Hyra container i Halmstad | bild på Halmstad stad

Hyra container i Halmstad

JÄMFÖR OCH BOKA

Jämför priser för hyra container Halmstad

Slipp krångliga och tidsödande processer med avfallshantering - låt oss göra jobbet istället! Hos oss kan du hyra container i Halmstad från 2 060 kr. Hyra per dag och kostnad för avfallet tillkommer på alla containrar. Med allt samlat på en och samma plast får du den bästa lösningen på ditt skräpproblem, oavsett om det gäller renovering, utrensningar eller andra projekt som genererar stora mängder avfall!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Allt du behöver för hyra container i Halmstad

Börja spara pengar idag genom att jämföra priser! På Recycla kan du enkelt och kostnadsfritt jämföra priser bland lokala aktörer på hyra container i Halmstad. Den populäraste containern historisk i Halmstad är en mellanstor container på 15 kbm för blandat avfall. Vi ser i data att snittpriset på en sådan container hamnar på ca 5 030 kronor inkl. moms. Där det ingår utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton blandat avfall.

Vill du få exakta priser för ditt projekt? Skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss för att få flera prisförslag från lokala godkända aktörer som uppfyller dina behov.

Hur fungerar det att hyra container i Halmstad

Vår tjänst för att hyra container i Halmstad har smidig processen. Genom att du skicka in en förfrågan med information, som inkluderar typ av avfall, önskad containerstorlek, leveransplats och datum, samt hur länge du behöver behålla containern, kan du få prisförslag från flera företag. Sedan kan du enkelt jämföra och välja det bästa alternativet för dina behov. När du har valt levereras containern till din adress och du kan snabbt och enkelt bli av med ditt avfall. Vid behov kan du alltid kontakta vår kundservice för hjälp och rådgivning kring bokning av containrar.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide för att hyra container Halmstad

När du ska hyra container i Halmstad behöver du ta reda på vilken typ av avfall du tänkt slänga. Varje typ av avfall har olika tillåtna och otillåtna material. Detta görs för att inte störa återvinningsprocessen. Vid felsortering kan du bli debiterad en tilläggskostnad. Vi vill inte att detta ska hända och därför finns vår snabbguide tillgänglig för att hjälpa dig. Om du fortfarande känner dig osäker kan du alltid kontakta våra duktiga kollegor på kundservice för att få guidning.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hitta din containerstorlek för hyra container i Halmstad

Välj storlek för att se mått och max last.

För att hyra container i Halmstad behöver du veta vilken storlek som passar ditt behov. Det kan vara svårt att föreställa sig hur stor container man behöver, och därför har vi tagit fram en guide som hjälper dig att få en bättre uppfattning om containers storlek och den yta som krävs för utplacering av containern. Känns det svårt att välja rätt containerstorlek? då kan du kan få hjälp av våra kunniga kollegor på kundtjänst!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Halmstad?

En 15 kbm container i Halmstad för blandat avfall kostar 5 030 kr. I priset ingår 1 utställning, 1 hemtag, 1 dagshyra och hantering av 1 ton blandade avfallet. Priset varierar beroende på storlek, avfallstyp och antal dagar.

Får man ha container på gatan?

Kan jag som privatperson hyra container av er i Halmstad?

Jag vill hyra en container i Halmstad men vet inte hur jag ska göra?

Vad får jag slänga i en hyrd container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Halmstad

Om du planerar att hyra container i Halmstad, är Recycla det självklara valet för att spara pengar och bidra till en mer hållbar miljö! Vi samarbetar nära med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är specialiserade på hållbar avfallshantering. På vår hemsida kan du ta del av flera erbjudanden, kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar för att görahela processen så enkel som möjligt för dig.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet