Bortforsling grovsopor i Göteborg

Hämta grovsopor i Göteborg? Vi hjälper dig

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för att hämta grovsopor i Göteborg

Ett riktpris för att hämta grovsopor i Göteborg ligger på 800 kronor inklusive moms. Priset gäller för en mindre hämtning, men priset för att hämta grovsopor kan variera beroende på transportavstånd samt både mängd och typ av sopor.

Vill du veta vad det kostar för dig att få hämtat dina grovsopor? Skapa en gratis förfrågan där du fyller i hur mycket och vad som ska hämtas. Få priser inom några sekunder när du är klar!

Skapa förfrågan & få exakta priser

Vad räknas som grovsopor?

Inte allt som är stort och otympligt räknas som grovsopor. Här nedan kan du se exempel på grovsopor:

 • cyklar
 • stora leksaker till exempel pulkor
 • badkar
 • keramik
 • möbler
 • madrasser
 • gräsklippare.

Vill du veta mer om vad som räknas som grovsopor och vad som inte räknas som grovavfall? Kolla in vår återvinningsguide för grovsopor.

Jämför för bästa pris

Brukar du be grannen om hjälp eller hyra släp på macken för att kunna göra dig av med grovsopor? Genom att använda dig av Recycla kan du hitta den bästa återvinningslösningen – inom 5 sekunder. Vi jämför priser och tjänster från olika företag som specialiserar sig på att hämta grovsopor i Göteborg och ger dig upp till 4 offerter att välja mellan.

Visste du att du kan få rutavdrag om du anlitat ett företag för att hämta dina grovsopor i Göteborg? För att du ska kunna dra nytta av rutavdraget krävs det att godset är i så gott skick att det kan säljas vidare eller återanvändas. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rutavdrag – inget avdrag ges för transport till återvinningscentral.

Boka hämtning av grovsopor

Storlek på bortforslingsuppdrag

När du bokar hjälp med bortforsling av möbler är det väldigt viktigt att du är tydlig i din förfrågan med hur mycket som ska hämtas.

Vi har försökt göra det enkelt för dig med exempel på storlekar på bortforslingsuppdrag. Växla mellan storlek på uppdraget för att se hur mycket grovavfall det innebär i kubik, vikt och tid.

Mått

Mini bortforsling

Kubikmeter

Upp till 1 m³

Vikt

Upp till 100 kg

Tid

Tar ca 5 minuter att samla in allt som ska hämtas

Boka mini hämtning

Vanliga frågor och svar

Vad räknas som grovavfall?

Grovavfall refererar till avfall som är för tungt, otympligt eller stort för vanliga sophanteringssystem. Hanteringen är viktig i återvinningsprocessen för att minimera miljöpåverkan genom att säkerställa att material tas tillvara på för återvinning. Grovavfall omfattar exempelvis möbler, cyklar, stora leksaker, badkar, bokhyllor, barnvagnar, keramik, madrasser, mattor och gräsklippare.

Vad räknas inte som grovavfall?

Var kan man slänga grovsopor?

Vad händer om man slänger soporna fel?

Hur har Recycla kvalitetssäkrat företagen som utför bortforsling?

Hur bokar jag hämtning av grovsopor?


Varför Recycla?

Recycla vill göra det enkelt för dig att ta miljömedvetna val utan att kompromissa med vare sig tid eller pengar. Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri jämförelsetjänst där vi jämför priser och leverantörer åt dig. Sedan kan du enkelt boka företaget med det bästa erbjudandet genom oss. Behöver du hjälp att hitta det företag som kan hämta grovsopor i Göteborg till lägst pris? Kontakta vår kunniga kundtjänst för kostnadsfri rådgivning.

5 anledningar att jämföra via Recycla

 • få offerter inom 5 sekunder
 • få 1-4 offerter att välja mellan
 • bli en av våra 10 000 nöjda kunder
 • använd vår gratis offerttjänst
 • få gratis rådgivning.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet