Hitta bästa pris

Jämför och hitta bästa pris

Vi på Recycla gör bortforsling av möbler och grovavfall i Örebro till en smidig och enkel process för både företag, föreningar och privatpersoner. Vi är här för att underlätta, genom att hitta pålitliga företag som kan hantera din bortforsling av skräp och möbler på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Ett typiskt uppdrag kan vara att du behöver bli av med exempelvis din gamla säng, soffa eller andra stora möbler. Att själv hantera sådana tunga och otympliga föremål kan vara besvärligt och potentiellt skadligt för kroppen, vilket gör det fördelaktigt att anlita professionell hjälp.

Vi erbjuder en jämförelsetjänst där du kan jämföra priser och olika återvinningsföretag för att hitta den bästa lösningen för just dig. Hos oss kan du enkelt hitta det företag som passar dina behov och som erbjuder en hållbar och ansvarsfull hantering.

Jämför priser

RUT-avdrag

RUT-avdrag för bortforsling av möbler och grovsopor

När det handlar om bortforsling, handlar det vanligtvis om att hantera och transportera bort föremål som inte längre behövs eller kan användas. Dessa föremål tas bort för återvinning eller möjlig återanvändning, till exempel genom försäljning i second hand-butiker. Det kan inkludera en rad olika saker som bokhyllor, cyklar, mattor och vitvaror. Genom samarbete med flera återvinningsföretag kan Recycla erbjuda hjälp med bortforsling av olika föremål i Örebro.

RUT-avdrag är en skattereduktion som gäller för hushållsnära tjänster som utförs i eller nära bostaden. Syftet med detta avdrag är att minska den totala skattebördan för privatpersoner som använder sådana tjänster. För bortforslingstjänster kan RUT-avdraget tillämpas om de borttagna föremålen är i tillräckligt gott skick för återanvändning eller försäljning på auktioner eller loppmarknader. Avdraget baseras på kostnaden för tjänsten och kan utgöra en del av den totala kostnaden för bortforslingen. Läs mer om vilka kriterier som gäller för att kunna nyttja RUT-avdraget.

Jämför priser

Guide

Storlekar på bortforslingsuppdrag

I vår guide kan du få en översikt över vilken typ av uppdrag du behöver hjälp med när du bokar bortforsling av möbler i Örebro. Du kan enkelt växla mellan olika storlekar på uppdraget för att se hur mycket grovavfall det innebär i kubik, vikt och tid. På så sätt kan du få en tydlig bild av vad som krävs och välja den bästa lösningen för dina behov.

Jämför priser

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Mini bortforsling

Kubik

Upp till 1 kbm

Vikt

Upp till 100 kg

Tid

Tar ca 5 minuter för företaget att samla in allt som ska hämtas

Varför Recycla

Varför använda Recycla för bortforsling av möbler i Örebro

Genom att använda våra tjänster kan du vara trygg i vetskapen om att dina oönskade möbler hämtas till återvinningscentraler där de hanteras på ett korrekt sätt, eller till secondhand-butiker där de får en chans till nytt liv hos någon annan. Vi förenklar och effektiviserar processen för dig genom att samla in och jämföra olika erbjudanden från kvalificerade företag som erbjuder bortforsling i Örebro.

Boka din bortforsling av möbler och grovavfall snabbt, enkelt och hållbart med Recycla.

Jämför priser

Fem anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Boka hämtning direkt online
Recycla checkmark
Grovavfallet hämtat inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar bortforsling av möbler?

Priset för bortforsling beror på flera faktorer så som hur centralt du bor, tid det tar, vikt på möblerna och andra förutsättningar så som om det finns hiss tillgänglig eller inte påverkar också. Recycla är en jämförelsesajt som hjälper dig att hitta bästa erbjudandet för ditt behov. Genom att skicka in en kostnadsfri förfrågan kan du få det exakta priset som du kan jämföra med flera erbjudanden.

Var kan jag slänga min soffa?

När får man RUT-avdrag vid bortforsling?

Vem är det som kommer?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen