Bortforsling

Behöver du bli av med föremål som tar mycket plats hemma?

Vi på Recycla gör bortforsling av möbler och grovsospor i Uppsala till en enkel och smidig process för både företag och privatpersoner. Vi förstår att behovet av att bli av med olika föremål är högt, och vår målsättning är att underlätta för dig att hitta pålitliga företag som kan hantera dina bortforslingsbehov på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Använd vår kostnadsfria jämförelse- och bokningtjänst för att boka bortforsling av skräp!

Jämför priser

14 588

Timmar sparade från tippen

4,5 / 5

Betyg

10 000

Nöjda kunder

24/7

Alltid godkänd återvinning

Pris

Bortforsling av möbler pris

Genom att skapa en kostnadsfri förfrågan hos oss på Recycla kan du få flera prisförslag från företag som specialiserat sig på bortforsling i Uppsala. Vi samarbetar endast med företag som uppfyller höga krav på återvinning och miljöhänsyn för att säkerställa att dina föremål hanteras på ett hållbart sätt.

Vanliga föremål som behöver bortforslas i Uppsala inkluderar sängar, soffor, bokhyllor, mattor, cyklar och vitvaror. Oavsett vad du behöver bli av med finns det företag redo att hjälpa dig med bortforsling och återvinning på ett miljövänligt sätt.

Genom att använda våra tjänster kan du vara säker på att dina oönskade föremål transporteras till återvinningscentraler där de tas om hand på rätt sätt, eller till secondhand-butiker och välgörenhetsorganisationer där de kan få nytt liv hos någon annan. Vi gör processen enkel och effektiv för dig genom att samla in och jämföra olika erbjudanden från kvalificerade företag som erbjuder bortforsling i Uppsala.

Jämför priser

Ta hjälp

Bortforsling av möbler

Bortforsling innebär att ta bort och transportera bort föremål som inte längre är önskvärda eller användbara. Oavsett om det handlar om trasiga möbler som behöver kasseras eller föremål som kan återanvändas och glädja någon annan, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt företag för uppgiften.

Det är värt att notera att vissa föremål kan säljas via secondhand-butiker och att du kanske också kan dra nytta av RUT-avdrag för bortforslingskostnaden. Detta är dock något du bör undersöka närmare med det företag du har bokat via Recycla.

När det gäller bortforsling av möbler kan det vara till exempel din gamla säng, soffa eller andra stora möbler. Att hantera sådana tunga och otympliga föremål själv kan vara både besvärligt och potentiellt skadligt för kroppen, vilket gör det fördelaktigt att anlita professionell hjälp.

Få hjälp med bortforsling

Guide

Storlekar för bortforsling

När du bokar hjälp med bortforsling av möbler i Uppsala är det väldigt viktigt att du är förmedlar i din förfrågan med hur mycket som ska hämtas.

Vi har försökt göra det enkelt för dig med exempel på storlekar på bortforslingsuppdrag. Växla mellan storlek på uppdraget för att se hur mycket grovavfall det innebär i kubik, vikt och tid.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Mini bortforsling

Kubik

Upp till 1 kbm

Vikt

Upp till 100 kg

Tid

Tar ca 5 minuter för företaget att samla in allt som ska hämtas

Varför Recycla

Varför använda Recycla för bortforsling i Uppsala

Slipp besväret med tunga lyft och trippen till tippen och låt Reycla hjälpa dig! Recycla vill att bortforsling av möbler och grovsopor i Uppsala ska vara smidigt och effektivt. Genom att jämföra priser och återvinningsföretag kan du hitta ett lämpligt pris som passar ditt behov. Allt finns på ett och samma ställe! Gör som andra Uppsalabor och boka bortforsling med hjälp av Reycla idag.

Få hjälp med bortforsling

5 anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Boka hämtning direkt online
Recycla checkmark
Grovavfallet hämtat inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar bortforsling av möbler?

Priset för bortforsling beror på flera faktorer så som hur centralt du bor, tid det tar, vikt på möblerna och andra förutsättningar så som om det finns hiss tillgänglig eller inte påverkar också. Recycla är en jämförelsesajt som hjälper dig att hitta bästa erbjudandet för ditt behov. Genom att skicka in en kostnadsfri förfrågan kan du få det exakta priset som du kan jämföra med flera erbjudanden.

Hur fungerar RUT-avdrag med bortforsling?

Vad händer med mina möbler och skräp?

Hur har Recycla kvalitetssäkrat företagen som utför bortforsling?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen