Bortforsling grovsopor i Stockholm

Grovsopor i Stockholm? Vi hjälper dig!

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för bortforsling av grovsopor i Stockholm

Ett riktpris för att hämta grovsopor i Stockholm ligger på 1 000 kr inklusive moms. Gäller för en mindre hämtning, men priset på hämtning av grovsopor varierar med transportavståndet, mängden och typen av sopor som ska hämtas.

Skapa förfrågan & boka hämtning

Jämför och hitta den bästa lösningen

Vi strävar efter att göra grovsophämtning i Stockholm enkel, smidig och framförallt miljövänlig! På Recycla kommer du enbart få priserbjudanden från godkända och kvalitetssäkrade företag som får transportera och hantera grovsopor - Du pekar, de bär!

Skapa en gratis förfrågan och få priser inom 5 sekunder, boka sen det erbjudande du är nöjd med. För att säkerställa att du får den bästa lösningen erbjuder vi alltid kostnadsfri rådgivning.

Exempel på grovsopor:

  • cyklar
  • stora leksaker exempelvis pulkor
  • badkar
  • keramik
  • möbler
  • madrasser
  • gräsklippare.

Vill du veta mer om vad som räknas som grovavfall och vad som inte räknas som grovsopor? I vår återvinningsguide för grovavfall får du veta allt du behöver.


Rutavdrag för bortforsling av grovsopor i Stockholm

Visste du att du kan ha rätt till rutavdrag för bortforsling av vissa typer av grovsopor i Stockholm? För att kunna dra nytta av rutavdraget krävs det att godset är i så gott skick att det kan säljas eller återanvändas. Det är viktigt att notera att endast arbetskostnaden ger rätt till rutavdrag, och att inget avdrag ges för transport till återvinningscentral.

Skapa förfrågan & få exakta priser

Storlek på bortforslingsuppdrag

När du bokar hjälp med bortforsling av möbler är det väldigt viktigt att du är tydlig i din förfrågan med hur mycket som ska hämtas.

Vi har försökt göra det enkelt för dig med exempel på storlekar på bortforslingsuppdrag. Växla mellan storlek på uppdraget för att se hur mycket grovavfall det innebär i kubik, vikt och tid.

Mått

Mini bortforsling

Kubikmeter

Upp till 1 m³

Vikt

Upp till 100 kg

Tid

Tar ca 5 minuter att samla in allt som ska hämtas

Boka mini hämtning

Vanliga frågor och svar

Vad räknas som grovavfall?

Grovavfall refererar till avfall som är för tungt, otympligt eller stort för vanliga sophanteringssystem. Hanteringen är viktig i återvinningsprocessen för att minimera miljöpåverkan genom att säkerställa att material tas tillvara på för återvinning. Grovavfall innefattar exempelvis möbler, cyklar, stora leksaker, badkar, bokhyllor, barnvagnar, keramik, madrasser, mattor och gräsklippare.

Vad räknas inte som grovavfall?

Vad kostar hämtning av grovsopor i Stockholm?

Hur fungerar RUT-avdrag med bortforsling?

Hur små saker kan jag få bortforslat?

Hur har Recycla kvalitetssäkrat företagen som utför bortforsling?


Varför välja Recycla?

Recycla strävar efter att göra det enkelt för dig att ta miljömedvetna val utan att kompromissa med vare sig tid eller ekonomi. Därför hjälper vi dig att spara tid och pengar genom att erbjuda en kostnadsfri jämförelsetjänst. Vi jämför priser och leverantörer åt dig, och sedan kan du boka det bästa alternativet genom oss. Behöver du hjälp att hitta det optimala alternativet för hantering av dina grovsopor i Stockholm? Kontakta vår kunniga kundservice för kostnadsfri rådgivning.

5 anledningar att välja Recycla för hantering av grovsopor i Stockholm

  • jämförelsepriser inom 5 sekunder
  • 1-4 offerter att välja mellan
  • 10 000 nöjda kunder
  • gratis offerttjänst
  • gratis rådgivning.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet