pris

Sälj koppar och annat skrot i Norrköping

Priset på skrot i Norrköping varierar stort. För mässing kan du exempelvis få upp till 60 kr/kg medan du kan få upp till 40 kr/kg för kopparkabel. För att se aktuellt skrotpris för mässing, koppar och annan metallskrot, skicka en förfrågan till oss.

Genom att sälja skrot i Norrköping kan du både tjäna pengar och göra miljön en tjänst. I Norrköping köps skrot av ett flertal skrothandlare. De är duktiga på att både separera material för att få fram säljbara råvaror och att sälja den återvunna råvaran vidare till industrin.

Skapa förfrågan och få priser

Vad påverkar priset?

Hitta bästa erbjudandet i Norrköping vid försäljning av koppar

Recycla samlar dagligen in data från aktörer som köper koppar i Norrköping. Genom att skicka en förfrågan får du olika ersättningar att jämföra mellan.

Skrothandlare kan erbjuda olika priser för ditt skrot beroende på flera faktorer. En av de mest betydande är skrotets skick och volym. Ju bättre skicket är och ju större volymen är, desto mer kan du förvänta dig att få betalt. Renheten av det återvunna materialet är också av stor betydelse; högre renhet kan resultera i bättre erbjudanden från skrothandlare.

Efterfrågan på det specifika materialet hos skrothandlaren kan också påverka priset. Om det finns en hög efterfrågan på koppar, kan du förvänta dig att få ett bättre pris för ditt kopparskrot. Om efterfrågan mot förmodan är låg, kan priset vara mindre fördelaktigt.

En annan viktig faktor är det aktuella världsmarknadspriset för koppar som råvara. Priset påverkas av globala ekonomiska faktorer, utbud och efterfrågan på världsmarknaden. Om världsmarknadspriset för koppar är högt, kan skrothandlare vara villiga att betala mer för ditt kopparskrot.

Få ersättningpriser

Vill du veta mer om skrot?

Vill du sälja koppar i Norrköping?

Det generella priset för koppar är 50-70 kr/kg, men priset varierar beroende på faktorer som skicket, volymerna, vilken aktör du väljer, renheten och efterfrågan på koppar hos skrothandlaren. Vill du veta mer om kopparpris? Läs här!

Skapa förfrågan och få priser

Varför Recycla

Varför använda Recycla vid skrothantering i Norrköping

Att sälja skrot ska vara enkelt och lönsamt. Därför erbjuder Recycla en tjänst som jämför priser och leverantörer för att hitta det bästa alternativet för dig. Behöver du hjälp att sålla mellan olika aktörer som köper skrot i Norrköping? Våra kunniga rådgivare hjälper dig kostnadsfritt att hitta den optimala lösningen för dina behov.

Skapa förfrågan och få priser

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Trygg destruktion av sekretess
Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Jämför erbjudanden från godkända företag
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kan man få för att sälja olika typer av koppar?

Du kan få mellan 20-80 kr/kg för koppar beroende på om det är ren koppar, elektrolyt eller kopparkabel. Skrotpriset ovan är generellt och varierar mellan olika anläggningar. Skicka en förfrågan till Recycla för att få veta hur mycket du kan få för ditt skrot i Norrköping.

Vad räknas som skrot?

Varför varierar skrotpriserna?

Hur kan jag få en uppskattning av vad mitt skrot är värt?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen