Pris

Vad kostar det att hyra container i Halmstad?

Slipp krångliga och tidsödande processer med avfallshantering - låt oss göra jobbet istället! Hos oss kan du hyra container i Halmstad från 2 060 kr. Hyra per dag och kostnad för avfallet tillkommer på alla containrar. Med allt samlat på en och samma plast får du den bästa lösningen på ditt skräpproblem, oavsett om det gäller renovering, utrensningar eller andra projekt som genererar stora mängder avfall!

Använd vårt prisverktyg för att få överblick på vad priserna ligger på för hyrning av container i Halmstad.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Halmstad till bästa pris

Börja spara pengar idag genom att jämföra priser! På Recycla kan du enkelt och kostnadsfritt jämföra priser bland lokala aktörer på hyra container i Halmstad. Recycla erbjuder en jämförelse- och bokningstjänst för att du enkelt ska hitta den bästa lösningen för ditt behov.

Vill du få exakta priser för ditt projekt? Skicka in en kostandsfri förfrågan till oss för att få flera prisförslag från lokala godkända aktörer som uppfyller dina behov.

Få priser

Det ska vara enkelt att hyra container i Halmstad

Processen för att hyra container i Halmstad är enkel och smidig genom Recycla. Genom att skicka in en förfrågan med information, som inkluderar typ av avfall, önskad containerstorlek, leveransplats och datum, samt hur länge du behöver behålla containern, kan du få prisförslag från flera företag. Sedan kan du enkelt jämföra och välja det bästa alternativet för dina behov. När du har valt levereras containern till din adress och du kan snabbt och enkelt bli av med ditt avfall. Vid behov kan du alltid kontakta vår kundservice för hjälp och rådgivning kring bokning av containrar.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

För att hyra container i Halmstad behöver du veta vilken storlek som passar ditt behov. Det kan vara svårt att föreställa sig hur stor container man behöver, vi har därför tagit fram en guide som hjälper dig att få en bättre uppfattning om containers storlek och den yta som krävs för utplacering av containern.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Halmstad behöver du ta reda på vilken typ av avfall du tänkt slänga. Varje typ av avfall har olika tillåtna och otillåtna material som får slängas. Detta görs för att inte störa återvinningsprocessen. Vid felsortering kan du bli debiterad en tilläggskostnad. Vi vill inte att detta ska hända och därför finns vår snabbguide tillgänglig för att hjälpa dig.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Halmstad via Recycla

Om du planerar att hyra container i Halmstad, är Recycla det självklara valet för att spara pengar och bidra till en mer hållbar miljö! Vi samarbetar nära med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är specialiserade på hållbar avfallshantering. På vår hemsida kan du ta del av flera prisförslag, kostnadsfri rådgivning och enkel bokning av container.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Halmstad?

En 15 kbm container i Halmstad för blandat avfall kostar 5 030 kr. I priset ingår 1 utställning, 1 hemtag, 1 dagshyra och hantering av 1 ton blandat avfall. Priset varierar beroende på storlek, avfallstyp och antal dagar.

Får man ha container på gatan?

Kan jag som privatperson hyra container av er i Halmstad?

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Vi har ingen plats där jag bor för en container vad kan jag göra då?

Vad räknas som blandat avfall?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen