Hyra container i Uppsala| Bild på Uppsalas kyrka

Hyra container i Uppsala

JÄMFÖR OCH BOKA

Dags att hyra container i Uppsala? Jämför containerpriser här!

Hyr en container för smidig avfallshantering. Du behöver inte längre bekymra dig om hur du ska ta hand om allt skräp eller spendera dagar på att åka fram och tillbaka till tippen - med en container är det där ett minne blott.

Dessutom får du med vår tjänst möjligheten att jämföra priser för att hitta det mest prisvärda alternativet samtidigt som du gör ett klokt val för miljön. Vi gör det lättare att göra miljövänliga val eftersom vi har samlat alla kvalitetssäkrade företag som är experter på avfallshantering i Uppsala-området. Boka en container med oss och bli av med ditt skräp redan idag, från så lite som 2 400 kronor!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Uppsala hjälper dig att bli av med allt skräp

Hos oss på Recycla kan du hyra container i Uppsala till det bästa priset. Här kan du kolla och jämföra snittpriser för olika avfallstyper. I Uppsala kostar det ungefär 4 980 kronor att hyra en container för ett ton blandat avfall. Om du är intresserad kan du skicka in en förfrågan för att få erbjudanden som matchar din förfrågan, så att du kan boka till det bästa priset redan idag!

Det ska vara enkelt att hyra container i Uppsala

För att hyra container i Uppsala behöver vi en förfrågan från dig. Den ska innehålla information om vilken typ av avfall du ska slänga, önskad storlek, datum och plats. När du har skickat in den kostnadsfria förfrågan till oss får du inom några minuter tillgång till anpassade erbjudanden där du kan jämföra priser och välja det alternativ som passar dig bäst. Därefter kommer containern hem till dig och du kan börja slänga ditt skräp. Som en bonus har du under hela din tid möjlighet att kontakta våra duktiga kollegor på kundservice för kostnadsfri rådgivning! Slutligen blir avfallscontainern upphämtad och avfallet transporteras till en anläggning för återvinning.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Vilket avfall ska du välja när du ska hyra container i Uppsala

För att boka en container behöver du veta vilken typ av avfall du ska slänga. För att ta reda på det har vi skapat en snabbguide där du kan välja mellan alla tillgängliga avfallstyper för att hitta den bästa för ditt uppdrag. Dessutom får du reda på vilka material som är tillåtna och inte tillåtna att slänga för respektive avfallstyp.

Skulle du behöva hjälp kan vår kundservice stötta dig i valet av avfall när du ska hyra container i Uppsala.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Så väljer du containerstorlek när du ska hyra container i Uppsala

Välj storlek för att se mått och max last.

Att välja storlek på en container kan kännas klurigt eftersom det är svårt att föreställa sig dess verkliga storlek. Här kan du välja mellan olika storlekar och få information om deras storlek, maximala vikt och yta som behövs för att kunna ställa ut dem. Du behöver säkerställa att storleken du väljer passar mängden avfall som du vill kasta, eftersom det inte alltid är bäst att välja den största storleken. En container kan tömmas flera gånger och det är en balansgång att välja rätt storlek.

Känner du dig osäker kan du alltid prata med våra kollegor som är experter på området!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Det som händer är att det tyvärr tillkommer en kostnad för felsortering. eftersom det har blivit fel kan du ringa vår kundservice för rådgivning!

Vi har ingen plats där jag bor för en container vad kan jag göra då?

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Uppsala?

Vem kan hyra container av er?

Behöver jag tillstånd att ha en container hemma?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Uppsala

När du väljer att hyra en container via Recycla får du en prisvärd, miljövänlig och smidig avfallshantering. Den är prisvärd eftersom du får anpassade erbjudanden som matchar din förfrågan och möjligheten att jämföra priser, dessutom får du också kostnadsfri rådgivning under hela processen. Eftersom våra företag är noggrant utvalda och experter på avfallshantering kan vi säkerställa att avfallet hanteras på ett miljövänligt sätt. Och att allt finns på samma hemsida är väl ändå ett smidigt sätt att kunna hantera avfall!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet