Hitta bäst lösning

Så hittar du den bästa lösningen för ditt elektronikskrot

Ett enkelt sätt att hitta den bästa lösningen för elektronikåtervinning i Stockholm är att jämföra olika aktörer. Recycla samarbetar med över 350 återvinningsföretag och samlar dagligen in information om transportkostnader och priser för elektronikhantering från våra partners. Vi hjälper dig helt kostnadsfritt hitta bästa lösningen för dina behov. Här skapar du en förfrågan och får upp mot 4 offerter att jämföra mellan.

Exempel på elektroniskt skrot:

Recycla checkmark
Mobiler och datorer
Recycla checkmark
Radio- och TV apparater
Recycla checkmark
Elektriska verktyg
Recycla checkmark
Hushållsapparater
Recycla checkmark
Hårddiskar

Så fungerar det

Så fungerar det att få priser på elektronikåtervinning via Recycla

Recycla är en kostnadsfri jämförelsetjänst som har samlat Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Vi har undersökt, synat och testat alla våra partners för att säkerställa att håller högsta industristandard och kvalitet - så att du slipper! Nu kan äntligen du som företag, privatperson eller företag få hjälp med din elektronikåtervinning och hitta bäst återvinningslösning eller pris.

Det enda du behöver göra är:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Du får prisförslag oftast samma dag.
  • Du jämför förslagen och bokar det erbjudande du är nöjd med.

usp-lightning

Gratis jämförelsetjänst

Vi ger dig jämförelsepriser samma dag efter att du har skickat din förfrågan.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Företag eller privatpersoner

Elektronikåtervinning i Stockholm – en viktig del av ett hållbart samhälle

Vi är beroende av elektronik i nästan alla aspekter av vårt samhälle, men när elektroniken slutar att fungera är det viktigt att den hanteras på rätt sätt. Elektronikskrot kan innehålla farliga ämnen som kvicksilver, PCB och flamskyddsmedel, men också värdefulla metaller som kan återvinnas och återanvändas i nya produkter. En smarttelefon innehåller exempelvis över 60 olika metaller såsom kobolt, guld, koppar och magnesium.

Elektronikåtervinning för företag och privatpersoner i Stockholm

Om ditt företag behöver lämna elskrot till återvinning är det viktigt att skrotet tas om hand på rätt sätt – både ur miljö- och säkerhetsperspektiv. Avfall som exempelvis hårddiskar kan innehålla känslig data och kan därför behöva skickas iväg för säkerhetsdestruktion. Det är speciellt viktigt om hårddiskarna har använts på en advokatbyrå eller en vårdinrättning. Recycla kan hjälpa dig att hitta leverantörer som erbjuder lösningar för elektronikåtervinning i Stockholm och säkerhetsdestruktion av hårddiskar med känslig information.

Även privatpersoner brukar samla på sig en hel del elektronikskrot. Hör du till dem med ett flertal mobiltelefoner i byrålådan kan du lämna in mobiler och annat elektronikavfall till din närmaste återvinningsstation. I de flesta fall är det gratis.

Varför Recycla

Varför välja Recyclas tjänst?

Med Recycla kan du snabbt och enkelt hitta det bästa alternativet för elektronikåtervinning i Stockholm. Vi hjälper dig att spara både tid och pengar genom att jämföra priser och leverantörer åt dig. När du valt den mest prisvärda lösningen kan du enkelt boka tjänsten via oss. Behöver du hjälp att hitta det mest miljövänliga alternativet eller vill veta mer om säkerhetsdestruktion – kontakta våra kunniga rådgivare.

5 anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Snabb prisjämförelse
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad räknas som elektronikavfall?

Allt avfall som har sladd eller drivs av batteri räknas som elektronikavfall. Elektronikavfall kan innefatta allt från mobiltelefoner och datorer till uttjänta TV-apparater och hushållsapparater.

Hur återvinns datorer?

Vad händer med min personliga data när jag återvinner min dator?

Vad innebär säkerhetsdestruktion av elektronik?

Vem köper elektronikskrot?

Får man slänga elektronik i grovsopor

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Gör avfall till en intäkt

Deras skrot blev en inkomst istället för en utgift

Företaget Urbancorner AB skapade en förfrågan där de önskade få hjälp med hämtning och återvinning av elskrot som blev över från reparationer av elcyklar.

På Recycla blev de ihopmatchade med ett återvinningsföretag som var intresserad av att köpa skrotet. Något som Urbancorner tidigare betalat ganska mycket för att få hämtat blev nu istället en intäkt.

Läs mer om Urbancorners historia från skrot till inkomst här.

Skapa förfrågan & få exakta priser

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 731

Erbjudanden senaste månaden

1 091

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen