Komprimator för plast

Komprimator för plast - jämför priser på Recycla

Komprimator för plast

En komprimator för plast minskar volymen på avfallet markant, frigör plats och minskar era hämtningar av plastavfall. Komprimator för plast är att föredra om det uppstår mycket plastavfall i verksamheten där man har många hämtningar och man letar efter en mer kostnadseffektiv lösning.

En komprimatorlösning är både positiv för miljön och plånboken då den minimerar antalet tömningar som behövs, vilket inte bara sparar tid och pengar utan också minskar miljöpåverkan genom att minska behovet av transporter. Här kan du läsa mer om hur ni kan återvinna plasten på bästa sätt.

Komprimatorerna kan både vara stationära men också mobila. Att den är mobil innebär helt enkelt att den går att flytta och omplaceras enkelt. En mobil komprimator tar inte upp mer plats/yta än en vanlig standardcontainer. En stationär komprimator har pressdelen kvar på marken och man kopplar på en vanlig container som hämtas vid tömning, på så sätt får man plats med mer avfall än med en mobil komprimator.

Komprimatorerna kommer i flera olika utförande, både gällande storlek och modell, detta för att anpassas efter vilket sorts avfall samt mängden på ert avfall.

Pris komprimator

Priset på komprimatorer varierar beroende på storlek, vilka behov ni har, vilka volymer den ska klara av, men också andra faktorer. Din verksamhet kan välja att köpa, hyra eller leasa komprimatorn - både ny eller begagnad.

På Recycla jämför du offerter bland olika leverantörer kostnadsfritt och utan förbindelser. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt. Kontakta oss vid frågor!

Hur funkar en komprimator?

När du har slängt plastavfall i komprimatorn fortsätter ni att fylla den tills ni behöver komprimera för att få plats med mer. Då trycker ni på en knapp för att starta maskinen, och en pressande platta komprimerar avfallet och puttar det åt sidan i behållaren så att ni kan slänga mer plastavfall. Maskinen stänger av sig själv när den är klar och komprimatorn har koll på när den är full och behöver tömning. På komprimatorn finns det olika storlekar på inkastet som kan anpassas efter era behov och det avfall ni behöver slänga.

Komprimerar plast enkelt

Komprimatorn pressar luften ur materialet och volymen minskar med endast ett knapptryck. En plastkomprimator minimerar era transportkostnader och utrymme för din verksamhet. Komprimatorn kan också fästas i anslutning till en vägg så att din personal slipper gå utomhus med avfallet och kan slänga direkt från lagret.

Det finns även smart-tillägg som kan läggas till. Det innebär att komprimatorn skickar en notis om att den behöver tömmas till den partnern du väljer.

Har du frågor om hur du ska hantera all din plast kan du kontakta oss men även läsa mer här!

Få offerter

Egenskaper:

Recycla checkmark
Litet ytanspråk
Recycla checkmark
Passar de flesta hämtfordon
Recycla checkmark
Går att koordinera med befintlig lastutrustning
Recycla checkmark
Maskinerna är mycket tillförlitliga och lätta att underhålla
Recycla checkmark
Väl genomtänkt robust konstruktion och lång livslängd
Recycla checkmark
Våra partners kan skräddarsy komprimatorn efter era önskemål och behov

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen