Balpress för wellpapp & kartong

balpress

Innan du skaffar dig en balpress så kan det vara bra att läsa på lite!

  • Har ni plats för maskinen, själva balpressen?

  • Har ni plats för balarna?

  • Hur många pallplatser finns det?

Om du inte riktigt kan svara på någon av dessa frågor så kan du skriva det i din förfrågan, så lotsar vi dig igenom processen. Om du inte riktigt vet om det är en balpress du behöver så kan du höra av dig till våra rådgivare - så hjälper vi dig! Det finns många olika lösningar för balpressar, man kan köpa,hyra och leasa.

Våra rådgivare kan hjälpa er att hitta rätt balpresslösning.

När behövs en balpress för wellpapp?

En balpress för wellpapp, ibland även kallad: Wellpress kan vara den smidigaste lösningen för en verksamhet som har flöden av wellpapp men begränsat utrymme. Fördelarna med en en balpress är att man kan minska antal hämtningar av wellpapp och optimera transporterna. Den vanligaste typen är vertikala balpressar som normalt används till butiker, restauranger etc. Då ofta även benämnde som kartongpressar .

Det finns många företag i Sverige som är specialister på just balpressar för wellpapp. Genom att göra din förfrågan hos oss så kan du jämföra dessa och få upp till 4 offerter för en balpresslösning till din verksamhet.

Det enda du behöver göra är att beskriva ditt behov så ser vi till att du får lösningar skickade till dig helt kostnadsfritt!

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis jämförelsetjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen