Hämtning byggsäckar i Göteborg / Bild på Liseberg i Göteborg

Hämtning av byggsäckar i Göteborg

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar hämtning av byggsäck i Göteborg

Priset på att hämta en byggsäck i Göteborg kostar från 1 800 kronor (inkl. moms). Pris på avfallet tillkommer på hämtning av alla säckar.

Recyclas tjänst hjälper dig hitta bäst leverantör för hämtning av dina byggsäckar i Göteborg. Här jämför du flera lokala företag för att hitta rätt lösning till bäst pris, innan du gör din bokning på Recycla. Allt du behöver göra är att skicka in en kostnadsfri förfrågan och så får du prisförslag inom några sekunder. Hämtning av säckar inom 48h från bokning.

Få pris på hämtning av byggsäck

Få big bag, storsäck och byggsäck hämtad i Göteborg

Få hämtat din big bag, junkbag, storsäck och alla andra typer av avfallssäckar via Recycla. Hos oss har du möjlighet att jämföra lokala företags priser och lösningar. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan där du beskriver:

  • Hur många byggsäckar du har
  • Vilken storlek alla byggsäckar har
  • Vad för avfall det är i säckarna

Efter det får du priser inom några sekunder att jämföra mellan och kan enkelt boka hämtning i din kundportal. Betala på samma sida via Swish, kort eller faktura.

Trygg hämtning av byggsäckar i Göteborg

Vi gör det lite enklare och lite billigare för dig att göra det rätt. Hos oss jämför du enbart godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag som får hantera avfall. Så att du kan känna dig trygg med att dina byggsäckar och dess innehåll tas hands om. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan med mer information, boka och peka. Enklare än så blir det inte!

Skapa förfrågan och få priser

Byggsäckar i Göteborg - Sorteringsguide

En av anledningarna till varför hämtning av byggsäckar i Göteborg är ett bra och billigare alternativ mot att hyra container är för att man kan sortera sitt avfall bättre, och på så sätt minska sina kostnader.

När du bokar hämtning av byggsäck betalar du för hämtning av säcken + avfallet i byggsäcken. Därför har vi gjort en snabbguide åt dig som visar vad du får och inte får slänga för respektive avfallstyp du kan boka hämtning av!

Det är viktigt att hålla sig till sorteringsguiden eftersom felsortering kan leda till extra kostnader. Är du osäker på vilket avfall du bör välja kan du kontakta vår fantastiska kundservice som kan ge dig råd i ditt val.

Skapa förfrågan
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hämtning av byggsäckar, bortforsling eller hyra container i Göteborg

När du ska få bort avfall i Göteborg finns det tre lösningar du kan hantera avfallet på: byggsäckar, container eller bortforsling.

Har du mycket avfall och har plats för att hyra en container? Då är container det bästa alternativet. Letar du efter ett billigare alternativ eller har mindre mängd avfall? Då är byggsäckar en praktisk och enkel lösning. Eller bor du kanske långt bort från centrum och kan vare sig slänga allt avfall i en container eller byggsäck själv? Då skulle vi säga att du bör ta in prisförslag på en bortforslingsfirma.

Vi på Recycla kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt projekt genom att jämföra priser från olika lokala företag för olika lösningar. Vi erbjuder även en smidig bokningsprocess och olika betalningsalternativ så som Swish, faktura och kort. Oavsett vilket alternativ du väljer, finns vi här på Recycla för att ge dig gratis rådgivning och prisförslag.

Vanliga frågor och svar

Kan ni hämta min big bag?

Ja, vi hämtar upp alla märken på byggsäckar i Göteborg!

Vad kostar hämtning av byggsäck i Göteborg?

Hur länge får byggsäckar stå på gatan?

Hur snabbt kan man få upphämtning av byggsäckar i Göteborg?

Vad får jag slänga i byggsäck?

Var köper jag byggsäckar?

Kan jag som privatperson boka upphämtning av byggsäckar hos er?

Hur betalar man?


Varför boka upphämtning av byggsäckar med Recycla

Med Recycla kan du boka upphämtning av byggsäckar på ett tryggt sätt, med garanterad miljövänlig hantering av ditt avfall. Vi samarbetar endast med kvalitetssäkrade återvinningsföretag som säkerställer en optimal avfallshantering. Du får dessutom det bästa priset tack vare att du kan jämföra företagens erbjudanden för att hitta den prisvärda lösningar för dina behov. Du får hos oss dessutom tillgång till kostnadsfri rådgivning från våra experter på kundservice.

5 anledningar till att välja Recycla

  1. Du effektiviserar ditt projekt och slipper trippen till tippen
  2. Du sparar tid och pengar
  3. Du hittar enkelt bäst lösning och slipper ringa och leta runt själv
  4. Du stöttar lokala företag
  5. Du hjälper miljön

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

De hämtade säcken innan kl 06.30 dagen efter att jag bokade. super nöjd:)

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet