Jämför företag

Behöver du bli av med möbler eller grovt avfall?

Oavsett om du renoverar, flyttar eller bara vill frigöra utrymme, löser vi ditt behov av att bli av med möbler och grovt avfall på ett miljövänligt samt korrekt sätt. Vi står redo för att hjälpa dig med bortforsling av skräp, möbler eller grovsopor.

Allt du behöver göra är att skapa en gratis förfrågan, därefter får du prisförslag från 1-4 lokala företag i närheten av Karlstad. Du väljer sedan det företaget som passar dina behov och din plånbok. Företaget du valt hämtar sedan möblerna eller det grova avfallet för återvinning eller återanvändning. Du sparar ryggen och besväret med körningar fram och tillbaka till tippen.

Jämför priser

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

Rutavdrag

Rutavdrag

När det gäller bortforsling hanterar man vanligtvis föremål som man inte längre vill ha eller kan använda och transporterar bort dessa för återvinning eller återanvändning, såsom second hand. Det kan inkludera saker som sängar, soffor, bokhyllor, cyklar, mattor och vitvaror. Genom samarbetet med flera företag kan Recycla erbjuda hjälp med bortforsling av olika föremål i Karlstad.

RUT-avdrag är en skattereduktion för hushållsnära tjänster som utförs i eller nära bostaden. Detta avdrag syftar till att minska den totala skattebördan för privatpersoner som köper sådana tjänster. För bortforslingstjänster kan RUT-avdraget gälla om föremålen som bortforslas är i så pass gott skick att de kan återanvändas eller säljas vid auktioner eller loppisar. Avdraget baseras på kostnaden för tjänsten och kan utgöra en del av den totala kostnaden för bortforslingen. Läs mer om vad som kvalificerar för RUT-avdrag.

Få hjälp med bortforsling

Kostnadsfri förfrågan

Så här funkar det

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning och bortforsling.

Här kan du få hjälp med att forsla bort möbler och grovavfall på ett miljövänligt sätt. Detta görs via godkända och kvalitetssäkrade företag som fixar bortforsling av skräp på ett miljövänligt och effektivt sätt.

Så hur gör jag? Det är enkelt:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online eller via mobilen.
  • Få bort grovavfallet redan inom 48h.
  • Rut-avdrag på uppdraget om möblerna transporteras till återbruk, läs mer här.

usp-lightning

Jämförelsepriser inom fem sekunder

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Du får sen priser från godkända företag som får hämta grovavfall.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning.

Guide

Storlek på bortforslingsuppdrag

I vår guide till höger kan du få en översikt över vilken typ av uppdrag du behöver hjälp med när du bokar bortforsling av möbler i Karlstad. Du kan smidigt byta mellan olika storlekar för att få en uppfattning om hur mycket grovavfall det motsvarar i kubik, vikt och tid. På detta sätt kan du få en tydlig bild av vad som krävs och välja den bästa lösningen för dina behov och göra det enklare att välja företag som passar dig eller ditt företag.

Vanliga typer av föremål som vi forslar bort kan inkludera sängar, gamla soffor, bokhyllor, mattor, cyklar och vitvaror. Oavsett vad du behöver ha bli av med, så finns det företag som är redo att hjälpa dig med bortforsling och återvinning.

Jämför priser

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Mini bortforsling

Kubik

Upp till 1 kbm

Vikt

Upp till 100 kg

Tid

Tar ca 5 minuter för företaget att samla in allt som ska hämtas

Varför Recycla

Varför använda Recycla för bortforslingen av möbler?

Vi gör processen enkel, effektiv och miljövänlig för dig eller ditt företag. Detta genom att samla in och jämföra olika erbjudanden från våra partners som erbjuder bortforsling i Karlstad.

Genom att använda våra tjänster kan du vara säker på att dina oönskade föremål transporteras till återvinningscentraler där de tas om hand på rätt sätt, eller till secondhand-butiker och välgörenhetsorganisationer där de kan få nytt liv hos någon annan.

Boka din bortforsling av möbler och bortforsling av grovavfall: snabbt, enkelt och med gott samvete på Recycla.

Få hjälp med bortforsling

5 anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Boka hämtning direkt online
Recycla checkmark
Grovavfallet hämtat inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar bortforsling av möbler?

Recycla är en jämförelsesajt som hjälper dig att hitta det enklaste och smidigaste alternativet för ditt behov. Genom att skicka in en kostnadsfri förfrågan, antingen via din dator eller mobil, kan du få det exakta priset som du kan jämföra med flera erbjudanden.

Priset för bortforsling beror på flera faktorer så som hur centralt du bor, tid det tar att slutföra uppdraget, vikt på möblerna samt om det finns hiss tillgänglig.

Hur gör man sig av med gamla möbler?

Vad händer med mitt skräp och mina möbler?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som utför bortforsling?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen