Pris

Vad kostar hämtning av byggsäck i Göteborg

Priset på att hämta en byggsäck i Göteborg kostar från 1 200 kronor (mediumstor byggsäck) inkl. moms. Pris på avfallet tillkommer på hämtning av alla säckar och styckpriset blir billigare per säck om det är flera som ska hämtas.

Recyclas tjänst hjälper dig hitta bäst leverantör för hämtning av dina byggsäckar i Göteborg. Här jämför du flera lokala företag för att hitta rätt lösning till bäst pris, innan du gör din bokning på Recycla. Allt du behöver göra är att skicka in en kostnadsfri förfrågan och så får du prisförslag inom några sekunder. Hämtning av säckar inom 48h från bokning.

Jämför och boka

Så går det till

Så fungerar det att boka hämtning av byggsäckar

En byggsäck, även kallad big bags och storsäckar, tar mycket mindre plats än vad en container gör men fyller samma funktion och till ett mycket lägre pris. Vi hjälper dig få priser på hämtning av dina byggsäckar oavsett om det är big bags, junkbags eller storsäckar.

Så om du letar efter en smidig lösning och vill boka hämtning till bästa pris för dina byggsäckar - gör en förfrågan på Recycla och boka upphämtning redan idag!

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan om vad som ska hämtas
  • Du får prisförslag från lokala företag inom 5 sekunder
  • Du jämför förslagen och bokar det erbjudande du är nöjd med
  • Säckarna kan vara hämtade inom 48h

usp-lightning

Jämförelsepriser inom 5 sekunder

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Guide

Byggsäckar i Göteborg - Sorteringsguide

En av anledningarna till varför hämtning av byggsäckar i Göteborg är ett bra och ibland billigare alternativ mot att hyra container är för att man kan sortera sitt avfall bättre, och på så sätt minska kostnaderna.

När du bokar hämtning av byggsäck betalar du för hämtning av säcken + avfallet i byggsäcken. Därför har vi gjort en snabbguide åt dig som visar vad du får och inte får slänga för respektive avfallstyp du kan boka hämtning av!

Det är viktigt att hålla sig till sorteringsguiden eftersom felsortering kan leda till extra kostnader. Är du osäker på vilket avfall du bör välja kan du kontakta vår fantastiska kundservice som kan ge dig råd i ditt val.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

14 588

Timmar sparade från tippen

4,54 / 5

Betyg

10 000

Nöjda kunder

24/7

Alltid godkänd återvinning

Storlekar

Storlekar på byggsäckar

Det finns flera olika storlekar på byggsäckar, men de flesta företag erbjuder oftast varianterna small, medium och large. Priset för hämtning av en säck kan variera beroende på storleken eftersom de rymmer olika mängder avfall.

När du bokar hämtning av dina säckar är det viktigt att du specificerar vilka storlekar på säckarna du har. Här i vår snabbguide förklarar vi de olika storlekarna - small, medium och large - med vilka mått de har och hur mycket avfall de kan rymma.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Small big bag

Mått

H: 45 cm B: 45 cm D: 80 cm

Maxlast

Rymmer 160 liter eller 250 kg.

Mer information

  • Perfekt vid ont om utrymme och är lätt att bära.
  • Används främst till bygg och trädgårdsavfall.
  • Kan fästas på säckkärra (pirra) och kärras till upphämtningsplatsen.

Varför Recycla

Varför boka upphämtning av byggsäckar med Recycla

På Recycla ska ingen behöva tumma på miljön, plånboken eller tiden för att lösa något så sopigt som sopor. Med noggrant testade partners säkerställer vi högsta kvalitet och industristandard.

Via Recycla kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämföra priser, omdömen och lösningar som passar dina önskemål. Oavsett var i landet du befinner dig kan du lita på Recycla för att hitta bästa återvinningslösningen.

Med Recycla kan du boka hämtning av byggsäckar på ett tryggt sätt, med garanterad miljövänlig hantering av ditt avfall samtidigt som du stöttar lokala företag.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Säckarna hämtade redan nästa dag
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Finns det någon annan bra lösning än byggsäckar för hantering av mitt avfall?

Om du bor i en lägenhet eller befinner dig på en svåråtkomlig plats där större lastbilar inte kan komma åt, är byggsäckar den bästa lösningen. Dessutom, om du har tungt avfall såsom jord, sten, betong och dylikt, är byggsäckar det bästa alternativet eftersom en containertömning kostar mer än hämtning av byggsäckar, och byggsäckarna är också bättre anpassade för tunga massor.

Å andra sidan, om ni har stora mängder blandat avfall eller brännbart avfall, kan en sopcontainer vara bäst alternativ. Du kan läsa mer om hyra container här.

Bor du på landet och har mycket mindre mängder avfall eller möbler som kan återbrukas? I så fall kan bortforsling vara ett bra alternativ. Här kan du få RUT-avdrag om möblerna är i tillräckligt gott skick för att secondhandbutiker ska vilja ta emot dem. Läs mer om bortforsling här.

Oavsett vilket alternativ du funderar på, hjälper Recycla dig. Vi erbjuder gratis rådgivning och kan ta fram skräddarsydda offerter för alla alternativ.

Vad kostar hämtning av byggsäck i Göteborg?

Kan ni hämta min big bag?

Hur länge får byggsäckar stå på gatan?

Hur snabbt kan man få upphämtning av byggsäckar i Göteborg?

Vad får jag slänga i byggsäck?

Var köper jag byggsäckar?

Kan jag som privatperson boka upphämtning av byggsäckar hos er?

Hur betalar man?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Hämta big bag i Göteborg

Trygg hämtning av byggsäckar i Göteborg

Vi gör det lite enklare och lite billigare för dig att göra det rätt. Hos oss jämför du enbart godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag som får hantera avfall. Så att du kan känna dig trygg med att dina byggsäckar och dess innehåll tas hands om. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan med mer information, boka och peka. Enklare än så blir det inte!

Få big bag, storsäck och byggsäck hämtad i Göteborg

Få hämtat din big bag, junkbag, storsäck och alla andra typer av avfallssäckar via Recycla. Hos oss har du möjlighet att jämföra lokala företags priser och lösningar. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan där du beskriver:

  • Hur många byggsäckar du har
  • Vilken storlek alla byggsäckar har
  • Vad för avfall det är i säckarna

Efter det får du priser inom några sekunder att jämföra mellan och kan enkelt boka hämtning i din kundportal. Betala på samma sida via Swish, kort eller faktura.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen