktura, Swish eller kort.

Vill du göra en förfrågan för container? Gå hit för att fylla i vårt kostnadsfria formulär för att få priser på containrar.

Förfrågan för hämtning av byggsäck? Du klickar här för att komma till det kostnadsfria formuläret för hämtning av byggsäck.

Har du ännu mindre mängder avfall och tror du behöver hjälp med bortforsling? Läs mer om bortforsling här.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar hämtning av byggsäck?

Priset på hämtning av en byggsäck kostar från 150 kr. Men priset beror på vilken leverantör du bokar, vart i Sverige du bor, hur många säckar det gäller och vad för avfall du har slängt.

Vad får man slänga i en byggsäck?

Kan ni hämta min Big bag?

Vem hämtar byggsäckar?

Hur betalar man?

När hämtas mina byggsäckar?

Hur länge får byggsäckar stå på gatan?

Vem kan boka upphämtning av byggsäckar på Recycla?

Var kan man köpa nya byggsäckar?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Varför Recycla

Varför boka upphämtning av byggsäckar med Recycla

Med Recycla kan du boka upphämtning av byggsäckar på ett tryggt sätt, med garanterad miljövänlig hantering av ditt avfall. Vi samarbetar endast med kvalitetssäkrade återvinningsföretag som säkerställer en optimal avfallshantering. Du får dessutom det bästa priset tack vare att du kan jämföra företagens erbjudanden för att hitta den prisvärda lösningar för dina behov. Du får hos oss dessutom tillgång till kostnadsfri rådgivning från våra experter på kundservice.

5 anledningar till att välja Recycla

  1. Du effektiviserar ditt projekt och slipper trippen till tippen
  2. Du sparar tid och pengar
  3. Du hittar enkelt bäst lösning och slipper ringa och leta runt själv
  4. Du stöttar lokala företag
  5. Du hjälper miljön

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 214

Erbjudanden senaste månaden

768

Uppdrag senaste månaden

6 881

Totalt antal omdömen