Jämför priser

Jämför och hitta bäst pris

Det ska vara enkelt att få hjälp med bortforsling av möbler i Malmö. Recycla gör det enkelt för dig som privatperson, förening eller företag att hitta ett lämpligt företag som sysslar med bortforsling av möbler och grovsopor. Hos Recycla kan du jämföra priser och återvinningsföretag och boka ett företag som passar ditt behov och din plånbok.

Jämför priser

Hantering

Bortforsling av möbler och grovsopor - RUT-avdrag

Vid bortforsling hanterar man föremål man inte längre vill ha eller inte längre kan använda. Man förflyttar dessa föremål och transporterar bort för återvinning eller till återanvändning, som second hand. Vanliga föremål som bortforslas är sängar, soffor, bokhyllor, cyklar, mattor och vitvaror. Recycla samarbetar med flera godkända företag som kan hjälpa dig med bortforsling i Malmö. I vissa fall kan du även ha möjlighet att få RUT-avdrag vid bortforsling. Det handlar om hur föremålets skick är och om det därför kan återanvändas eller säljas vid auktioner eller loppisar. Läs mer om vad som kvalificerar för RUT-avdrag.

Få hjälp med bortforsling

Guide

Storlekar på bortforslingsuppdrag

Ibland kan det vara svårt att uppskatta hur stort uppdrag du behöver hjälp med vid bortforsling av möbler i Malmö. Men i vår storleksguide får du information om hur mycket grovavfall det innebär i kubik, vikt och tid. Vår kundservice ställer gärna upp och hjälper dig om du har några frågor eller funderingar.

Få hjälp med bortforsling

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Mini bortforsling

Kubik

Upp till 1 kbm

Vikt

Upp till 100 kg

Tid

Tar ca 5 minuter för företaget att samla in allt som ska hämtas

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

Skicka in en förfrågan

Bli av med skräpet - jämför priser

När det handlar om att bli av med tunga och otympliga föremål som din gamla säng eller soffa, kan det vara både besvärligt och potentiellt skadligt för kroppen att hantera dem på egen hand. Därför är det fördelaktigt att söka professionell hjälp för bortforsling. Genom att använda Recyclas jämförelsetjänst kan du enkelt skapa en förfrågan, och få flera prisförslag från specialiserade företag som erbjuder bortforsling i Malmö.

Vi samarbetar enbart med företag som lever upp till höga krav på återvinning och miljöhänsyn, vilket säkerställer att dina föremål hanteras på ett hållbart sätt. Att välja att anlita professionella företag för bortforsling av skräp eller möbler sparar inte bara tid och besvär, utan det är även ett miljövänligt val. Vi på Recycla är dedikerade till att göra processen smidig och hållbar för dig som kund.

Få hjälp med bortforsling

Varför Recycla

Varför använda Recycla för bortforsling av möbler i Malmö

Priset kan skilja sig mellan olika återvinningsföretag och det är därför klokt att jämföra dessa emellan. Recycla gör det enkelt för dig, så att du slipper lägga ner tid och energi för att hitta dessa olika företag. Vi har allting samlat på en och samma plats! Vill du boka bortforsling av möbler eller grovsopor i Malmö skapa en kostnadsfri förfrågan!

Skapa förfrågan

Fem anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Boka hämtning direkt online
Recycla checkmark
Grovavfallet hämtat inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar bortforsling i Malmö?

Priset för bortforsling beror på volymen av det du vill bli av med och svårighetsgraden att transportera det. Till exempel, om du vill bli av med ett bord och du bor på våning 7 utan hiss, kan det kräva mer arbete än om det finns en hiss tillgänglig. Få exakta priser inom några sekunder genom att skapa en kostnadsfri förfrågan!

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som utför bortforsling?

När får man RUT-avdrag vid bortforsling?

Vad händer med mitt skräp och mina möbler?

Kostar Recycla något?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 731

Erbjudanden senaste månaden

1 091

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen