Pris

Vad kostar det att hyra container i Uppsala?

Hyr en container för smidig avfallshantering. Du behöver inte längre bekymra dig om hur du ska ta hand om allt skräp eller spendera dagar på att åka fram och tillbaka till tippen - med en container är det där ett minne blott.

Genom vår jämförelse- och bokningstjänst gör vi det lättare att göra miljövänliga val då vi har samlat alla kvalitetssäkrade företag som är experter på avfallshantering i Uppsala-området. Boka en container med oss och bli av med ditt skräp redan idag, från så lite som 2 400 kronor!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Uppsala till bästa pris

Hos oss på Recycla kan du hyra container i Uppsala till det bästa priset. Här kan du kolla och jämföra snittpriser för olika avfallstyper. I Uppsala kostar det ungefär 4 980 kronor att hyra en container för ett ton blandat avfall. Om du är intresserad kan du skicka in en förfrågan för att få erbjudanden som matchar din förfrågan. Genom Recycla kan du boka din container till det bästa priset redan idag!

Få priser

Det ska vara enkelt att hyra container i Uppsala

För att hyra container i Uppsala behöver vi en förfrågan från dig. Den ska innehålla information om vilken typ av avfall du ska slänga, önskad storlek, datum och plats. När du har skickat in den kostnadsfria förfrågan till oss får du tillgång till anpassade erbjudanden där du kan jämföra priser och boka det alternativ som passar dig bäst. Därefter kommer containern hem till dig och du kan börja slänga ditt skräp.

Du har alltid möjlighet att kontakta vår duktiga kundservice för kostnadsfri rådgivning!

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Att välja storlek på en container kan kännas klurigt eftersom det är svårt att föreställa sig dess verkliga storlek. Här kan du välja mellan olika storlekar och få information om deras storlek, maximala vikt och yta som behövs för att kunna ställa ut dem.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Uppsala behöver du veta vilken typ av avfall du får och inte får slänga. För att ta reda på det har vi skapat en snabbguide där du kan välja mellan alla tillgängliga avfallstyper för att hitta den bästa för ditt uppdrag. Dessutom får du reda på vilka material som är tillåtna och inte tillåtna att slänga för respektive avfallstyp.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Uppsala via Recycla

När du väljer att hyra en container via Recycla får du en prisvärd, miljövänlig och smidig avfallshantering. Den är prisvärd eftersom du får anpassade erbjudanden som matchar din förfrågan och möjligheten att jämföra priser, dessutom får du också kostnadsfri rådgivning under hela processen. Eftersom våra företag är noggrant utvalda och experter på avfallshantering kan vi säkerställa att avfallet hanteras på ett miljövänligt sätt.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Uppsala?

Priset för att hyra en container med planat avfall i Uppsala kostar 4 980 kronor, där det ingår utställning, hämtning och en dags hyra. För att få ett personligt pris behöver du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss.

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Behöver jag tillstånd att ha en container hemma?

Vad räknas som blandat avfall?

Vi har ingen plats där jag bor för en container vad kan jag göra då?

Vem kan hyra container av er?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen